Komentari na vest

KRAJ: Kamerun - Srbija 3:3

e

emerson

pre preko 1 godinu

Istina?https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/srbija-bruji-o-sesskandalu-i-sukobu-igraca-u-reprezentaciji-na-svjetskom-prvenstvu/2416545.aspx
j

jelsteispratili

pre preko 1 godinu

Hrvatski komentator kaže u toku prenosa da reprezentazija Kameruna do sada ima osam vezanih poraza. Prekinusmo im tradiciju.
h

haaaaaa

pre preko 1 godinu

Kome treba uros racic i strahinja erakovic,ne mozes pisati po ljudima da bi ova dvojica bila u kataru
@

@Gost

pre preko 1 godinu

Koliko smo mi jadan narod, Mitrovica svi fizali u zvezde nakon Portugala, Mitros on fire itd itd... sada ga vi pljujete... treba bre da vas je sramota. Taktički nismo zatvorili utakmicu i to je to idemo dalje!! Čemu takva pljuvanja, čemu te gluposti kakvi ste zasljužujete reprezentaciju tipa Malte ili Luksemburga.
@

@@gost

pre preko 1 godinu

Nije problem u losoj partiji, vec u sebicnosti! Covek je istripovao da je top klasa, ali nije! On je gol igrac koji daje golove samo kada pruza MAXIMUM! Brzo je poleteo, ali i mi smo krivi sto smo ga ubedili da je igracina! Protiv Brazila nije pretrcao 100 metara, SRAMNO! A danas promasio 4 zicera a 2 puta je mogao spojiti saigraca sa golom ali njegov EGO mu nije dozvolio! Balvan jedan
d

dmmmm

pre preko 1 godinu

Katastrofa blago receno, pa jel moguce kad bilo koji nas igrac ima loptu da mu se saigraci ne otvaraju, par puta se desilo da imamo priliku za kontru nasi igraci kaskaju, nije sporan kvalitet kod nas, ali zalaganje borba i prvenstveno brzine tokom kreiranja i zapocinjana akcije nema. Imamo 3 vrhunska spica imamo los rezultat i dalje se igra sa jednim, kod drugog gola glavni krivac Maksimovic covek ostavi igraca u liniji na 40m samog i krenu na drugog i puce kontra za gol.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Postoji nešto pozitivno u svemu ovome, to je da uvek očekujemo mnogo, uvek mislimo da smo najbolji, da možemo da pobedimo svakoga. Očekivanja medija su uvek na maksimumu, tekstovi napumpani, kilometarski, izjave kako ćemo osvojiti prvenstvo u reziji Živkovića, Lazovića, pucamo na najvise a grupu ne mozemo da prodjemo. Stalno neka euforija, a onda strmoglav pad. Kako su grupe izvučene priča se samo o nekoj osveti Švajcarskoj, kao da je to ne znam sta, i kao da su oni toliko bitni da ne mozemo da zivimo bez njih. Sad se uzdamo u Brazil, pa onda "moramo" da pobedimo te Švajcarce koji su veoma ozbiljna ekipa, oni će večeras igrati na krv i na nož, ali ajde da navijamo za Brazil pa da se čupamo u tom zadnjem kolu, glava dole i idemo dalje! Inače ovaj Aca Stanojević bi mogao da bude manji patriota, da ne viče ovoliko, neka sačeka kraj utakmice i pobedu pa neka pojede mikrofon ako hoće. Napred Srbija!
k

koja blamaža!!

pre preko 1 godinu

Voditi 3:1 i nezatvoriti - stvarno- to samo Srbija može! Daj bože da švajcarska dobije Brazil pa nek idu kući!! 3 gola ti umva Kamerun!
4

46

pre preko 1 godinu

Po prikazanoj igri realan rezultat.
t

takotreba

pre preko 1 godinu

uzeo da pisem komentar, ma sta da pisem!!!!! Igras fudbal celi zivot, dodjes na svetsko prvenstvo i u 60tom minutu igre prosto stanes, eto ne trci ti se, i to ne 1 igrac nego celi napad je stao, da se odmori malo Tadic, Kostic, Mitrovic! Setnja po terenu bato, razvijajmo turizam! Izvedes Zivkovica umesto da zamenis i Kostica i Tadica i Mitrovica! Poraz selektora totalni!
D

Dr Kanye West

pre preko 1 godinu

Nemoj tako o njima, oni su profesionalci hahahahahaha
n

nijemijasno

pre preko 1 godinu

vlahovic objavi na insta da je stoposto spreman i selektor ga ne ubaci ni jedan jedini minut. sta se tu dogadja iza kulisa?
S

Stefano

pre preko 1 godinu

Tera se inat
s

svetiz

pre preko 1 godinu

Grujić me je pozitivno iznenadio za ovo što je odigrao, pomerao igru unapred. Ili džaba, tamo nikog nije bilo. Tadić katastrofa na obe. Mitrović s ovo pola noge još i dobar, ostalo je Piksijeva krivica. Kako je zamenio Pavlovića i ubacio drugog Mitrovića, sve je puklo. Posle pokušao da se izvadi pa ubacio Babića... Žalosno je da ovaj Kamerun koji ne zna gde bije umuva 3 komada, pa se postavlja koliko je naš očaj.
p

paulo

pre preko 1 godinu

Stojkovicu danas si pokazao svoje trenersko znanje Mitrovic katastrofa Sergej katastrofa Tadic katastrofa nista ne radis po tom pitanju imao sam visoko misljenje ali ovo je haos ali tek ove izmene.
S

Stealthy Fart

pre preko 1 godinu

Čovek je ladno zaboravio da je selektor. Presedeo celu utakmicu na onoj klupi ko da je navijač. Totalno pogubljen lik.....
F

Forest Hump

pre preko 1 godinu

Piksi: "Bićemo mi dobri" Hahahahahahahahah
P

Pepa Pig

pre preko 1 godinu

Zasto, ali zasto nam odgovara nereseno protiv Kameruna? Izgleda da oni vide nesto drugu u Kataru sto mi ne vidimo ili ne znamo. Mama mia
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Steta! Imali smo ih u saci. Taktika mi je iskreno nejasna, dosta straha i nezalaganja kod pojedinaca, sto se tice fizicke spreme blago receno katastrofa. Ovaj Abubakar igrom razbija, okrenuo je najmanja tri puta citavu nasu odbranu. Ne kontam sto nije ubacio Jovica ili Vlahovica bar zadnjih 10min.ili Djuricica malo ranije, kao da se zadovoljio remijem. Svakako bolje nego sa Brazilom, ali sa ovom igrom tesko cemo dobiti Svicu, jos ako oni izdrze sa Brazilom veceras nem! tu vise sta da se trazi. Napred Srbija!
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Na kraju CIRKUS...Ej bre vodis 3 :1 na svetskom i izlazis visoko , rizikujes kontre...ovo je na dusu Piksija..Mitrovic krava muzara, dao gol ( ni kriv ni duzan) i onda prosipa sve...Igramo takticki nepismeno !
K

Kući

pre preko 1 godinu

Pakuje kofere i kući. Toliko o spremi naše odbrane, napuvanim SMS i ostalim Medo Mitrović zvezdama. Nije SP vrtić već igra snage, volje, koncentracije i discipline u igri.
D

Drag

pre preko 1 godinu

Bravo za mozzart, lepo ste namestili skauting, u velikom ste plusu...
Ф

Фотељаши

pre preko 1 godinu

Фотељаши, сад је дошло ваших 5 минута... xD

milan_popovic007@hotmail.com

pre preko 1 godinu

ja stvarno ne verujem, ako je ovo najbolje sto mi imamo onda da prestanemo da se bavimo fudbalom. Pogotovo ovi odbranbeni igraci. Sramota treba da vas bude koliko ste ne sposobni. Daj boze da pobede Svajcarci veceras da se ne brukamo vise.
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Ali kako bez snage i Ekipa izgleda je zalosno ovo je zalosno ovo je sramota ovo je katastrofa.
M

Miloš93

pre preko 1 godinu

Neka ispadnemo, ovo je sramotno.
L

Laziale

pre preko 1 godinu

E moj Tadicu
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Zgadili su mi SP...daj vise da ispadnemo pa da nastavimo da gledamo fudbal...
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Boze sacuvaj da uvede napadaca slucajno...😡😡😡😡😡celom timu sa trenerima treba zabraniti povratak u Srbiju ovo je zlocin
T

Tuga

pre preko 1 godinu

Ne mogu da verujem da ne umeš da ubaciš Vlahovića umesto Mitrovića. Čovek se BUKVALNO kortlja po terenu poslednjih 15 minuta.... Bukvalno si ubacio igrače da igraš na X a trebao si da menjaš igrače kad si video da su se rasuli po terenu.... Kako je vama lepo u životu, zarađujete milione i nervirate pošten narod po mozzartsportu..
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Pa menjaj Mitrovica, umire na terenu vec 20 minuta
G

Gostbrate

pre preko 1 godinu

umire od prvog minuta
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Ovo sto igra Mitrović moze i moja pokojna baba ! Bruka i sramota od igraca a od selektora tek ima sta da se kaze, još veća promaja od coveka !
p

prti

pre preko 1 godinu

Kuci kume, dosta je bilo splavovi cekaju...
p

paulo

pre preko 1 godinu

Sine da ne ubaci Vlahovica ili Jovica ovaj Mitrovic danas teska mrcina izbaci igraca koji mu danas igra najbolji fudbal a to je Zivkovic.
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Zasluzeno zadnji na tabeli.Ono sta je uradio sergej kada je imao sansu za 4:1 je za supenziu
@

@ub

pre preko 1 godinu

A 3 mrtva zicera Mitrovica to je ok?
4

46

pre preko 1 godinu

ne razumem zašto ne ubacuje Vlahovića
d

duledule9994

pre preko 1 godinu

ne ubacuje vlahovica ne ubacuje djuricica ovaj Radonjic decko ne zna nista
G

Gost1212

pre preko 1 godinu

Mitroviću, hvala za gol protiv Portugala ali ti si krivac za ovo. 6 šansi za gol si promašio. Gol si mogao da daš samo onako na tacni.
o

opet ja

pre preko 1 godinu

Novosti iz naseg saveza-Okrecemo se kvalifikacijama za EP.

kimi84kg@gmail.com

pre preko 1 godinu

Piksi usrao utakmicu definitivno....umesto napadaca on menja odbranu!!!sta ceka deda mraza!!!!!daj jos u napad a ne odbrana
g

gost123

pre preko 1 godinu

Bitno da osvajamo,ja sam znao da ce ovo da se desi i zbog toga jednu temkmu nasih nisam gledao
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Milenković je zakasnio, ali da ispravi dve greške Stefana Mitrovića. Kakvu promaju imamo kad je ovaj čovek levi štoper, to je za udžbenike. Danska nas je urnisala upravo po toj strani, zbog njega.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Ako se imalo razumes u fudbal moras da znas da je iskljucivi krivac za drugi i treci gol upravo Milenkovic!Oba puta je zakasnio da napravi ofsajd,a u fudbalu cela odbrana mora da bude sinhronizovana ili sve pad u vodu.

Lemi

pre preko 1 godinu

Kao da gledam Siti i Gvardiolu i Sterlinga. Sterling ne moze da da zicer, ne moze da doda pas na prazan gol, ne moze da udje u poziciju... Ali zato moze da igra 90 minuta dok ovaj vadi igrace koji su igrali odlicno i zaista uradili nesto. E sad samo stavi tu Srbiju, Piksija i Mitrovica.
p

pjer

pre preko 1 godinu

Majstore taj Sterling je vec odavno bivsi Sitijev ...tako da slabo pratis fudbal.
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Vodis 3:1 a zadnja linija ti stoji na 40m od gola i primis 2 gola iz kontre? Sta je ovo? Fudbal iz kraja?
H

Hairy Balls

pre preko 1 godinu

95. minut, Chupo Moting 3:4 i arrivederci
ž

žoržVea

pre preko 1 godinu

Је л Митровић света крава па да не сме да се дира? Ако не иде не иде, па шта, дај Јовића ако Влаховић није спреман.
Л

ЛукаТони

pre preko 1 godinu

НЕМОЈ СЛУЧАЈНО ПИКСИ НЕКОГ ОФАНЗИВНОГ ИГРАЧА ДА СИ УБАЦИО!!!
b

boc

pre preko 1 godinu

Totalno nespremni...uzas,sramota
2

222

pre preko 1 godinu

Mitrovic se vuce ko baba ako mu se ne igra nek izadje treba vlahovic da udje
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Da li ovaj Kostić zna nešto da uradi osim ovih polucentarsuteva po zemlji uglavnom
N

Nikos1988

pre preko 1 godinu

Zasto ne vadi Mitra, pa ne moze da stoji na nogama decko
a

akooooo

pre preko 1 godinu

ne pobedimo to je caoooo,svajcaraku ne mozemo dobiti pogotovo ako jos jurimo 2 gola il tako nesto
p

paulo

pre preko 1 godinu

Ovaj Mitrogol nas je danas upropastio 3 stopstotne prilike haos.
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Ako se kod treceg gola kameruna jasno vidi da nema ofsajda , kod drugog se to ne moze reci. . . PA ME INTERESUJE DA LI SU UKINULI ONO IZVLACENJE LINIJA ILI SE TO SAMO KOD NAS NE PRIMENJUJE?
b

boze smiluj nam se

pre preko 1 godinu

Sve su vukli crte i dva puta nije bilo ofside. Tako da ne lupaj da nas neko zakida. Uvek nam neko drugi kriv! Zasto nepriznamo da je pad koncentracije i to je to. A sve nam se vraca zato sto smo narod koji uvek proziva kao jucer hrvate. Pa zato nas Karma kaznjava….
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Uvek je nešto protiv nas, neverovatno prosto
@

@boze

pre preko 1 godinu

Ja na tv-u nisam to video. . . izgleda da si samo ti .
R

RSP

pre preko 1 godinu

Tadicuuuuu gdee siii ???? Tadicuuu ?????? Nemaaa te nigdeeeee !!!
G

Gostgost gost

pre preko 1 godinu

Ali nemoj slucajno da zameni Mitrovica. Ko zna, ako ga zameni, mozda neki drugi napadac da gol, pa sta cemo onda?
M

Mufi Mufi

pre preko 1 godinu

izbaci Tadića ,ubi nas čovek

nikola6683@gmail.com

pre preko 1 godinu

Uzasss mi smo dno dna.
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Koliko nemamo snage i koliko smo staticni u napadu i sredini, ovo je strasno, njih 4 oko lopte na 5m i gledaju u loptu umesto da se otkriju kao opcija ili bar odvuju nekog igraca. Mi ljudi nismo fizicki spremni za vise od 60 minuta igre, plafon. Da ne pricam o pocetnickim greskama Milenkovca kod 2 gola, covek spava umesto da izaadje za ofsajd. Prolazak grupe je nas maksimum ako i to uspemo.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Dobro da je jos neko primetio ko je jedini krivac za ta dva gola.Toliko da kasni sa izlazenjem a uopste nije neiskusan!
1

1389

pre preko 1 godinu

Nesto je trulo ovde
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Sad je kasnonda čuvamo rezultat.
S

Sta je ovo

pre preko 1 godinu

Kakve su ovo izmene? Sta je ovo?
r

ranGo

pre preko 1 godinu

vidi strucnjaka ulaze grujuc babic radonjic.... jbt pa ovaj cuva 3:3 mitrivica ne sme da zameni jbt bjekovic i orcijanod reprezentacije puuuuu
l

lose

pre preko 1 godinu

Ne moze srpski fudbal naprijed dok ne prestanemo zivjeti u vremenu Dragana Dzajica gdje vrti loptu u jednom mjestu.. Kad pocnemo trcati u kontre i poslije pasa bice bolje... Jednostavno nase poimanje fudbala je iz 20 vijeka... Dobre i rezultate imamo kako smo takticki potkovani
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Šta ovaj menja?
v

vask

pre preko 1 godinu

Brate al smo si nasli ravne neznas ki vise komplicira u 16 mi il Kamerunci
n

neshha

pre preko 1 godinu

Najbolji komentar!
1

122

pre preko 1 godinu

Amatersi primleni golovi prave se neke ofsajd zamke
Y

Yox

pre preko 1 godinu

Milinkovic nije bolji golman od Rajkovica. Piksi forsira istu pricu kao kad je radio u Kini. Gubi od favorita, a sa egal timovima igra 3:3 , 4:2, 5:4 i ostale ludacke rezultate.
S

Stefano

pre preko 1 godinu

Ubi nas ovaj Abubakar.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

Mitroviću sebičan si, idi bre...
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

I šta sad čuvamo 3 3 i nadu da će Švajcarska izgubiti?
G

Gost nenad

pre preko 1 godinu

Zasto ne izbaci Sergeja pa on je najgori igrac na terenu.
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Ni Tadic nije nista bolji...
H

Hairy Balls

pre preko 1 godinu

Tebra, Maksimović ko da nije šutnuo loptu u životu....
М

Митт

pre preko 1 godinu

Ђе најгори брале он је "нови Пирло" 😂
L

Lord Lukan

pre preko 1 godinu

Nikad sporiju/tromiju defanzivnu liniju nismo imali!
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Bleki im poklonio 2 gola
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Milenković car. Ajde jednom al dva puta si ti taj koji gleda liniju i ostane. Narvno ni blizu nije bio da ispradi bar drugog igrača. I posle se neko pita zašto je bolje kad ostanemo kući.
1

149

pre preko 1 godinu

Dr Terzic likes this
G

Gunga ginga

pre preko 1 godinu

Neka neko javi Piksiju da je selektor a ne navijač i da može da pravi izmene....

Bojank91

pre preko 1 godinu

Menjaj nešto, slektore
Z

Zmaj93

pre preko 1 godinu

Takticka zrelost i mentalitet ekipe iz osnovne skole.
S

Soichiro

pre preko 1 godinu

Pavlovic aut, 2 gola in
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Jer Milenkovic ne zna da napravi ofsajd zamku
b

boc

pre preko 1 godinu

Nismo mi ni za šta....
4

46

pre preko 1 godinu

Kakav pad forme i koncetracije Tadića, neverovatno... Mora napolje
A

Aleksa1234

pre preko 1 godinu

ovi momci su za posmatranje
X

XD

pre preko 1 godinu

Ahahahahahaha
r

ranGo

pre preko 1 godinu

e sada jos 1 i da se pakujemo kuci dosta je,ove bruke i ako da Bog da se nikad vise ne kvalifikujemo za bilo koje takmicenje lakse je a i manja bruka
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Neka pomeri neko onaj stub na desnoj strani,pet golova ćemo primiti zbog njega.Niko ga nije naučio da se gleda uvek u centralnog štopera kad se pravi ofsajd.
Đ

Đukin dan

pre preko 1 godinu

Već komentarisani Veljkovic a i Pavlović presporo i bez grama pameti za ofsajd zamke dobili snažna pojačanja u Mitrovicu i Milenkovicu pozadi.Tragedija i od igre i od taktike.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Jbt ovo samo mi mozemo.. Eto sta se desi cim izadje Pavlovic. Momak je najbitniji igrac definitivno..
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

Ako nam je on najbitniji igrač, onda jadni mi.
М

Митт

pre preko 1 godinu

Имао једно добро клизање и ништа више. И он лако испада у дефанзиви
n

neshha

pre preko 1 godinu

Nema to veze sa izlaskom Pavlovica nego sa greskama Milenkovica prlikom pravljenja ofsajda!
G

Gost127

pre preko 1 godinu

Ovo se u zargonu zove seljacka ekipa, haha
1

1389

pre preko 1 godinu

Samo mi mozemo ovako da useremo bem ti zivot
D

Docccaaa

pre preko 1 godinu

Milenković je krivac za drugi i treći gol Kameruna, dva puta za redom kasni u ofsajd
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Dečko je tempirana bomba
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Nek neko kaze Piksiju da su izmjene dozvoljene
b

boozeeee

pre preko 1 godinu

bozeeeee bozeeee,jos ce puknemo,a svaki napad mozemo dati gol tako nesto mi izzgledaa
s

showprogram

pre preko 1 godinu

Ahahhahahahahhahahahahha kaki amateri u odbrani, cim je Pavlovic izasao
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Al smo jadni.
К

Којла

pre preko 1 godinu

Лежерност, како се обије од главу... Сергеј, Тадић, Костић морају напоље
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Vidis da mozemo i mi da gubimo 0:1 pa na kraju 4:1 kao i kockasti....:))))
h

heheww

pre preko 1 godinu

Hehehhee
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

A možemo i da vodimo 3:1 pa izgubimo...
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

pogodio si...3:3
G

Gosthr

pre preko 1 godinu

Niste ko Vatreni ali nadam se da cete srusit ove kamerunce
B

BraneVu

pre preko 1 godinu

Ili ipak ne možete? 😂
r

rjckfkd

pre preko 1 godinu

Haha
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

Vidim 3:3, ako ne primimo i 4-vrti gol.
1

1389

pre preko 1 godinu

Sta je da tadicem?
N

Nikos1988

pre preko 1 godinu

Sta gledate vi koji pljujete Zivkovica, decko je ubedljivo najbolji igrac danas
@

@nikos

pre preko 1 godinu

Fantasticno izborio korner za vodeci gol Kameruna
l

levi half

pre preko 1 godinu

Tačno. Asistencije za naš drugi i treći gol.
j

jovas

pre preko 1 godinu

Strahinja Pavlovic, pokazao najvise zelje za ucnikom na prvenstvu do sada. Protiv Svajcarske ce ovo sve morati za barem 5 stepenica bolje
d

dr. hyypia

pre preko 1 godinu

Tvrdim i dalje Sergej najgori igrac. Osim gola nista nije uradio. Ima ga pomalo na manjim utakmicama. Na velikim ni na mapi.
G

Grob

pre preko 1 godinu

Mesar, covek od 100 mEleona i drugoligaski napadac zapusili usta vecitim pljuvacima
J

Jaa

pre preko 1 godinu

Tooo!! Ja tvrdim da smo jači i od Hrvata!! Napred. Rušiiii!!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Gooooooooool TOOOOOOOMITROVIĆUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! TOOOOOO MITROVIĆU PONOSE SRPSKI😘😘😘😘🙃😀🙃😀🙃😀🙃😀🙃😀🙃😀❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💪💪💪💪💪💪💪💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
r

ranGo

pre preko 1 godinu

jbl te ponosi
4

46

pre preko 1 godinu

Živković iznenađujuće dobar, svaka čast, dobro se pripremio za utakmicu, pre svega u glavi.
1

1389

pre preko 1 godinu

Tooooooo ....proud to be SRB.
L

Laziale

pre preko 1 godinu

Strahinja napolje da ne dobije zuti, odmaaah. Ajmo bree

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

КОЈА АКЦИЈА МАЈКО СРПКИЊО 🇷🇸❤️🇷🇸❤️🇷🇸❤️😊🤗😊🤗😊🤗
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Živković, Maksimović i Tadić nisu za prvu postavu. Treba da iskoristimo što nam je njihov golman bukvalno poklonio drugi gol i da ih pregazimo. Biće bitna gol razlika.
G

Gost776

pre preko 1 godinu

Sergej nije za prvu postavu....
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Gde ste pljuvači. Celo SP pljujete po Piksiju i Srbiji. Celo SP mračite. Na komentarima podrške Srbiji lupate minuse. Jel vas sramota, obraz djon. NAPRED SRBIJA!!!!!!!
J

Jjk

pre preko 1 godinu

Bolesni komentari o reprezentaciji
G

Goust

pre preko 1 godinu

Sad kad je 3:3, da li i dalje ostaješ pri izrečenom?
G

Gostgostttt

pre preko 1 godinu

3:3 sad za sad😄
S

Sudija Picilkas

pre preko 1 godinu

Bice 2:2 na kraju.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Aha evo bas sad…
g

gggggg

pre preko 1 godinu

Kad sam napisao za Pavlovica da je bi jedan od boljih protiv Brazila, pucali su minusi. Sad treba ubacit Vlahovica i Jovica , Mitrovic nije spreman , vidi se to, dzaba trud na silu
s

smf

pre preko 1 godinu

Losa igra, ali sva sreca pa ovi Kamerunci ne znaju nista. Mnogo smo stegnuti, losa nam je pas igra, kao da ih je pojela trema. Protiv Svajcarske moramo mnogo bolje da odigramo. Zivkovic ne moze da igra pre Radonjica pa cak ni pre Lazovica po desnoj strani, Tadic mora bolje, jer svi cekaju njegove lopte i da vratimo tandem Vlahovic - Mitrovic u napadu.
g

gost127

pre preko 1 godinu

Prosto se vidi da igraju u nenormalnom grcu, zasto je to tako stavrno ne znam, ali vec smo trebli da vodimo 4:1
0

0211

pre preko 1 godinu

MORA DA SE TRČI. Aman za aman. Sada treba jos 2 da im damo. Nema povlacenja. Bravo Strahinja.
G

GostKostan

pre preko 1 godinu

Je to pljuvao neko juče Pavlovica? Sramota treba da vas bude sve. Momak je vojnik Srbije!!!
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Fudbal igraju fudbaleri, ne vojnici.

samovasgledam

pre preko 1 godinu

Ma nismo mi za slobodu govora...trebali bi ovi iz Mozzarta da malo cenzurišu kometare...pljuvanje po reprezentaciji, pa i igračima je prevršilo svaku meru. Kakav je to navijač??? Provokatori, neko ko je ovde samo da leči svoje komplekse netreba da bude na ozbiljnom portalu...
G

Ggh

pre preko 1 godinu

Mnogo ponižavajućih i defetističkih komentara po reprezentaciji
d

dr no

pre preko 1 godinu

Normalna ekipa ovo bi sada zavrsila sa 4-1,a videcemo sta cemo mi
с

сајбер курајбер

pre preko 1 godinu

Каниш ли побиједити, мораш имати срце - Страхиња Павловић.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Nije srcem dao gol, nego glavom, skocio, namestio se. Nikakva mudrost.
G

GostIgi33

pre preko 1 godinu

AJDE MIŠEVI I PLJUVAČI AJDE U RUPE AJDE!!!

Владан

pre preko 1 godinu

Да сви трче и боре се,као Павловић,где би нам био крај...ајмо павлака бори се мајсторе....чист ти је образ.
S

Strahinja Pavlović...

pre preko 1 godinu

Je dao dobar gol, ali je jednom izgubio loptu, nekoliko puta ispao teško, oba puta šansa za Kamerun, možda je oni nisu iskoristili, ali protiv svake ozbiljnije ekipe to bi bio težak kiks...
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Sad ćemo verovatno da stanemo i da čuvamo rezultat,ubacimo još jednog zadnjeg veznog,klasika... Zato od nas nikad ništa neće biti!
g

gott

pre preko 1 godinu

Razguli
7

777

pre preko 1 godinu

Ajde Piksi reci im da izvade Kočevje iz leđa, da se opuste i igraju muški i 1:5 je realnost. Medo Mitrović da ne žmuri u ofsajdu jer ne može mu Tadić dati loptu u ofsajd.
M

Mmmm

pre preko 1 godinu

Ovo sto vodimo je samo na neki individualni kvalitet, inace igra nista posebno, fali nam kad krenemo u napad da vise igraca krene u zavrsnicu i pri kreiranju da se vise nude igraci, ali to kod nas ide bas sporo
G

Gazi

pre preko 1 godinu

Strahinja dusmane!!! PFC
h

hleb

pre preko 1 godinu

Alo bre lopta mora napred da ide a ne stalno u širinu i nazad!!!! Zgazite ih bolji ste za dve klase!
1

181499

pre preko 1 godinu

Kako vas nije sramota da pljujete po igracima ,vidi se da momci zele …svaki igrac koji je pozvan je zasluzio poziv i svi do jednog se bore za grb Srbije,a 90 posto ljudi ovde botova sedi i pljuje samo zato sto su nesrecni u zivotu ,Napred Srbi jako hrabro do pobede
n

neshha

pre preko 1 godinu

Sad kad smo probili led i postigli gol,Kamerun se vise nista ne pita a bogami nece ni Svajcarska!
R

Realno123

pre preko 1 godinu

Daj sada Radonju umesto zivkovica da im zakurci onako kako samo on zna
i

iskreno

pre preko 1 godinu

Zile medju najboljima
d

darkok

pre preko 1 godinu

Žile je doktor fudbala za tvog radonju i danas naš najbolji igrač
i

idemo breee

pre preko 1 godinu

Svaku utakmicu nasi treba da pocnu sa 0-1 da bi poceli da igraju kako treba
p

penzioner

pre preko 1 godinu

Dajemo jos 3 u drugom bracooo ajmoo
O

Oladi malo

pre preko 1 godinu

Kakvi su ovo komentari?I oni se bore i navijaju za svoju zemlju kao mi i naši.

Bojan Vasic

pre preko 1 godinu

Nazalost Mitrovic mora napolje,totalno je van ritma,nervozan,dekoncentrisan i uprastio je cistu kontru za 3:1!!Lukic tanak,Tadic nekonkretan,Zivkovic je okrnjio odlicnu partiju onim poklon kornerom...
d

dottore 13

pre preko 1 godinu

Piksi daj uvedi još jednog špica da ih nakantamo !!! Dokad više ziherašenje ???
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Poluvreme: Igrali smo kao najgore cave sve vreme. A onda najvazniji gol nase reprezentacije na prvenstvu - gol Pavlovica! Tako vazan da se digne moral, samopouzdanje, da se krene jace i motivisanije. I taj gol nam je doneo i drugi gol. I dalje mi ide na zivce zato sto istrcava non stop na protivnicku polovinu, ali sve cestitke, i hvala mu za mnogo radosti koju nam je doneo ovim golom! Sad u drugom poluvremenu jos dva da damo, da se ne stekamo kao sto umemo! Ajde bre!
g

goscooeoitnsmalc

pre preko 1 godinu

ma najbolji smo...
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Koliko ste ponižavali Pavlovića i SMS pošteno bi bilo da se izvinite.

samovasgledam

pre preko 1 godinu

Ma pusti...to naviklo samo kritikuje i pljuje...sramota!
A

Acaca

pre preko 1 godinu

Katastrofalno poluvreme. Sreća pa su slabi. Hvala njihovom golmanu za drugi gol. Kod nas igraju samo Maksimović i Sergej. Živković sa centra poklanja korner da primimo gol. Lukić previše nesiguran.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Sergej, BESKRAJNO TI HVALA ZA GOL, ALI AKO MISLIŠ DA I DALJE IGRAŠ KAO SEKA PERSA(DO POSTIGNUTOG GOLA) I TI I TADIĆ IZAĐITE NAPOLJE.
v

v.

pre preko 1 godinu

Ti druze ne gledas utakmicu?
d

dakazemovo

pre preko 1 godinu

iskreno Mnogo smo ispred njihovog gola losi bez obzira na to sto vodimo sada trenutno, mnogo smo losi u napadu sa jednim napadacem. godinu i po dana covek forsira igru sa 2 napadaca sto je i urodilo plodom i sada bas nadje da menja formaciju na ovako bitnom takmicenju, bruka! a jovic i vlahovic na klupi....neverovatno!!!!!
r

ranGo

pre preko 1 godinu

zadnjih 10tak minu poceli,smo,da licimo na neki tim ali jos je to mrsavo
M

Mile led

pre preko 1 godinu

E moj Mitroviću pa što ne doda Sergeju...

GOSTSRB

pre preko 1 godinu

Lukic kriminalan…AJMO MOMCI IDEMO LAGANO DO 1:5
J

Jaa

pre preko 1 godinu

Bijemo bre!
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

100% odnos šuteva u gol...na celom SP...TO JE NEŠTO!!!!
4

46

pre preko 1 godinu

Pavlović je zaslužio da da gol
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ljudi kojima je najteze pao gol Pavlovica: 3. Navijaci Svajcarske 2. Navijaci Kameruna 1. Navijaci Zvezde
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Care,to sto je dao gol ne menja cinjenicu da je trom,spor,da je tehnicki fudbalski nepismen. Nije ovde bitna ni Zvezda a ni Partizan.
1

149

pre preko 1 godinu

Deco ne slušajte navijače zvezde.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Не сери. Нек да Митар,Тадић ово је Србија
D

Da, da

pre preko 1 godinu

Nema potrebe sa pominjes Zvezdu ili Partizan kada se priča o REPREZENTACIJI, to nikog ne zanima.
G

Gostinaterenu

pre preko 1 godinu

Ja sam navijač Zvezde i srce mi puno. Samo napred momci!
G

Gost789

pre preko 1 godinu

A Pavlović je inače legenda Partizana pa da mi bude krivo. Igrao dečko 6 meseci i pobegao glavom bez obzira.
D

DJAKOVICA

pre preko 1 godinu

AJ BRE BATALITE VISE SA VASIM GLUPIM PREPUCAVANJIMA ZAR I SAD ,DOSADISTE SVIMA
G

Goust

pre preko 1 godinu

Samo polusvetu, u momentu slavlja nakon gola može da padne na pamet tako nešto. Blago tebi.
M

Mmmm

pre preko 1 godinu

Svaka cast za gol, ali to ne menja stvar o njemu nije los toliko u defanzivi, ali je spor i trom, jedino sto se trudi ali dzabe mnogo gresaka zaleti se u igraca pa ispadne ili baci pogresan pas, posle trci za igracem molim Boga da mu ne polomi noge i to stalno radi
A

Auu

pre preko 1 godinu

Sta su kompleksi,kakvi ste vi grobari kompleksasi da delite reprezentaciju,nije bitno ko ga dao bitno je da vodimo,a to sto je Pavlovic los u odbrani ne menja situaciju,kao sto je Zivkovic i danas los,a Lukic kriminal,jel treba napomenuti da su to vasi igraci?
@

@Gost789

pre preko 1 godinu

Ma lazu te brate nije ni igrao za Partizan.
M

Mop

pre preko 1 godinu

@DJAKOVICA Svaka čast na komentaru👏
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

TAKO JE EEEEEEEEEEE!!!!! STRAHINJAAAAAAAAAA!!!!! SINE SRPSKI!!!!!!!!!! STARAHINJA PAVLOVIĆ!!!!!! 💪💪💪💪💪💪💪💪❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 BRAVO PAVLOVIĆU. BRAVO OOOOOOOO!!!!!!!!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Удрите браћо Српство је наше!
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Ovo nije bitka ta Srpstvo, ovo je fudbal gde bolji pobedjuje
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Увек је битка.Србија! НЕМА ПРЕДАЈДЕ
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Blok. Ovo nije bitka za Srpstvo, ovo je fudbal gde bolji pobedjuje. Napred Srbija!
C

CL16

pre preko 1 godinu

Pavlovic je najbolji igrac Srbije na ovom prvenstvu! Borac! A ovi manekeni ko Tadic nisu ni trebali da idu na ovo prvenstvo!
C

CSF

pre preko 1 godinu

A Tadić ne valja? Milimetarski centaršut. Zalutao si u ovaj sport.
H

Haa

pre preko 1 godinu

Hahaha ajde ne lupaj,lik nista spec,spor,spor,spor,protiv Brazila kod prvog gola nije u liniji sa odbranom ne pravi ofsajd igrac pored njega daje gol,kod drugog 5 metra od igraca,danas nista spec,svaka cast na golu ali to ne menja nista.
H

Haa

pre preko 1 godinu

Hahaha ajde ne lupaj,lik nista spec,spor,spor,spor,protiv Brazila kod prvog gola nije u liniji sa odbranom ne pravi ofsajd igrac pored njega daje gol,kod drugog 5 metra od igraca,danas nista spec,svaka cast na golu ali to ne menja nista.
s

smor

pre preko 1 godinu

Fudbal 21 vijeka je toliko smoran... igra se 90min i ukaze ti se jedna, maks 2 sanse po utakmici... Bolji je onaj koji iskoristi tu jednu sansu koja mu se ukazala, sto u nasem slucaju Mitrovic je 2x promasio...

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

СТРАХИЊАААААААА!!!!!!!!!!
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Ovo meni uopšte nije jasno, ove momke koliko ja vidim boli k.. ac za sve ovo što se dešava na terenu ili su oni pod nekim jakim drogama. Ovde se svodi sve na to de ti mene mrzi. Ni kapitena ni trenera da se skrene pažnja na ovakvo ponašanje. Protivnik može biti bolji ali da te boli ona stvar za sve to je nedopustivo.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Opaaaa, Pavlović!!
e

ecer

pre preko 1 godinu

Susjedi što se to dogodilo vašem timu? Zašto su se toliko presrali
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Sindrom velikog očekivanja nacije. Pozdrav iz Beograda
n

neshha

pre preko 1 godinu

To se strucno kaze-prvo pustis ovce da pasu,pa ih onda osisas!Ne brini se ti za nasu reprezentaciju.
e

ecer

pre preko 1 godinu

Ja se ne brinem ali vi bi trebali. Jer su vaši stručno popasli
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Pavlovicccccc
1

1389

pre preko 1 godinu

U drugo jovic,vlahovica radonjic grujic
G

Gost gost

pre preko 1 godinu

Bolje nas je Krstaja vodio na prošlom, ćeraj ovo Terzane. Vladan Milojević ovde treba.
g

glavati klark

pre preko 1 godinu

Nam nije potreban, on osim arapskog i ovog naseg namestenog prvenstva za bolje nije
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Hteo si da igraš sa jednim napred. Čega se plašiš Pikse?
G

Gosttttgosttttyy

pre preko 1 godinu

ubi nas kamerun stojkovicu gde je finale nabedjeni bez suta na gol sramoto orevaro od trebera
P

Pepsssii

pre preko 1 godinu

Kakva nemoć!
G

Gbn

pre preko 1 godinu

Vidi se propagandni rat daje rezultate..Toliko defetista .neverovatno
P

Pikseta

pre preko 1 godinu

Jel regularno prvenstvo ? Terzić kriv ahaha....
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Neki igrači prosto nisu za reprezentaciju, to je svima jasno, nije vazno da li ćemo ovde preokrenuti ili ne, pojedini ne bi igrali ni u Hondurasu. Napred Srbija!

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Најкреативнији Српски играч,и то убедљиво седи на клупи,Филип Ђуричић.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Најкреативнији Српски играч,и то убедљиво седи на клупи,Филип Ђуричић.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Umesto da mu igra Erakovic koji je em brzi od Pavlovica,tehnicki skolovaniji nama on sedi na klupi. Ja Pavlovica kada vidim da vodi loptu kao da se bije sa njom.Toliko nepismen fudbalski da je to strasno.Jak za svoje godine i borben ali to nije dovoljno,narocito ne za svetsko prvenstvo. Ali eto,Kezman mu menadzer.Secam se i kada je sedeo na tribinama u Monaku,godinu dana bez minuta fudbala ali ga je Piksi zvao u reprezentaciju i bio starter. Presmesno
M

Milorad Lajkovac

pre preko 1 godinu

Sve si u pravu ali ce sada da ga hvale jer je dao gol.A to sto je tehnicki nepismen to nema veze
p

plavac

pre preko 1 godinu

ali ti zato svecu tarindža za medalju
@

@Gosten

pre preko 1 godinu

Hahahaha Erakovic… sou program!!!
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Šta glumi više ovaj Mitrović,samo se buni i širi ruke. Izađi bre napolje ako si nezadovoljan
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Mislim da Piksi vise veruje igracima i njihovim mogucnostima nego oni sami. Znao sam da cemo da primimo neki kakaljivi gol posle nasih sansi, sad je problemu glavi, kako se vratiti psihološki. Pucamo po savovima, ne mozemo 2 pasa da sklopimo...pad samopouzdanja.
G

Gost 1991

pre preko 1 godinu

Sredina malo jača od izvetrele kisele vode .
1

1389

pre preko 1 godinu

Neko rece svi partizanovi deca..Eto vam Vasa deca...upm...sta se nerviram
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Brate Pavlovića treba na klupu momentalno, dečko pas ne pogađa, prijem nema majko mila..
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

A pricalo se da prolazimo grupu hahaha,pa rvati su za nas brazil licno!
N

Nk040

pre preko 1 godinu

Problem reprezentacije zvani kukavicka formacija.

Milan Prekajski

pre preko 1 godinu

Ustajte mrtvi da legnu živi.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Ovo stvarno ni na šta ne liči, oni su otišli na prvenstvo da se odmore od klupskih obaveza. Pa više bi izgarala reprezentacija sastavljena od igrača iz domaće lige.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Stojkoviću!!!!!!!!!! IZBACUJ NAPOLJE TADIĆA I SERGEJA!!!!!!!! ODMAH!!!!!!!!! ODMAH!!!!!!!!!
R

RSP

pre preko 1 godinu

Ljudi mi smo medju najslabijim selekcijama tamo . Mi smo u rangu sa Katarom . Cemu tolika euforija kao da cemo da dodjemo do finala a mi necemo u grupi imati 1 bod . Smesna ekipa , smesan fudbal igramo vec godinama . Piksi je neko ko je na ime i na energiju izgurao te kvalifikacije , trenersko znanje mu je 0 sto se vidi iz prilozenog sada kada je najbitnije mi ne mozemo nista . Nema te energije kod igraca , nema te pozrtvovanosti . Pakujte se i kuci momci . Cekaju vas splavovi , starlete ..
S

Sani Boj

pre preko 1 godinu

Eto primismo gol, voleo bih da grešim, ali pocetak kraja. Kao sto sam i pisao, nikad ama bas nista nismo uradili i osvojili ni na jednom takmičenju, pa nećemo ni sad. Ne znam otkud toliki mazohizam kod vecine da veruju da mozemo nesto uraditi. Kad cemo jednom shvatiti da fudbal ne znamo da igramo. Kad bi se tolike pare davale drugim sportovima bili bi smo medju najboljima. Nikad izvikani igrači nisu pokazali u reprezentaciji ni deo sto pokazuju u klubovima. Pored svega toga negativna atmosfera koji su stvorili oko Piksija i najveci mulj u domacoj ligi su ostavili trag.

MIJA

pre preko 1 godinu

Jel igraju Natko i Sadik.

ivan.stjepanek@gmail.com

pre preko 1 godinu

auuu štaae bree ovo najgori start na mundijalima godinama unazad
G

GostNenad

pre preko 1 godinu

Jel igra Sergej danas? Protiv Brazila nije igrao,a i danas ga nema.
d

djiki

pre preko 1 godinu

Krš od igrača...
C

CRO

pre preko 1 godinu

ajde dobivate 3 razlike na kraju ....bez brige
O

Okram1986

pre preko 1 godinu

Evo 100 minuta na prvenstvu i dalje bez suta na gol

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Андрија живковић=НАЈГОРИ ИГРАЧ У ИСТОРИЈИ СРБИЈЕ!!! Браћа дудић су за њега суперстар фудбалери.

samovasgledam

pre preko 1 godinu

Proći će i ovi ko kanada juče...samo polako, i kanada je povela pa je posle sve došlo na svoje mesto.
N

Nfjg

pre preko 1 godinu

Plac i tuga,sta je bre ovo najezim se kada Kamerunci napadaju.
k

kilimandzaro

pre preko 1 godinu

Tadic obicna rupcaga, nije ni cudo sto ga Ajaksovi navijaci prozivaju
p

pace

pre preko 1 godinu

samo nasi vezni igraci vracaju loptu nazad nijedan ne krene napred i tako zadnjih trideset godina i tako smo primili gol i pre svetskog prvenstva sam rekao da necemo proci grupu i to je to
b

breakingg

pre preko 1 godinu

Hahahah pa koliko smo mi zapravo losi...
H

Hh

pre preko 1 godinu

Neverovatno koliko defetističkih komentara
n

neeeeemamooo

pre preko 1 godinu

mi mudaaa da prodjemo grupu iako trebamo,nema tu neke zelje,zara,ko da oce sto pre kuci....kako ostali igraju za svoje reprezentacije,to je milina gledati,koja borba itd,nasi uvek nesto mlako sta znam
j

ja sam jaaa

pre preko 1 godinu

Ocajna igra, nista nisam hteo da komentarisem posle brazila jer nije bilo realno da uradimo tu nesto, ali se ovde vidi da nemamo sta da trazimo ovde
V

Vvb

pre preko 1 godinu

Ja mislim da Hrvati nemaju šanse
D

Daaaj

pre preko 1 godinu

Živković je očajan. Veljković opet kriv za gol. Protiv. razila se okrenuo na one makazice. Sada je ostavio samog igrača na druhoj stativi da da gol. Rupetina!
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Nije Veljković nego Pavlović...njegova je druga stativa, a on čuva liniju peterca...
D

Daaaj

pre preko 1 godinu

Živković je očajan. Veljković opet kriv za gol. Protiv. razila se okrenuo na one makazice. Sada je ostavio samog igrača na druhoj stativi da da gol. Rupetina!
M

Mimi CR7

pre preko 1 godinu

Tadić je katastrofa, kao i Živković!!! Sve vreme loptu vraćaju golmanu, nikakva igra, nijedan dribling, nijedan višak, ama baš dosta loše! Probati u nastavku sa Ilićem i Radonjićem!
K

Kula

pre preko 1 godinu

E bas si pogodio, oni bi sigurno pomogli, ni jedan ni drugi nisu ni trebali da budu u Kataru.
G

GostIgi33

pre preko 1 godinu

Raspad sistema. Tuga. Jedino se ovom Živkoviću igra fudbala.
g

gost22

pre preko 1 godinu

jel moguce da pisu za pavlovica da je top igrac??? ljudi moji pa pogledajte malo gvardiola kako igra a mladji je godinu dana..
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Pavlovic i tehnika kao macka i mis. Lik ne zna nista sa loptom a pritom sporiji od Milijasa. Borbenost ima i to sto igra levom nogom,to mu je jedina prednost.Klasicno drvo od igraca
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Treba i takvo drvo u timu da ga spraši u 90, u stilu starih engleskih centarforova. Opusti se i uživaj, naša reprezentacija igra na SP.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Bravo za Zivkovica,proslu utakmicu medju najgorima,a ovu ce vrv biti najgori ako izgubimo,a Radonjic nek sedi na klupi.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Nešto se čudno dešava sa Reprenzentacijom, nema one hemije iz kvalifikacija za SP, i iz lige nacija. Neki ozbiljan problem unutar postoji. Nadam se preokretu.
K

Kazna

pre preko 1 godinu

Nepisano pravilo, posle propustenih sansi dobijas gol
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Eraković je kriv. Nije čuvao igrača.
R

Rolla

pre preko 1 godinu

Ala Sergeja boli kurac da skace u 16...zavrsio momak transfer,milioni,a za repku se vucara.Njegov igrac skace prebacuje loptu na drugu stativu i primamo gol...
n

ng

pre preko 1 godinu

ko jeee bree na druugoooj staativiii !!!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Живковић,Тадић клупа...Влаховић,Радоњић ...о окрећемо.
B

Boba89czv

pre preko 1 godinu

Ko je ova mrcina koja je prepustila spašavanje kornera Vanji? Bio na 2m od lopte i pustio Vanju da trči 10 metara... i tako jeftin korner i primimo gol... odmah bi ga izveo iz igre...
N

NoName2

pre preko 1 godinu

Pa Živković
v

vecitanulaufudbalu

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno, u kvalifikacijama igras sa dva napadaca, gajis napadacki fudbal, a na svetskom igras isto ono sto su igrali i selektori pre tebe. Raspad sistema
H

H5M6

pre preko 1 godinu

Takooooo jeeeee.... ajmoooo Kamerunciiii trpaaaaj

Milan Prekajski

pre preko 1 godinu

Woodoo magic
G

Gostghjkl

pre preko 1 godinu

Pa znalo se da grupu ne prolazimo. Šta nije jasno? Ovo je SP u fudbalu,ne u košarci,odbojci,vaterpolu
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Bravo Piksi majstore. Vodi Zivkovica i Pavlovica u Japan
S

Ser aleks

pre preko 1 godinu

Zivkovic sasvim solidan,Pavlovic ocigledno srlja.
G

Gost127

pre preko 1 godinu

I umesto da vodis minimum 2:0 ti gubis kao neka amaterska ekipa 1:0, ja svarno ne znam sta se sa nasim igracima desava kad igraju ovako velika takmicenja
N

Nikos1988

pre preko 1 godinu

Tadic opet najlosiji na terenu, jeste majstor fudbala, ali on ovo ne moze da igra protiv fizicki dominantnijih igraca
M

Mansaft85

pre preko 1 godinu

Nismo fudbalska nacija. Nemamo izgradjenu igru, ne zna se sta ko radi na terenu. A pitanje je i ko odlucuje o tome ko ce igrati. Verovatno se vracamo kuci posle grupne faze.
U

Ub Ub Ub

pre preko 1 godinu

Moze slobodno da se napravi South Africa 2010 Copy-Paste Katar 2022. 12 Godina proslo a ni pomak u igri. Prave se jedne iste Greske kao protiv Gane ili Svajcarske
G

Gostaj

pre preko 1 godinu

fudbal dannas igraju atlete,a ne dežmekasti izvikaani drugoligaški majstori...
r

ranGo

pre preko 1 godinu

i sta kazu zile dobar jel da
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Piksi apsolutni krivac, Srbija mora da igra sa dva napadača
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Kako mi idu na nerve ovi nasi neprecizni pasovi i iznosenje lopte...I dok pisem ovo desi se ovakav gol...Strasno
G

Gost888

pre preko 1 godinu

😂😂😂 Glavno da je 80% pevaljki i OnlyFans 'modela' u vip loži. Ako, tako treba 👍🏻
z

zima

pre preko 1 godinu

Ovo je greska Veljkovica, ne Zivkovica.. Kao i kod kornera, Veljkovicu je utekao igrac..
n

nemanja1512

pre preko 1 godinu

poceli da se raduju stativi,ko grobari onomad protiv mancestera hohoho
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Имамо највишу репрезентацију и примамо гол из корнера. Митровић маши оно што не би смело. Не слути на добро.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

I da, Mitar ovo ponovo nije smeo da počne kao centarfor, sramota brate koliko ne može.
L

Luksi

pre preko 1 godinu

Otkaz svima, gubimo od Kameruna...
1

121

pre preko 1 godinu

Bruka i sramota ziheraska igra spora troma piksi out
O

Okram1986

pre preko 1 godinu

Odlican pas Zivkovica unazad. Kakav kiks i kako glupo poklonjem korner.
G

Gostlepo

pre preko 1 godinu

ka kažem,Škotska ima Džonija šetača,a Srbija Mitra i još neke šetače...fudbal se igra kretanjem i trčanjem...mi igramo dekadentan fudbal iz 80ih,kada jedan ima loptu ostali stoje i gledaju...
d

dottore 13

pre preko 1 godinu

Bravo Živkoviću, al bravo, kakva lopta, neverovatno !
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Kazem ja,pijani Piksi i njegovi puleni Zivkovic i trapavi Pavlovic
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Evo lepo neka se gura Živković i dalje, neka igramo bez kreativnlg zadnjeg veznog, neka Pavlović čuva belu tačku i dalje, lepo zasad. Dva napadača bre jebo ti ovo.
S

SD

pre preko 1 godinu

Dajte Brazil da se igramoooo...
a

afrički lavovi

pre preko 1 godinu

Evo 1-0 poveli Kamerunci vecina ovih njihovih igraca je do nedavno trcala po savanama sa lavovima e komšije loši li ste mila majko amaterizam. 😂😂🔝
G

Ghh

pre preko 1 godinu

A Marokanci gde su oni trčali,susjedu
G

Gost1002993

pre preko 1 godinu

dokaz da u fudbalu ne postoje sitne greske... cemu onaj korner!?
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Nasi igraju kao da je najbitnija kategorija broj pasova zadnje linije sa golmanom, negledljivo i uzasno....
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Андрија Живковић.. контре успорава,прави корнер њима...није за фул бека....мрш бре напоље
d

darkok

pre preko 1 godinu

Sram te bilo danas naš najbolji igrač na terenu
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Ajmo polako pakovanje pa na brod i kuci polako...ali brod da bude tovarni !
1

1389

pre preko 1 godinu

Do sad igra Bez igre isto Kao Zvezda
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Šta je sa onim Tadićem od prošle sezone?
G

Gostpa

pre preko 1 godinu

ništa brate,isti je uvek,samo su protivnici malo bolji...
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Boli njega Cvetko za reprezentaciju...
Л

Лукаку 98

pre preko 1 godinu

Па ништа, овде нема Волендама, Хераклеса, Емена и компаније..
E

Etoo

pre preko 1 godinu

Bravo bree

Lemi

pre preko 1 godinu

Vadi ga napolje jbt ne moze meda
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

U prvih 25 minuta, NAJGORI IGRAČ SRBIJE I POTPUNO BESKORISTAN JE KAPITEN TADIĆ.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

S obzirom kakava nam,je drzava nista se ne treba ni cuditi kako prolazimo u vecini timskih sportova... na drzavnim,dresovima savaki tim ima,drugaciji grb cemu to sluzi za koga igraju niko zivi ne zna, a tek o nacionalnim ponosu da i ne govorimo... mi ne znamo ni koji nam,je grb gde su nam granice ne znamo ko nam je vlast ne znamo ko donosi odluke u mesto nas znamo jedino da ove koje placamo ne odlucuju ni o cemu...:
8

81-200w

pre preko 1 godinu

Dajte izbacite ovog Mitrovića, on ako nas ne upropasti neće niko. Do sada dve šanse i ništa, koliko mu treba....
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Nije mogao Mitar da ga da bio sam !
Y

Yap

pre preko 1 godinu

Ma ajde bezi
S

Stativamoja

pre preko 1 godinu

Nismo imali srece. Stativa nas spasila za 3 poda.
E

El ninhoo

pre preko 1 godinu

Kakva bre sreca ono MORA da se pogodi
d

duledule9994

pre preko 1 godinu

Gledam ljudi pisu za Zileta nesto imate li srama decko dva prodora dve akcije za 5 min. Sram vas bilo
T

Trigodine

pre preko 1 godinu

Jos uvek nije sutnuo na gol, krilni napadac. Evo cekam ima tri godine.
Y

YAyaT

pre preko 1 godinu

Gde ces bolje akcije od kornera i gola za protivnika
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Igra po obicaju bez ikakvog smisla.... nema akcije nema kretnje nema,smisljene akcije....jednostavno trebao sebi priznati da ne znamo,da igramo...

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Имамо стативу на Светском!!! Отварам пиво,ништа нектар,само Апатинско!
1

149

pre preko 1 godinu

Baci i meni jedno!
X

XD

pre preko 1 godinu

Ahahahahahaha
G

Gostbrate

pre preko 1 godinu

nemoj da mračiš,grobari su okosnica reprezentacije,cigana nema nigde... Kako pljujemo Neimara,aj sad opljujte Mitra,doskok i drži se za cevanicu,pipno ga nije...a ne mogu da ga guraju da igra koliko on može da šeta po terenu...jes najbolji strelac i čestitam ali i jedan jedini koji se toliko forsira,jedan jedini sa tolikom minutažom i šetanjem svih 90 minuta,niko nikad nije imao tu privilegiju kod nas,da svaka lopta ide na njega i da igra svaki sekund bez obzira na zalaganje,učinak itd...
B

Banjaluka92

pre preko 1 godinu

Ajde Srbijooo!!!

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Свако ко десет година навија за фудбалере Србије,треба лечити у лази лазаревићу,ја од 98-е навијам и то су трауме и трауме,мени ни лаза не може помоћи.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Оће,л бити шут у оквир гола?!
1

149

pre preko 1 godinu

Mnogo tražiš burazeru.
n

niszo

pre preko 1 godinu

Stativa se NE računa kao okvir...

samovasgledam

pre preko 1 godinu

Mitović nemože, jedva trči a drugi je minut..
G

Gostun

pre preko 1 godinu

Zašto Mitrovića u prvu, zašto čoveče?
G

GostPijama

pre preko 1 godinu

jutrarnji termin nasi izasli u pidzamama
G

GostIgi33

pre preko 1 godinu

Care tamo sada 13 i 15. 1 i 15 poslepodne. Utamica je pocela u 1 sat po njihovim vremenu. Da li si ti cuo za vremenske zone?
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Opet jedan špic. Opet se Pikse uplašio.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Je li mocarte kam gi supo motan?
d

djakovica

pre preko 1 godinu

ajdeeeee nema predajeeee KOSOVO I METOHIJAAAAA
1

12334455

pre preko 1 godinu

оставио Гудеља, ташта кадар невера
z

zvečka

pre preko 1 godinu

Ajde Srbi bre, pocijepaj ovo na froncle odmah bre! Komsiluk iz CG grmi uz vas!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

NAPRED SRBIJA 🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪
d

dottore 13

pre preko 1 godinu

Opet jedan špic, i dokad ? Čega se Piksi boji ?
1

149

pre preko 1 godinu

Svoje senke.
4

46

pre preko 1 godinu

Maksimović i Lukić su odlični igrači ali nisu klasični zadnji vezni koji mogu da kvare igru protivnika ili da izdrže duele u skoku ako ovi krenu da bunare ili nešto, da nam je bar jedan takav da može u rvanje sa Angisom jer je ovaj životinja, tu ne smemo da izgubimo bitku, na sredini terena... Slabiji smo fizički od njih, nadam se da će to da nadomestimo tehničkim kvalitetom.
G

Gost7166

pre preko 1 godinu

Ne idemo da se bijemo, nego da igramo lopte
4

46

pre preko 1 godinu

Nije to baš tako lako sa afričkim selekcijama, oni igraju dosta na snagu, mišiće
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Postoji li kvota na kladionici - koliko puta ce Zivkovic da vrati loptu unazad ??? Ili koliko ce CENTIMETARA da pretrci Sergej ?? Realno, Grujic bi bio mnogo bolja opcija od svih ostalih u veznom redu. Lazovic, kao i Sergej, potpuno van ritma i pogubljen. Bice mucenje gledati ovo danas.
A

Ako je direktor Mozzart

pre preko 1 godinu

Bet Super lige rekao da cemo dobiti 1:0, onda cemo sigurno i dobiti
u

uhhhhh

pre preko 1 godinu

Dobijamo, nema Zvezdine "dece" da se prodaju. Samo fajteri su na terenu!
d

deca

pre preko 1 godinu

Opa 0:1 sa partizanovom decom
C

Czv Bgd

pre preko 1 godinu

Pazi Kalinica pored Kecmana
L

Laziale

pre preko 1 godinu

Song je trazio od Onane na treningu da ne izlazi toliko sa gol linije tokom meca i da brani “tradicionalnim” stilom kako ne bi rizikovao toliko. Onana to nije prihvatio i zato je izbacen iz tima.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Andrija Zivkovic? Ovaj Piksi je pijan. Covece Radonjica koji je u formi stavljas na klupu. Pavlovic trom i spor
d

darkok

pre preko 1 godinu

Nemaš pojma sedi jedan,svaka čast Piksiju nije podlegao pritisku i izveo je najbolji tim bez Vlahovića koji je totalno van forme,i umesto Mladenovića i Gudelja su u timu Kostić i Maksimović sasvim zasluženo,Živković je aždaja za Radonjića jer kada ga je uveo protiv Brazila mi smo pukli ko zvečka šest sprinta i svaki put je izašao u korner sa loptom to mu je učinak u napadu a u odbrani kriv za gol jer nije pokrio svog igrača prilikom centaršuta posle kog je pao gol a i inače je bio rupa u odbrani toliko od mene
T

Tz

pre preko 1 godinu

Sve sami stručnjaci na portalu. Opustite se i gledajte, ako dobijemo super isto i ako ne dobijemo. Što se kaže ni u džep ni iz džepa.
G

Gde si

pre preko 1 godinu

Pokupio svu tu pamet?
A

Aleksa1234

pre preko 1 godinu

Opet Sms na ofanzivnog veznog, pa covek igra zadnjeg veznog, uopste nema veze sa krilom. Katastrofa.... Posle onakve prve utakmice treba da sedi na klupi
r

rea

pre preko 1 godinu

Zaslužili smo ispadanje u grupi. Jaj**ica mentalitet. Sve se menja, osim mentaliteta srpskog fudbala. Protiv Portugala u kvalifikacijama, Norveške, Turske, Danske... se igra sa 2 napadača, a onda na SP igraš bunkericu protiv svake ekipe. Ako slučajno budemo imali bolju razliku od Švice pred zadnje kolo, mi ćemo igrati sa 5 štopera, bez napadača, protiv njih.
A

Ac Milan

pre preko 1 godinu

Iz Inđije moji !!
G

Gladiola

pre preko 1 godinu

Ljudi ne mozemo da igramo sa 2 napadaca, jedini smo bez bekova na ovom prvenstvu. Kamerun je brza i jaka reprezentacija i treba napuniti sredinu terena. Ukoliko zatreba naravno da ce Piksi uvesti i Vlahovica
A

A vidi

pre preko 1 godinu

pljuvača, posle utakmice ako se pobedi u rupe da se sakrijete, bolje bi vam bilo
I

Inace

pre preko 1 godinu

Ces nas sve naci i isamarati nas?
P

Pa vi takvi

pre preko 1 godinu

Koji likujete svakom kiksu našem ništa drugačije i ne zaslužujete
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Bas mi je zao sto Ivan Ilic nije dobio sansu. Kada je usao protiv Brazila delovao je bolje od svih nasih veznjaka. Decko zna fudbal i deluje da ga pritisak ne opterecuje previse.
G

GostMaestro44

pre preko 1 godinu

Zezas li se ti? Prolazili su brazilci kroz njega bukvalno. Trcao je kao muva bez glave ni sam nije znao sta i gde igra. Jedan napad nas on ne sam prekinuo, nesto se izvlacio po krilu, loptu koju je Maksimovic slao u prostor Radonjicu umesto da mu je propusti on je prihvatio, krenuo napred pa je vratio nazad Pavlovicu. Eto zato je on u ovoj utakmici na klupi Piksiju.
i

idemoooo

pre preko 1 godinu

SRBIJA,🇷🇸🦅🇷🇸🦅❤️💙🤍
G

GrobarNS

pre preko 1 godinu

Ceo svet se sprda kako je placeno 10€ radnicima iz Indije, Pakistana da glume navijace njihove zemlje, samo se mi lozimo da stvarno navijaju za nas. A pojma nemaju niti gde smo, niti ista u vezi nas. Cuj pola familije navija za Srbiju pola za Kamerun, sprdnja. Vi to jos kao nesto intervjuisete...
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

To je to. IDEMO!
A

Archie

pre preko 1 godinu

Zašto sa jednim napadačem ako imamo dva napadača svetskog ranga i ako nam je pobeda pod obavezno? Sa dva napadača smo dobili Švedsku, Norvešku i Portugal, a sada smo odlučili da igramo defanzivnije?

Marko Cuk

pre preko 1 godinu

Apsolutno se slažem. I ako sam apsolutno na strani selektora i momaka, malo me Pixi razočarao sada zbog toga. Prvo što igramo daleko bolje sa dva napadača. A drugo po meni ključna stvar je da se u takvoj formaciji Sergej spušta niže, i tad se on pita i akcije kreću od njega. Samim tim smo daleko kreativniji.
A

Aranđel

pre preko 1 godinu

Lazovic pre Zivkovica
d

darkok

pre preko 1 godinu

jel se vi pojedinci to šalite?Koji bre Lazović duvala promaja po njegovoj strani kada je ušao protiv Brazila za njega je Živković izmislio fudbal
r

rasha

pre preko 1 godinu

Pehar svetsko prvenstva ti dodje kao kriv K... iskrivljen, obrijan, na vrhu gla vic.
Ш

Штабиово

pre preko 1 godinu

Само не разумем чему 6 играча у средини…
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Sve sami strucnjaci. Ajmo malo podrske, pozitivne energije. Sta crnjacite, igra Srbija... Ajmoooo
N

Nishlija

pre preko 1 godinu

Costa Rica sutnula na gol..I dala

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Најбоље 7 у одбрани,обашка голман! Против супер камерунаца да се бранимо,које Напредак по киши туче 5-0! Чувајмо бод,јер кад се судија први пут огласи и започне утакмицу,имамо бод у руци. Боље бод против фаворизованог камеруна,кога дере Напредак,него да имамо могућа често недосањана три бода на грани! Повуците се,одбрана сине,митар нека сам ко пријатељски дух каспер луња по половини камерунаца,макса одигурач на тридесет од нашег гола,остали пожртвовано у одбрану,можда извучемо бод.
M

Miloš 1970

pre preko 1 godinu

Pikseta kukavica ,za tebe je nesrećni Krstajic trenercina!!
M

Mit

pre preko 1 godinu

Sve je bolje nego nesrećni Gudelj, svaku utakmicu ima nekoliko kikseva
О

ОВДЕ ЈЕ

pre preko 1 godinu

САМО ЖИВКОВИЋ СЛАБА ТАЧКА СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ДОБРО
l

lukabanja

pre preko 1 godinu

Sto je Onana izbacen?
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Zato sto jedini hoce da pobedi Svajcarce, pa se verovatno buniju na letargiju kolega. A oni ga nogirali, jer ko je on da se suprostavi Etou. Mislim da je covek osedeo zbog onih drugih 45 minuta.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Samo ime kaže. A znaš kakve su kazne u Kataru.
К

Кажемо

pre preko 1 godinu

Х-2 И 2-4
G

Gost1122

pre preko 1 godinu

Bolje Maksimović nego Gudelj.
J

Jsksms

pre preko 1 godinu

Bolje je i Racic nego Gudelj.
p

pisi

pre preko 1 godinu

Propal8, pakuj kofere i nazad
H

Holse

pre preko 1 godinu

Realno dobroo je da nema Onane...drugi golman im je krš...sto vise suteva ,srećno orlovima

Milan Prekajski

pre preko 1 godinu

Polet'e dživdžani već jedared.
G

Gost7

pre preko 1 godinu

Svim srcem uz nasu Srbiju! Nasa zemlja i nasi fudbaleri nemamo druge nemamo bolje. Ajde da se rasturi Kamerun nisu oni neka jaka ekipa.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Па што играмо уопште утакмицу, ако знамо да ће бити 3:0? Дај упиши одмах тамо 3 бода, па да одморимо за Швајцарску.

Kukaa

pre preko 1 godinu

Bice Partizan u elementu danas, ali dzabe kada mora udju razni Radonjici I ekipa. Srbija igra protiv Kameruna, Zvezde I Sudija danas.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Leci se
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Republika Srpska vjeruje vas momci, samo hrabro i da bar 4 naredna dana pljuvacima vratite pljuvačke po sred njihovog čela... Idemoooo 🔴🔵⚪ po pobjedu 🇷🇸
Z

ZOMBA

pre preko 1 godinu

Ljudi, daj boze da uradimo nesto, ali vrlo tesko! Budimo realni da fudbal ipak nije nasa "igrica"! Pogledajte druge timove i razmislite!! Uporedjivao sam timove iz Rusije i sada, 70% igraca je igralo i tada i sada i kakav je zakljucak? Nemamo igraca poput Modrica. Mozemo da ih mrzimo ali Hrvati igraju dobro, opet ce biti u prvih cetiri. Daj boze da gresim, ali vrlo tesko da prodjemo grupu!
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

O čemu ti pričas čoveče ?? Neko mrzi Luku Modrića..fudbal nije naša igra .. ne vaterpolo je naśa igra iako to u ozbiljnombsvetu igra 3 države rekreativno..Mi nemamo dobre igrače iako samo u Juventusu imamo 2 standardna igrača ,nismo Brazil ali imamo odlične igrače s obzirom da smo mala zamlja. Ti gledaj boćanje i tekvondo to je naš sport
c

comi 85

pre preko 1 godinu

Ej znas sta pun mi je vise tih prica za modrica kako ga nemamo ma sta ce nam bre on!!!Imamo mi nasu decu kakav bre modric ,livaje,lovreni..daleko im lepa kuca!!!!!ZGAZI IH SVE SRBIJO!!!!
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Zašto bi neko mrzeo Hrvate i hrvatsku reprezentaciju, mogu jedino da mrzim ustaše iz Hrvatske zbog fašističkog ponašanja i ništa više
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Nema šanse da dobijemo sa nulom, primamo sigurno gol, tako da očekujem 2:1 ili 3:2 za nas
g

gott

pre preko 1 godinu

Ovi sto misle da necemo dobiti neka ne komentarisu nista Mislite u sebi i ne sirite negativnu energiju.Hvala

Kukaa

pre preko 1 godinu

Molimo boga za X I onda nas Dzaka i Saciri demoliraju
O

Oni

pre preko 1 godinu

To ne mogu, to je jače od njih. Samo menjaju nikove i pljuju, jedna vrsta bolesti.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Tako je sine...bravo za tebe. Najbolje da se javljaju samo oni sto misle tudjom glavom....i veruju da cemo da dobijemo 10:0. A kada se sve ovo zavrsi tragicno - ne zaboravi da vratis glavu RTS-u....ili Pinku...ili Happy-ju.
T

Ti ces mi

pre preko 1 godinu

Reci da ne komentarisem?