Foto: (Kaka, Reuters) (Marko Lazetić, twitter©ACMilan)
Foto: (Kaka, Reuters) (Marko Lazetić, twitter©ACMilan)

Legendarni Kaka poručio Marku Lazetiću: Bez pritiska

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.01.22. | 16:38

Kaka putem Instagrama poželeo doskorašnjem fudbaleru Crvene zvezde sreću u novom klubu

Postao je Marko Lazetić prvi Srbin u istoriji Milana, uzeo broj 22 po fudbalskom idolu Santos Isaksonu Rikardo Leiteu Kaki, a onda tri dana kasnije doživeo i da mu se legendarni brazilski fudbaler obrati i poželi sreću putem Instagrama. Naime, čovek koji je 2007. godine osvojio Zlatnu loptu u konkurenciji Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, je uz prigodnu poruku označio talentovanog napadača na fotografiji sa promocijem na kojem drži "njegovu" dvadesetdvojku.

"Ovaj dres... Srećno", napisao je Kaka, a na kraju pecnuo Lazetića komentarom "Bez pritiska", aludirajući na to da će doskorašnji fudbaler Crvene zvezde imati pakleno težak postao da isporuči bar delić onoga što je Brazilac ostavio slavnom klubu sa San Sira.

Izabrane vesti

A setimo se da je Kaka bio jedan od najzaslužnijih za Milanovu titulu prvaka Evrope 2007. godine, a da je potom podigrao i trofej UEFA Super kupa, odnosno poneo zvanje šampiona sveta. Tri godine ranije sa Rosonerima je postao šampion Italije i osvajač Superkupa na Čizmi. Individualne brojke su takođe impresivne - 307 nastupa, 104 gola i 85 asistencija.

Kaka je već davne 2003. godine na prvom treningu, bacio na zemlju Đenara Gatuza i par defanzivaca Milana i pokazao da ima potencijal da uđe u legendu, što se kasnije i obistinilo. Lazetić će morati da ide korak po korak. Prvo da sačeka debi za Milan, a onda, ko zna... Ali veliki je podstrek kada vam idol i jedan od većih fudbalera u 21. veku poželi sreću.


tagovi

Marko Lazetićac milanKaka

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara