(©Starsport)
(©Starsport)

Lalatović: Volim Adžića kao sina i brata! Ovo se nikada nije desilo u srpskom fudbalu

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.24. | 18:47

“I zadovoljan sam i nezadovoljan. Mislim da smo zaslužili da preokrenemo i pobedimo”, kaže trener subotičkog Spartaka

Magija na brdu, dva majstorska gola Luke Adžića. Srpski fudbal definitivno ovako nešto nije video – prvo iz kornera na bližu stativu, pa na dalju. Za dubok naklon. Zadivio je i Nenada Lalatovića.

Trener Spartaka je u superlativima govorio o strelcu dva vanserijska pogotka, a pohvale je uputio i svojim igračima. Jer, vratili su se Subotičani na Brdu preko Ilije Martinovića i Voja Ubiparipa, odigrali daleko kvalitetnije u poslednjih pola sata i uzeli bod.

Izabrane vesti

Ipak, najviše će se pamtiti dve golčine Luke Adžića iz kornera. Bila je to glavna impresija Nenada Lalatovića, svih na stadionu.

“Luku Adžića volim i poštujem kao sina i brata, drago mi je zbog njega i čestitam mu na ova dva gola. Jedan je od naših najboljih igrača na ovim prostorima. Znam da je njegov otac ponosan na njega, pošto je on moj veliki prijatelj. I ja sam ponosan na moje igrače”, rekao je Nenad Lalatović za TV Arena sport.

Spartak je došao do boda, međutim, nije u potpunosti bio zadovoljan trener Subotičana, jer moglo je da ode i na drugu stranu.

“Kad smo gubili 2:0 i sada kada je 2:2, mogu da budem zadovoljan, ali sam i nezadovoljan. Jer, kada pogledate kakve smo šanse imali, kako smo odigrali drugo poluvreme… Promenio sam formaciju i kada pogledam ovu poslednju šansu, mogu da budem i nezadovoljan. Izmene su donele prevagu, ali kakva dva gola smo primili – to se nikada nije desilo u srpskom fudbalu. Drugo poluvreme je model kako treba da igramo, mislim da smo zaslužili da preokrenemo i pobedimo”, podvukao je Nenad Lalatović.

“DVA LEPA GOLA OSTAJU MU U BIOGRAFIJI, IMAĆE O ČEMU DA PRIČA”

(©Starsport)(©Starsport)

Ima za čime da žali Nenad Lalatović, ali i Gordan Petrić, pošto je Čukarički imao kapital od dva gola. Em je ostao bez pobede, em bi mogao i bez mogao i bez četvrtog mesta ukoliko kragujevački Radnički sutra na Čika Dači pobedi Železničar.

“Generalno što smo vodili 2:0 nismo zaslužili da uzmemo taj jedan bod. Očigledno da se sve još nije složilo kako treba, pa ćemo videti kako će biti”, poručio je Gordan Petrić za TV Arena sport i prokomentarisao se na dva genijalna pogotka Luke Adžića:

“To što je dao ostaje mu u biografiji, dao je dva lepa gola i imaće o čemu da priča”.



tagovi

Mozzart Bet SuperligaČukaričkiSpartak SuboticaNenad LalatovićGordan PetrićLuka Adžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara