Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Konkurs za devetku Olimpijakosa – Luka Jović ili Stevan Jovetić?

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.08.23. | 12:21

Srpski reprezentativac prvi pik

Fali Ramadani u akciji. Ovog puta sa zadatakom da pronađe sreću Luki Joviću. Posle odlaska iz Franfkurta izgubio ju je u Madridu, a ništa se nabolje nije popravilo ni u Firenci. Onda se pojavila opcija u Milanu, a sada i u – Atini. Prema saznanjima ugledne Gazete srpski golgeter je izbio na čelo liste željenih pojačanja za sam špic pirejskog tima.

“Devetka” je i inače prva tema na “Karaiskakisu”, jer će Jusef el Arabi verovatno u Saudijsku Arabiju, Ajubu el Kabiju je potrebno vreme da se privikne na zahtevani nivo igre, dok se Ahmed Hasan povređen vratio sa pozajmice Alanji.

Izabrane vesti

Olimpijakos je zato krenuo u potragu, ali prvi pokušaji nisu bili uspešni. Elče je recimo hteo da Argentinca Lukasa Bojea – sedam golova u prošloj sezoni Primere, tim ispao iz lige – proda za najmanje 9.000.000 evra. Seviljin Rafa Mir je isto opcija, nije prvi izbor u andalužanskom timu, ali on bi radije da ostane u Španiji i čeka Valensiju. Ona pak pokušava da ubedi Sevilju da odustane od zahteva za obeštećenjem od 4.000.000 evra i Rafu Mira pusti na pozajmicu.

Atinjani su zato pažnju usmerili na druge igrače i pikirali dvojicu igrača dobro poznatih nama u Srbiji. Prvi je Jović, drugi je Stevan Jovetić, koji je bez kluba nakon što se rastao sa Hertom. Neće svakako dovoditi obojicu, a Jović je ipak prvi pik. Mlađi je, a nije ni posebno skup.

Baš juče su italijanski mediji pisali da bi ga Viola pustila u Milan za skromno obeštećenje od svega 2.500.000 evra. Ionako ga nisu licencirali za takmičenje u Ligi konferencije što jasno govori o tome da Lukina budućnost na stadionu “Artemio Franki” nije svetla.

A, Ramadani ima dobre kontakte i u Atini. Dugačka je lista njegovih igrača koje je vodio u Olimpijakos. Videćemo da li će se njoj pridružiti i Luka Jović. Ili će to ipak biti Stevan Jovetić.



tagovi

OlimpijakosFjorentinaLuka JovićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara