Komentari na vest

Kosanović o Bronovickom protiv Rendžersa: Ne znam odakle je i kako došao u Zvezdu?! Nego kao, ajd', bek je...

K

Klasa bre

pre oko 2 godine

Bronovicki je klasa za čelavog Miletića i Gobelju!
P

POVRATKA KRALJA PM8

pre oko 2 godine

Bajke Milorada Kosanovića - ne znam da li je bar jednu istinitu stvar rekao u ovom intervjuu...sve laž do laži. Na primer Bronovicki je doveden sa Evropskog prvenstva, čovek je bio reprezentativac Poljske. Protiv Rendžersa su stvorili samo 1 šansu za 90 minuta uz veoma bledu igru. Penal za Partizan u Subotici očigledan i čist da čistiji biti ne može, odbrambeni igrač startuje na nogu napadača i nepropisno ga sprečava da nastavi akciju u napadu h kojem ima kontrolu nad loptom i gde je već stvorio prednost nad njim. Ono je bilo prepričavnaje kako su obnovili saradnju nameštanja utakmica sa Vojvodinom tj. on je tada predstavljao Vojvodinu. Ne sme da kaže da su ljudi iz zvezde zalutali u fudbalu, naravno u sukobu sa Piksijem.
G

Gost1986

pre oko 2 godine

Дал си ти друже реалан.... Ти пишеш о Спартаку а вест о Звезди и Ренџерсу.... Комплекс, шта ли је
g

gro

pre oko 2 godine

bio na utakmici i nešto se ne sjećam tog gaženja, sa juga sam gledao i vidio tu šansu burzanovića i to je to.
B

Bronovicki...

pre oko 2 godine

...je Piksijeva greška, zbog njega su nas izbacili iz Evrope 2014. godine!
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Dovela ga 5 Zvezdina zvezda.. Upravo ovaj sto sada govori da je ove godine prvenstvo regularnije nego prethodnih godina..
N

Nije valjda

pre oko 2 godine

A koliko je ova sada lopina dovela igrača, koliko je igrača promašio 30, 40... Koliko je miliona bacio 20, 30... Koliko je sebi prebacio u Nemačku Banku.
N

Najveći

pre oko 2 godine

Zna se koji klub je uvek bio od pomoći (Zvezda) drugom (partizan), ono što je uradio Cvele u partizanovoj upravi se nikad nisu setili,samo su pevali ku**a umire,ku**a gasi se...
У

Уо

pre oko 2 godine

Броновицки је био фора, попут Гобељића, с' тим да је за њега Гобељић по кондицији бек Реал Мадрида. Тада Пољаци нису имали десног бека, као што ми немамо сад, па су узели дај шта даш, као што је и код нас Гобељић наступао чак и за репрезентацију. Или Милетић. Једноставно толика беда на тој позицији класичног десног бека. Таква прича је и са Броновицким. Није имао ко и просто се десило. А ови наши у тренутку трансфера рачунали како човек игра за солидну репрезентацију Пољске, сигурно ће бити добар за Звезду. Исто као да сада на пример Ред Бул Салзбург доведе Гобељића или Милетића, рачунајући да имају наступе за Србију. Репрезентативац Србије би реално требао бити довољно добар за Салзбург. Али за разлику од нас они имају скаутинг који стручно погледа те играче.
G

Gost1234

pre oko 2 godine

Kosan o taktici i postavljanju ekipe ,strasno sta sve covek moze da procita.4-6-0 formacija i Bata djora stil fudbala
D

Djooreza

pre oko 2 godine

Da stvarno,ta toj utakmici mu je u startnih 11 bio sedamnaestogodišnji Filip Djordjevic u napadu.U utakmici u kojoj treba da da gol?!Veliki lelemud i ziheraš je Kosanović,kao i velika većina srpskih trenera,nažalost...
G

Gost13

pre oko 2 godine

Ali izjava Mateusa "trećerazredna ekipa". Mislim kapiram ja da je on to izjavio da bi ponizio Dortmund i to što su ispali od njih, ali očigledno da od fudbala gleda samo Bajern, ili eventualno Bundesligu. Rendžers zadnje dve sezone igra odlično u Evropi, i nema tu ničeg trećerazrednog. A to što Dortmund ima odbranu na nivou Surdulice, to je druga stvar.
Г

Гос'

pre oko 2 godine

А Бурзо Марадона шутно ка баба. Голман му ногом одбранио, да је ушла тад тј да смо тад ушли у ЛШ ко зна гдје би клуб био. А знамо сви шта се десило послије..
g

gan

pre oko 2 godine

АлКосан је све побрљавио... Гжегож Броновицки је био леви бек, а гол смо примили са десне стране. Ако си очекивао да ти леви бек чува како кажеш дубину и то у овом случају десне стране, право је чудо како смо примили само један гол у Глазгову.
D

DUB016

pre oko 2 godine

Bronovicki je desni bek. Pozdrav
G

Gan

pre oko 2 godine

Жао ми је али је примарно леви бек. Погледај само детаље првог пролећног дербија 2008 који је звезда добила 4-1 и како Гжегож мајсторски центрира. Да се не лажемо, технички је био роберто карлос за већину бекова који су играли у звезди. Физички, није био ни за српску лигу
D

DUB016

pre oko 2 godine

Po tvojoj logici, ko je kako igrao, Gobeljic bi trebao biti zadnji vezni. Jer to je igrao pre Zvezde i Miloja.
g

gan

pre oko 2 godine

Dub16... много си бре тврдоглав. Да закључимо, Гжегож је бек и ту се слажемо. Природно је левоног (и леворук). То је оно што му је природа дала, а ти као и Косан, гурај левоногог бека на коју год хоћеш страну.
D

DUB016

pre oko 2 godine

U pravu si
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Ало, дугујете овом човеку паре још од времена кад је ваш генерални директор био лице с потернице. Имате ли образа?
@

@penaltko

pre oko 2 godine

Druze svaki dan prospes po neku laz! Jel ih sam smisljas ili ti neko pomaze?
B

Bracafaca

pre oko 2 godine

Kako samo preskoci deo o poklon parama partizanu
g

gost 1234

pre oko 2 godine

od Radjelovica mi se povraca, i od njegovih golova primljenih kroz noge ...
9

91

pre oko 2 godine

Bukvalno od kad je Borjan tu mi zvezdasi duze zivimo kakvi su nas sve skracivali za zivot pre njega.
t

taj

pre oko 2 godine

Cika Misa suza dva promila
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Kosanovicu kvazi ekspertu, pokrij se usima i cuti.
d

delija sombor

pre oko 2 godine

zasto Basta nije igrao u Glasgow-u?
J

Juice 93

pre oko 2 godine

Trebao je biti prodat po hitnom postupku, Piksi ga nije mnogo uvaliti odmah za kilo brašna jer nisu imali alternativu na bekovskoj poziciji . Pa je Anđelković uskočio kasnije a Basta je otišao u paketu sa Piksijem na kraju...
G

Grrr

pre oko 2 godine

Sad se odjednom javljaju sve ispusene lule da komentarisu cist penal a kad se penal svirao dva metra van kaznenog nigde nikog..sad se vrsi pritisak sa svih strana cim nisu prvi jadnici..
G

Gost123

pre oko 2 godine

Znamo mi navijaci Zvezde ko je doveo tu budaletinu da ne upotrebim tezu rec, nece mi objaviti komentar. Doveo ga je gospodin koji se sprema da tuzi nas klub ovih dana bas. Tog propalog poljaka smo otplacivali do pre par godina bukvalno, kao i Suzukija cuvenog, i mnogo slicnih promasaja...
9

91

pre oko 2 godine

Covek prodao najtalentovaniju generaciju uzeo milione doveo hamburgera ailtona i jakuzu suzukija i zbrisao,ispravka citaj pod pijanog poljaka pride.
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Doveo je i onog Tadeua, koga se niko vise ni ne seca... Piksi licno izjavio da je sjajan igrac, a ovaj nije sastavio 45 minuta ukupno...
D

Djooreza

pre oko 2 godine

Ne sprema se da tuzi vas klub nego sprema privatnu tuzbu protiv prevaranta i manipulatora na celu vaseg kluba.Nije to isto.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Djooreza-druze ne smeta meni sto se on svadja sa Terzicem, briga me bas, ume ovaj i sam da se brani. Ali problem je sto je on u svadji sa Zvezdom od kad je zavrsio sa igranjem fudbala!!!!! Kao funkcioner i sada kao neformalni gazda saveza ima efekat kuge na nas klub, i to je jedino vazno nama navijacima istog.....
j

james23

pre oko 2 godine

hahahah ali gazili rangers lopta nije htela u gol,imali samo jednu sansu i to burzanovicevu na pocetku
v

v1ad

pre oko 2 godine

Odakle dosao? Iz Poljske reprezentacije, bio prvi bek. Ali se nasao pametni (i cesto pripiti) Kosan na putu.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Zveza pozajmila Partizanu pare. A Partizan hteo Zvezdu da ugasi. Pa sad vi vidite ko je tu veliki a ko mali, i zašto je to tako.
h

hodalfo

pre oko 2 godine

E moj čika Mišo, a taktika 6-4-0 cela utakmica, to se zaboravlja... Lako je ovom Bronovickom svaliti svu krivicu, posle nas odrao u milion rata isplaćivali ga kao da je Kafu
M

Mita stručnjak

pre oko 2 godine

Kada već spominješ Kafua, i onaj drugi Kafu nas je odrao. Uzeo je 700 hiljada evra za polusezonu, za par odigranih utakmica.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Dosta cenim Kosanovića, bio je u Zvezdi nekoliko puta, pogotovo ga cenim zato što nema dlake na jeziku, sve kaže šta misli, ne uvlači se u bulju nikome. Ali mislim da je malo prolupao, stigle ga godine. Kaže DEČACI ne treba da se plaše atmosfere tamo. Majstore koji DEČACI, mi u timu skoro sve 30 plus godina. Koji igraju već 5 godina Evropu zajedno. Kaže ako se povučete protiv Rendžersa tamo, u svojih 40 metara izgubićete, morate da igrate otvoreno. Hahahehehe a mi igrali tamo težak bunker 4-6-0 i izgubili. Eeeee Kosane otišao si u K.
s

serMudro

pre oko 2 godine

Evo ga kvazi navijač Crvene Zvezde koji nije zadovoljan trenerom,igračima i upravom koji svi zajedno igraju 1/8 finala Lige Evrope...lepše bi bilo da igramo sa klincima,da smo u prvenstvu 2.,3.,...i da ispadamo u sezoni kupanja... Jel' da?
Z

Zvezda padalica

pre oko 2 godine

Čika Mišo, nije Poljak kriv sto ste Vi izveli napadaca i ubacili stopera u 90 minutu. Nakon te Vase genijalne zamene stoper Rendzersa je kampovao ispred naseg sesnaesterca i jednu dubinsku loptu je spustio glavom Nacu Novu koji nam je na taj nacin dao gol.