Komentari na vest

KRAJ: Olimpijakos - Čukarički 3:1 (VIDEO)

B

BokiUSA

pre 8 meseci

Iskreno posle ovolikih i ovakvih poraza (katastrofalnih) mislim da od iduce sezone samo nasa dva kluba idu u Evropu. Ovi drugi da se zahvale i odustanu. Nemamo mi od njih nista osim brukanja. A Partizan da se presabere. Jos su gori od onog loseg proslogodisnjeg kluba...
b

brale

pre 8 meseci

Svaka čast klincima iz Čuke. Ubilo ih je neiskustvo i početna "trema" zbog kojih su primili rane golove i vrlo rano je izgledalo da će to biti još jedan "potop" srpskog fudbala. Međutim na 3:0 momci su počeli da igraju, da se bore,da trče, pokazali zube,pokazali neki mentalitet suprotan našem fudbalskom svetu i na kraju došli do sasvim zasluženog gola. Istina je i da je olimpijakos i te kako mogao da postigne još neki gol ali evidentna je razlika u klasi,renomeu i tradiciji između dva kluba. Ali ovo je maksimum ovih klinaca u ovom trenutku, izginuli su i nisu se obrukali nikako
G

Gosttt

pre 8 meseci

Klinci Čukaričkog i pored poraza više pokazali hrabrosti i znanja nego silna Partizanova "pojačanja". Na kraju postigli počasni gol. Častan poraz Čuke od grčkog velikana Olimpijakosa. Verujem da će publika u Leskovcu uživati u dobroj fudbalskoj predstavi bez obzira na krajnji rezultat.
g

gangula11

pre 8 meseci

Nagradjeni za borbenost.Bravo Stankome srce veliko
b

borcaac5

pre 8 meseci

Domaćin 4+ čekam i ovi indijanci celo poluvreme odluče da ne igraju fudbal, da su igrali bilo bi 7 0, Skarpa jeziv
K

Ko je

pre 8 meseci

Simeunović?
P

Peca_Le

pre 8 meseci

Idemo Cukaricki! Cuka bolja od Partizana, bar dala gol jacem timu! Bravo za goool! Sad u Leskovcu na revans pred punim stadionom!
J

Jova1245

pre 8 meseci

Navijam protiv svih nasih ekipa samo zbog nasladjivanja kada je Radnicki ispadao! Evo koliko su ostale ekipe bolje!
@

@СУНЂЕР

pre 8 meseci

Срећа па ти знаш ако му ти дођеш као нека баба Живадинка са пијаце која зна шта се све код комшије дешава у кући а газда у својој кући не зна онда ИЗВИНИ вероватно си ти успешан неки бизнисмен или тако нешто кад већ све знаш а Чукин газда згрће милионе а ти се сунђеришеш по порталима...Идем ја у Лазу јер сан луд што трошим време на тебе уместо да се лечим.
C

Cobra11

pre 8 meseci

Samurovic odlican golman moze da bude, gradja vrhunska, duge ruke ,u igri nogom sasvim korektan sa obzirom na godine
Ј

Јдјдјд

pre 8 meseci

Ово се не зна ко је гори тск партизан чука, па људи ми смо најгори у овим квалификацијама, гледајте типа ове фаране, па погледајте оне из наше покрајине па Побогу, примамо на свакиј утакмици 3,4+. Буквално смо најгори
A

Akril

pre 8 meseci

A sta si ocekivao kad je liga namestena i podredjena BG blizancima vec 30 godina unazad? Kako da bilo koji nas tim bude konkurentan kad mora da se skloni Zvezdi i Partizanu?
@

@Akril

pre 8 meseci

Слажем се у потпуности то су резултати
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Kakvo ljeto srpskog fudbala. Ali i nije da nismo zasluzili. Ono "kako sijes, tako ces i znjeti" ne moze biti istinitije od ovoga.
J

Jkllll

pre 8 meseci

To tvoje i nije srpska ekavica
I

Irska

pre 8 meseci

Pojedini nasi klubovi bolje da ne igraju Evropu, samo da odbiju ucesce pod izgovorom da nemaju para. Izasli su na teren kai da igraju protiv Bogova a ne protiv Olimpijakosa. Sta se bre toliko divite?! Igrajte fudbal, 11 na 11 i udri.
R

Rodaljević

pre 8 meseci

Najveći problem u Srbiji je struka. Nijedan klub ne forsira brz fudbal koji se igra u Evropi, igru na prvu, brzu tranziciju. Zato nasih trenera u Evropi nema, barem nema u top 10 liga. Kod nas se igra isti fudbal kao 80-ih, ko ima loptu, stane pa gleda, pa carini, pa prelaže sa noge na nogu, izgubi loptu,ostali stoje. TSC i Nordsjeland su danas u tri pasa dolazili do gola. Zvezda sad ima trenera koji forsira takav fudbal, i sta je čovek orvo uradio, sklonio iz tima privatnike Kangu i Kataija. Zato Zvezda melje ovom ligom. Zasad.
Z

Zunzara

pre 8 meseci

Ne. Najveci problem srpskog fudbala su beogradaki blizanci i njihova veza sa politikom.
B

BokiUSA

pre 8 meseci

Zunzara NE najveci protivnik tebi su blizanci... eto 20 god od osamostaljenja i mi nemamo krsten treci klub u zemlji. Naravno krivi su blizanci. Treba da se rokne lova u Leskovac ili Novi Pazar da bi ti bio srecan. Stadioni nam prazni vec godinama. A klubovi iz zone sa 100 do 300 simpatizera. Druze neide to tako.
d

duke

pre 8 meseci

Ljudi,Cuka je razvojni klub, i vlasnik pravi novac tako sto razvija mlade i prodaje. Nije klub koji ce uloziti(bar ne u ovom trenutku) mnogo para. Prosto, ne treba im mnogo para da bi se u ovoj ligi izborili za kvalifikacije za Evropu,jos manje im treba da trose da napadnu titulu koju nije realno osvojiti pored ovako jake Zvezde . Lige na Balkanu osim Grcke(gde je veliki obrt novca) ne mogu očekivati vise od jednog do dva tima u Evropsim takmičenjima. Verujem da uz malo truda i mozda par novih igrača, TSC i Cuka mogu da zeznu nekog,iznenade.
A

Ab

pre 8 meseci

Godinama je uspjeh našim klubovima, pa i klubovima iz regiona bio plasman u grupu... Dinamo, Zvezda, Partizan su često i uspevali, Rijeka, Maribor ponekad, Vardar jednom.... I šta se promjenilo u međuvremenu pa da se ovdje danima ČUDI ČUDOM kako Braga i Oli rutinski izlaze na kraj sa TSCom i Čukaričkim??? Ovo u okruženju su poluamaterske lige koje se nikada nisu formirane kvalitativno nakon raspada zajedničke države... Jednostavno nem jakog intenziteta, nema dovoljno velikih utakmica, nema sistema... Nordsjeland ima saradnju sa nekim Afrilkim fondom i redovno prodaju igrače od 20+ miliona... Sad im neki igrač ide u Liion za 25 miliona... A mi??? Mi smo do ove godine mogli imati maksimalno 4 stranca ahahahha i onda sd neko čudi... A htjeli to priznati ili ne TRENERI SU NAM NULA... A NI IGRAČI NISU NIŠTA POSEBNO!!! EP I SP su pokazatelj... Nas jbena ŠVAJCARSKA izbacuje dva puta zaredom...
@

@СУНЂЕР

pre 8 meseci

Шта би добио? Са 2м би губио 2:0 против Олија ето то би постигао...гол мање би примио. Ето кад ти све знаш изнеси нам ја сам глуп ти ми требаш да ми објасниш
S

SUNĐER BOB

pre 8 meseci

pa stvarno ne razumes? da je ulozio 2 u dobre igrace prodao bi ih dupli i da bilo bo 2:0...al bi uzeo pare i ne bi se obrukao..nego pametnjakovicu znas li odgovore na svy ona pitanja szo sam postavio,? ne hnas? naravno da ne znas zato ti i kazem bolje ćuti kad nisi u toku ...veruj mi..
G

Gost123zz

pre 8 meseci

Kao sto rekoh vec,Ivanovic pojma nema apsolutno.
g

gott

pre 8 meseci

Izdominirali su naši klubovi u ovim kvalifikacijama,svaka im čast
z

zema

pre 8 meseci

Čuki je jedino vazno da prodaju nekoga ove god maks 5-6 mesto nase lige
G

Ghost gosta

pre 8 meseci

Kada se budu privatizovali Zvezda i Partizan, nas fudbal ce ozdraviti. Do god ta dva kluba drze monopol u srpskom fudbalu, nista od naseg fudbala nece biti.
@

@Ghost gosta

pre 8 meseci

Partizan je bio 4.
p

prti

pre 8 meseci

Ali evo imamo 2 privatna kluba u Evropi i sta smo dobii od njih? Rasprodaju pred Evro meceve. Ok slazem se da fudbal kao biznis treba da bude 100% u privatnom vlasnistvu ali u Evropi necemo dobiti nista vise nego sto su Rumuni na primer dobili. Vlasnike nece interesovati Evropa jer na to ne mogu da se oslone na proizvodnju i prodaju mogu tu sve zavisi od njih a cim ti klub zavisi od rezultata u Evropi mozes katanac da pripremas jer se kockas. Ako ti planiras budzet 30miliona ili evo Partizan planirao 10m od LK dobice 1 a oni su vec uracunali da ce od Evrope deo ugovora igraca da isplate... U privatnom klubu to je katanac u drzavnom to je klizeci drzave sa padobranom da se prezivi do leta pa ponovo... Zato takve brljotine prolaze kod nas jer draava moze i u Radnicki Nis da uleti i pokrijr njihove brlje i u Kragujevac jesu oni jeftiniji ali su i cesci...
G

Ghost gosta

pre 8 meseci

@ prti Vidi druze, mora da se uradi privatizacija iz dva razloga: 1) Dosta je narodu da gleda ljude iz politike u BG blizancima koji nemaju dana radnog staza, a uzimaju novac od mene i svakog gradjanina Srbije koji placa porez. 2) Da se zna ko pije, ko placa. Svi znamo da BG blizanci sluze kao masine za pranje novca politicara iz Beograda, dosta je narodu Srbije toga. Izvolite, zaradite sami novac, pa onda kradite.
:

:) :)

pre 8 meseci

Svaka čast Čuki na hrabrosti!!! Izveli su 5 momaka 2002 godište protiv Olympiakosa u Atini!! Tako se prave i stvaraju igrači, tako se ulaže u budućnost!
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

U pravu si, svaka im cast. A da se pojacaju za takmicenje u Evropi, to ne znaju. Znaju samo prodati, to jest poslati na pozajmicu, prvog spica tima na dan pred utakmicu u Evropi.
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 8 meseci

Читам коментаре у којима се истиче како Чука продаје играче а не улаже у нове!Уреду то јесте истина али да ли ико од вас тастатура адвоката и економских професора икако мало размисли да је Чука приватни клуб који финансира један човек који сада креће у градњу стадиона за свој клуб и да мора мислити у том правцу како би Чука расла као клуб и да му неће нико дати паре да то изгради!!!ЧОВЕКУ ТРЕБА НОВАЦ ДА НАПРАВИ СВОЈ ПРИВАТНИ СТАДИОН ЗА СВОЈУ ФИРМУ ФК ЧУКАРИЧКИ!!!Клуб се постепено развија и није и нити ће бити фирма која је преко ноћи нестала...Сад јасно зашто не улажу у појачања?
S

SUNĐER BOB

pre 8 meseci

A ti stručnjače znas sta vlasniku čuke treba? znas li cime seon bavi? znas li da bi za 2 miliona ulaganja u pojacanja mogao dobiti duplo? ti znas u kakvom je finansijskom stanju? a znas li kakva je atmosfera u klubu? znas li ko sa kim ne prica u klubu, znaš li zašto je otišao kerkez? znas li zasto niko ne voli Matijaševića? ne znas? e pa onda cuti i ne pravi se pametan..
S

SSSR

pre 8 meseci

GORAN NS@Pravilno razmišljanje i zaključak,ali ko će Sunđerima i Dunđerima to nacrtati.
S

Sudija Picilkas

pre 8 meseci

Druze, dzabe on pravi stadion, kad nema ko to da gleda, klub nema navijace, ni sadasnji ne mogu da popune, a oni prave jos veci. Bolje da su te pare Brdjani ulozili u jacanje igrackog kadra pa da Zvezda dobije konkurenta za titulu, posto je Partizan unisten i doveden na nivo petoligasa. Da Cuka ojaca igracki kadar, nase prvenstvo bi automatski postalo mnogo interesantnije.
R

Rodaljević

pre 8 meseci

Porediti Olimpijakos i Čukarički je kao porediti Siti i Ludogorec. Oli je jedno 3 klase kvalitetniji tim. Fortunis ima platu kao ceo Čukin budžet. I to se vidi na terenu, mada Čuke ne izgleda toliko loše kao što je danas izgledao Partizan. Mislim da se Dušan Kerkez negde smejulji ispred televizora, covek je bio sjajan defanzivni trener, ako nista, treci gol bi ekipa mnogo bolje branila. Svaka cast Igoru Matiću, ali mora jos da vezba da bi mogao da trenira ekipe iz nase najjace lige (kakva god da je).
Z

Zoka King

pre 8 meseci

Procitajte knjigu Crveni kralj, napisao je knjizevnik Ivan Ivanovic jos 1969.godine. Tema je zivotni put jednog fudbalera. Sve sto je bilo tada, postoji i danas, grudva se tad zakotrljala, danas je golema i trudna protoka vremena, ovo danas su gorki plodovi....
T

Transfer Boy

pre 8 meseci

Davno sam je citao i zaista odlicna knjiga..Lepo si se setio
A

Asistent

pre 8 meseci

Bez nervoze samo....slika i prilika naseg fudbala,neko je skoro kada je Vojvodina ispala,na tekst o tome,napisao dobar komentar....tako ce redom,Vojvodina TSC Partizan Cukaricki ......
G

Goxxx

pre 8 meseci

Zaboravio si zvezda takodje....oni ce tek da se izblamiraju u ligu sampiona....pobedjuju ovu boraniju ovde kod nas i 2-3 prijateljske pobedili fiorentinu koju cepaju svi redom i odmah vinuli zvezdu u nebesa....jaki smo osvsjamo ligu sampiona....katastrofa... a tek ce zvezda najvise da se izblamira jer daleko he miljama od svih timova u ligi sampiona!!!
D

Dejani

pre 8 meseci

Za sada naši klubovi u Evropi kanta za punjenje. Previše jasan uvod da će naši klubovi biti tu samo da bi ostali nabijali gol razliku i ubacivali klince da osjete evropske utakmice.. Nadam se samo još da Zvezda neće biti takva. Za sada se pokazala kao veoma ozbiljna ekipa… Pred nama je. Nadam se i volio bih da grijesim za Cuku i TSC..
A

Ab

pre 8 meseci

Ljudi samo malo realnosti... Čuki i TSCu je Evropa PALA S NEBESA!!! To su klubovi koje Zvezda rutinira u ligi sa pola gasa... I sada neko od vas očekuje da oni pruže otpor BRAGI I OLIMPIJAKOSU??? Pa TSC i Čuka su mali klubovi bez ekstra kvaliteta sa sistemom koji radi samo za SLS, pa zar mislite da mi potrošena 4mil od UEFE napravila timove koji mogu nešto Bragi i Grcima??? Ne budite smješni... Nek momci "uživaju" nek igrači rastu pa i i kroz poraze... Zvezda i Partizan su im omogućili da uberu plodove, neka se goste... Partizan je najveći gubitnik i razočaranje... TSC i Čuka??? Ne budite ludi... S tim da tvrdim i mislim da će Čuka uzeti koji bod u LK...
S

SRPSKA REALNOST

pre 8 meseci

Toliko!
f

ficislav

pre 8 meseci

Ovi nadi ce da pokvare semaforr po Evropi
n

nauciti ih pameti

pre 8 meseci

Posto su klubovi prodali najbolje igrace, sva cetiri, pred ISTORIJSKE kvalifikacije, a nisu se pojacali adekvatno za ono sto sledi vec su napunili dzepove, sad lepo da se, ako ne moze na fin nacin, a drzava jako dobro zna kako se to iscenirano radi, namesti ovim klubovima afere i da im uzme kompletan prihod od uefa takmicenja i 50% novca od svih prodaja, pa da se malo nauce pameti gazde, direktori i sportski radnici da se time predstavlja DRZAVA i da postoje drugi nacini da se dodje do novca, a ne da nam se cela evropa smeje.
Z

Zonski fudbal

pre 8 meseci

Kako ce da oporezuje drzava BG blizance koji sisaju budzet Srbije 70 godina?
N

Nikos1988

pre 8 meseci

Citam komenatre na Partizanovu utakmicu, sada na Cukaricki i ne mogu da verujem da i dalje postoje ljudi koji ne shvataju da nam je sport tamo gde i drzava, u mulju, kako finansijskom, tako i drustvenom, ljudi rade u 2023 za 40000 din, Dove dezodorans 500-600 dinara, a vi i dalje mislite da neko zeli opstenarodno dobro... Svako ko je na iole nekoj poziciji samo gleda svoje dupe i svoj dzep i to je to, sportski pozdrav
S

Skroz

pre 8 meseci

Si mašio temu, fudbal je u k... u, zato što se najbolji prodaju, a nema zamene. Mani me tih izlizanih priča o platama, Čukarički proda ono šta valja i sad u Atini izvodi decu, da bi ih neko zapazio i opet da prodaju. Nemaju ambicije i kraj.
s

stewie griffin

pre 8 meseci

Evo nakon 3 poluvremena 8 0 protiv nasih klubova, na sve to slusa se strajnic koga ne treba komentarisati, zatim diletant matic i njegov olimpijaKOS... Ko nas kleo nije dangubio
D

De jàn

pre 8 meseci

Samo se vi branite, samo tako. Nasa struka da stavi prst na celo i da se zapita u kime je problem.
G

Grajkula

pre 8 meseci

Neka neko javi Maticu da je defanzivni stil umro i da u drugom poluvremenu krenu da malo igraju fudbal. Matijasevic uzeo da nabija komplekse, klincu na golu i klincu na stoperu, da sa 3 gola u prvom poluvremenu debituje.. Sad je jasno, zasto je Kerkez otisao. STR Cukaricki
G

Gost123zz

pre 8 meseci

Ovaj Ivanovic pojma nema
G

Gledahhh

pre 8 meseci

Evo i seste utakmice nasih predstavnika... Ono sto je glavni utisak da nasi predstavnici najbolje masu rukama, takodje i odlicno krljaju. Partizan je za 3 utakmice uspeo da napravi 3 penala i dobije crveni
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Odakle vam ideja da sa ovakvom postavom izadjete? Ova deca koju besomučno gurate na razne načine ne mogu ovo da igraju! Gde mislite da ih prodate? Petarda u najavi!
G

Gost83

pre 8 meseci

Drzava da preduzme nesto pod hitno nakon ovih kvalifikacija i ispadanja SVIH nasih klubova! Jer su svi prodali sve najbolje igrace, napunili dzepove i osramotili nas...plus ko zna koliko srozali nacionalni koeficijent i tek ce se videti posledice ovakvog debakla!!! Nema nikakve veze dal je nesto privatno ili nije, mora da se postave neka pravila i red i sada je krajnje vreme za to!
Č

Čuka

pre 8 meseci

Je privatni klub, može da radi šta hoće. Oni žive od prodaje igrača i zabole ih za koeficijent. Hoćete privatizaciju, eto vam je.
G

Gost84

pre 8 meseci

Dokle više da država ulaže pare?! Zvezda i Partizan su dužni 115 000 000
G

Gost83

pre 8 meseci

Ne moze NIKO radi sta hoce. Promenice se zakon pa ce i oni imati obaveze koje ce morati da ispune. Ako nece, pravac beton liga, ima ko ce umesto njih da popuni mesto. A sad idi gledaj svoju Čuku 👍🏻
L

Ljudi

pre 8 meseci

Se kao nešto nerviraju, a Čukaričkog boli ona stvar. Oni su svoje odradili, prodali par igrača, uzeli dobru kintu, i to je to. Njih Evropa ne zanima, shvatite to, baš njih briga za koeficijent. Zato ja ne podnosim taj klub.
V

Vids

pre 8 meseci

To je to u sustini,nema se jednostavno kvaliteta za vise..
A

Axl

pre 8 meseci

Zanima njih Evropa, kako da ih ne zanima Evropa? Nego da ti svim klubovima u ligi novca iz budzeta Srbije koliko se da Zvezdi i Partizanu, pa da vidis drugu plocu, a ne ovako...
B

Broj 1

pre 8 meseci

Može li neka peticija da se Nemanja Matić skloni sa nacionalne frekvencije? Najgori komentator današnjice
M

Marica na ivici

pre 8 meseci

Da je samo Matic/blok,sakrio je loptu,napamet.../,tu su i Mijaljevic i Strajnic.
R

Rasputin

pre 8 meseci

Za strajnica je licno aca stojanovic
@

@raspu.

pre 8 meseci

Jeli to onaj, što napada sa leva na desno i obrnuto, najgori od svih.
B

Broj 1

pre 8 meseci

@Rasputin Strajnić greši sa imenima, ali Matić se ubi pola poluvremena da nam na 0:3 objasni kako je Stanković supertalentovan, kako Čukarički ima vrlo kvalitetna krila (u tom momentu se Rogan na desnom krilu sapliće o loptu i gubi je)... Uopšte ne prati utakmicu, nego samo lupa prvo što mu padne na pamet. I naravno hvali NAŠ tim i priča po tri puta na utakmici o nacionalnim koeficijentima. Stojim pri tvrdnji, najgori komentator današnjice. I to ne samo NAŠ
J

Jöle 39

pre 8 meseci

Džajić efekt
B

BEDI

pre 8 meseci

Ovo je stvarno neverovatno, bice jos jedna katastrofa za naseg predstavnika, zaista TSC, Partizan i Cukaricki izgledaju kao da su amateri naspram Brage, Nordsjelanda i Olimpijakosa. Nemamo se mi tu sta zaliti, ako nasi klubovi hoce da budu razvojni klubovi onda neka budu, ako im nije bitan rezultat(ovde mislim na Vojvodinu, TSC i Cukaricki), neka prodaju najbolje igrace i neka igraju Evropu sa mladim igracima pa ce svake godine biti ovako. Mozda je i dobro sto smo doziveli ove rezultatske katastrofe ovo leto pa mozda se funkcioneri malo osveste, a ako ne neka onda nastave ovako kao sto su do sada pa cemo biti predmet podsmeha u Evropi.

Goran Milojevic

pre 8 meseci

vidi kaze komentator na areni za cukaricki "ovobje mlada ekipa " uplasili se.... a sta su danci kako se oni ne uplasise.... problem je kod nas u struci... sve se kupuje ko plati postane fudbaler ko plati dobije diplomu pa ko slusa postane direktor kluba pa tako i trener..... znaci od samog pocetka sve je lazno....
G

Gostqwerty

pre 8 meseci

Upravo to !! Kvalitet nije sporan,a ni bitan ako si spreman i možeš da podmažeš super guramo dete,ako nisi jbg...
E

Esex

pre 8 meseci

Danima hvalite cuku kako dobro prodaje igrace a sad ih pljujete kako igraju!
A

Amaterii

pre 8 meseci

Trener Milan Lešnjak ahhahah pa ovaj Matić ni licencu nema... Mati mila..kakav cirkus i amaterizam..
k

konkretan potez

pre 8 meseci

Hahahaha pa da li je moguće da menadžeri odlučuju ko će igrati, au fudbale srpski, ugasi se već jednom...
p

punkrti

pre 8 meseci

tako tako, bunkercina od prve sekunde... aj da znaju da se brane, pa i da razumem.. ali oni se stekaju i prime gol u 2. minutu...
L

Lazeta

pre 8 meseci

Svi ispali sad ce i Cuka pet komada, da Zvezda morala da igra kao Dinamo protiv AEKa ne bi prosli, najjadniji smo u fudbalu i to se nece menjati dok ne dodju ozbiljni ljudi
D

Druže

pre 8 meseci

Čuka će igrati LK, u grupi.
v

vask

pre 8 meseci

Nazalost jos 5 sansi za debakl
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Dugo je trebalo. Valjda je sad svima jasno zašto je otetan Kerkez i zašto mora ovo čudo tri ranga niže.
J

Jagodinac

pre 8 meseci

Naravno da naši timovi ne mogu nista da urade u Evropi, kad im uvek igra bar po 3-4 igraca koja nisu uopste uigravana kroz prvenstvo.. Cemu sad guranje u vatru ovog golmana , Subotica i Stankovica , koji nemaju minut fudbala od pocetka sezone? Tek su dosli momci, prodace se ,ima vremena...
S

Srki2992

pre 8 meseci

Upravo na tvoje pitanje je odgovor Dusan Kerkez, covek nije hteo Matijeviceve mutnje radnje I guranje pojedinih igraca
P

Poruka je jasna

pre 8 meseci

31.8. svi u Leskovac!
K

KostolomacLB

pre 8 meseci

Tako je... Napred Cuka!
G

Gori Pirej

pre 8 meseci

Iako se očekivalo 5 000 Brđana, evo na stadionu ih je već 8 000 i grme, skaču i vitlaju vunenim šalovima po ovoj vrućini 45 minuta pre početka tekme, ja sedim na zapadu i znojim se bez da se mrdam i dernjam, a oni u transu, svaka im čast. Imaju i bubnjeve, i mega barjake, i vrele navijačice, nema teorije da loše prođe večeras Čuka sa ovakvim vetrom u leđima, Grci se ne čuju, samo naši grme, igra se kao da je na Brdu.
m

mik bg

pre 8 meseci

stalno kad je cukaricki neko mora pusti bolestan komentar tipa 5 000 brdjana , ja neznam sta ti je taj klub uradio, sto rece neki komentar pa necu navijam protiv spskog kluba u svom leskovu nisam boletan, klub gura mlade igrace koji prave kakvu takcvu karijeru u inostranstvu evo zadnj je golman petrovic u celziju za 16 milona , evo blizanci dovode strance koje nenjaju svake godine ili se tale u platama jer imaju vece plate nego neki spanski prvoligasi , evo partizan doveo vrhuske strance kje ce vec sad pokusati da otpusti posle 6 0 prve utakmice, mozda nema 6000 brdjana u grckoj ali svaki Srbin navijace za Srpski klub pa napred cuko!

Mali peca

pre 8 meseci

Ovo je strasno al ne verujem covece, golman klinac ima 3 tekme za 3 godine , stoper subotic prva zvanicna utakmica u karijeri , stankovic iz zvezde debitantska za cuku , miladinovic bek ceo zivot igra stopera , sad mi je jasno zasto je kerkez otiso .... sve moje simpatije koje sam imao prema cukarickom su nestale .
:

:) :)

pre 8 meseci

Golman ima 70 utakmica poslednje 2 godine i najtalentovaniji u zemlji. Ovaj sastav nije dobar, Mozzart je pogrešio
С

Сале2323

pre 8 meseci

Доцић на клупи!?!?!?! Матић и његов офензивни ногомет! За фудбал треба глава и памет, а он је изгледа баш за фудбал и нема. Партизанка 5 примила, колико ће Чука да видимо примити! Срамота српског фудбала пред нашим очима. Џаја гледа, а Недимовић се чешља!
m

miki bg

pre 8 meseci

ovde su 2 a ne 3 stopera subotic i drezgic levo tosic desno stevanovic, zadni vezni sisoko , docic je zadnji vezni ali ove sezone igra i malo vise napred kreira igru ali ovde verovatno vise kao zadnji vezni , kovac je u napadu neznam og kad je zadnji vezni,ivanovic levo u napadu , rogan desno a ndijaeu kao spic , rogan jeste desni bek ali moze dobro odigra u napadu kao desni winger , brz je dobar centarsut a pomagace i u odbrani.
I

Ispravite grešku

pre 8 meseci

Samurović brani a Filipović je rezerva
B

Bolje

pre 8 meseci

Će odigrati nego li naš drugi klub koji je lagano dobio petardu,a mogao je primiti još jo minimum toliko
V

Veljko9

pre 8 meseci

Nema Docića u prvih 11.. sta je ovo..
G

Grajkula

pre 8 meseci

..... Matara, sa izjavom, defanzivni stil je umro.. Isterao 3 stopera, 2 beka, 3 zadnja vezna..
1

1100

pre 8 meseci

To je bila izjava Lalatovic da mu pozavidi.