Komentari na vest

Kragujevac spreman za feštu u četvrtak: Spartak kao sparing partner za Novi Pazar

N

Nanas

pre 24 dana

Sto sad ne napisu nesto ovi lokalci koji kazu da treba da se ugase blizanci ,pa ce tada procvetati fudbal kod nas, evo imate prolece iz snova,pobedu za pobedom nizete i sam trener vam kaze 2-3 hiljade vas dodje, a opravdanja su vam losi rezultati,radni dan,kisa,sneg....evo sad super rezultati,vikend,suncano i opet nista,i posle se ljutite kad vam se kaze istina u lice,a to je da Srbija voli jedino vecite
S

Strasno

pre 24 dana

Ljudi igraju dobar fudbal,imaju dobrog trenera,peti na tabeli,borba za evropu,sve kako treba ali publike nigde! Toliki grad,takvi rezultati i jedva se skupi 2000,3000!
m

ma nije

pre 24 dana

ni 2-3000. 5000 je samo na zapadu bilo.
Z

ZA KG DELIJE

pre 24 dana

Izadji mala...
G

Ggostt

pre 24 dana

Svaka čast radničkom srcem igraju, kidaju! Ali mora opaska mala, biće još luđa poseta kada dođu 'braća' sarajlije, mora ljudi, baš ste se obrukali.
L

Lokalni

pre 24 dana

Fedja je na konf.za stampu,ogorcen ,upitao je,Kome treba Radnicki,gledalaca nema!
S

Steva ns

pre 24 dana

Fedja kad bi vodio zvezdu imali bi 30-0 skor nema kalkulisanja samo otvoren i napadački fudbal ozbiljan trener i gotivna glava samo delijama verovatno nije po ukusu.... šteta će svakako biti ako napusti kg na kraju sezone ovo je poezija stvarno i klub kao radnički i grad kao kragujevac zaslužuju evropu nažalost svakako bi je igrali u leskovcu samo što za razliku od čuke djavoli bi išli da podrže i u leskovac
С

Сале2323

pre 24 dana

Ишли би у Лесковац, а не долазе на Чуку!?! Ајд' не млати леба ти! Она шачица на југу је срамота обична, а 2.000 људи на стадиону за град од преко 200.000 је брука!
O

Okj je poseta

pre 24 dana

Okej je poseta,Ali stvarno svi smo očekivali minimum 7-8 hilj.na svakoj utakmici🤷‍♂️mislim da radnicki KG igra kao nikad do sada🙂vudimo realni...
i

izvrnuta realnost

pre 24 dana

e pazarac samo te boli poseta na Cika Daci. Bravo jug, bravo zapad! Kragujevac ale!
K

Kakva festa?

pre 24 dana

Ono vikendom imaju na vecini utakmica max .1500-2000🤦‍♂️a imaju historiske rezultate😠Bice festa u Cetvrtak pred 1233 navijaca sa pazarcima😀taj pazar koji dolazi u Cetvrtak ima duplo vise gledalaca(prosek )a imaju katastrofalne rezultate😀oni da imaju rezultate kao vi bio bi stadion mali da primi sve navijace i radnik danom.
I

ImperatorKG

pre 24 dana

Sram te bilo, prvo procitaj vest da bi bilo sta komentarisao. Lepo pise koliko je danas bilo ljudi, sasvim korektna brojka za nase uslove.
k

kup je nas

pre 24 dana

spremi tablete cetvrtak je blizu
O

Odlicno igraju

pre 24 dana

Kragujevac je odlicna ekipa i Svaka im cast👍 sta je sa publikom?gledo sam par utakmica preko tv i stvarno malo publike dolazi da podrzi najbolji rezultate i ekipu u istoriji kluba🤨budite se djavoli😀 i nije valjda da i u KG su nove generacije pocele za vecite da navijaju?
M

Mucke

pre 24 dana

Preko Tv-a se gleda na mnogo manju istocnu tribinu. Zapad je najveci i tu uglavnom dolaze ljudi, prvo se informisite ili procitajte vest pa pisite. Lepo pise u clanku da je danas bilo 4000, za nase uslove sasvim korektno i to protiv ne bas atraktivnog protivnika.
L

Ldk

pre 24 dana

Zapadna tribina na Čika Dači je pojedinačno najveća tribina u Srbiji posle zapadne tribine na stadionu crvenog blizanca. Ta tribina je bila u top 5 po veličini još u bivšoj Jugoslaviji. Ona se ne vidi na prenosima. Malo se informišite pre nego što počnete da lupate gluposti o broju ljudi.
m

milan grobar

pre 24 dana

Bravo Pedja, veliki trener, ako Bog da sledece sezone u Partizanu.
S

Student

pre 24 dana

Fedja
n

nurudini

pre 24 dana

@student stavim ti ga sa ledja.
R

RKG

pre 24 dana

Masina opet radi. Idemo u polufinale kupa u cetvrtak 💪
I

Immobile

pre 24 dana

Dudić je trener za visoke domete. I onda idu priče kako treneri ne mogu puno ako nemaju igrače, te fraze da mora da se igra odvratno zato što je kvalitet loš, tereni loši... Nikada više treneri nisu uticali na igru do danas, jer se maksimalno taktizira i igra na fizičku spremu, malo je igrača koji utakmicu mogu da reše na individualni kvalitet, pogotovo da rešavaju u kontinuitetu. Uprava Radničkog iz KG jedino normalno što je uradila u poslednjih 4 godine od kada su ušli u ligu, a i pre toga je što su dali Dudiću da radi i dovodi igrače i uslovno rečeno se sklonili. Igraju napadački, brz, lep fudbal. Dudić da se rodio u Francuskoj, Španiji radio bi u elitnim ligama tih država. Ovako najmanje mora stići do Turske ili Rusije nakon toga UAE... Čovek koji je sa Veležom izbacio AEK iz Atine koji je tada vodio Vladan Milojević u kvalifikacijama za LK, u istoj sezoni osvojio kup. A pitanje dal je bio po kvalitetu u 4 kluba te lige. Nakon toga došao u Sarajevo krenuo dobro sa manjim budžetom nego danas, video da kreće cirkus uprave i podneo ostavku. Ozbiljan trener. Mladi i ambiociozni treneri da se ugledaju na njega, a ne da gledaju ove što se valjaju i foliraju 90 minuta, iako je i on relativno mlad.
l

ljubine livade

pre 24 dana

Odlična utakmica, raspoređena minutaza, i nova 3 boda.... napred Radnicki !!!!!
L

Ldk

pre 24 dana

🪄✨✨🪄 Magični Radnički 🪄✨🪄 Bravo RFK!!! Svi na kup u četvrtak!!!
s

srka

pre 24 dana

Sad će Lalatović da podnese ostavku. On sigurno neće imati motiva da predvodi Spartak u plej-autu. Više nema ni teoretske šanse da stigne do plej-ofa. Sve se zna, samo još da se vidi da li će u plej-of Napredak, ili Novi Pazar. Ja bih više voleo Novi Pazar, jer igraju, ovog proleća, atraktivan i lep fudbal, ali mislim da im raspored u poslednja dva kola ne ide na ruku i da će, gotovo izvesno, u plej-of otići Napredak.
ž

žilijen, drago mi je

pre 24 dana

@ Srka.... Srka brate, totalno si neupućen
K

Koštunice

pre 24 dana

Ti li si?
ž

žilijen, drago mi je

pre 24 dana

@ Srka.... Srka brate, totalno si neupućen