Luka Ilić
Luka Ilić

Luka Ilić u Erediviziji

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.05.18. | 12:33

Siti ima spreman plan

Nadali su se navijači da će imati privilegiju da bar u još jednoj sezoni gledaju kako se Luka Ilić razvija u igrača kakav treba da postane, ali po svemu sudeći će im Mančester Siti uskratiti tu mogućnost, pošto je mišljenja da će u Erediviziji moći više da nauče nego u Superligi. Da budemo precizni - u NAC Bredi.

Zato će 18-godišnjeg Ilić prvo obići trening centar Sitijevog partnerskog kluba. Time bi trebalo da ga uvere da je to prava sredina za njegov dalji napredak.

Izabrane vesti

Podsetimo, Građani su prošlog leta Zvezdi dali 5.000.000 evra kako bi od Zvezde otkupili Luku i godinu dana mlađeg brata Ivana Ilića, ali su obojicu ostavili u Beogradu da još očvrsne.

Imao je Luka Ilić svoju minutažu, verovatno bi ona sledeće sezone bila još veća, ali Sitijeva ideja je da u Holandiji napravi još jedan iskorak pre no što se oproba u Engleskoj. Put kojim su prošli i mnogi pre njega. Samo prošlog leta, Siti je u Bredu poslao Kameruna Hamfrisa, Rodnija Kongola i Ajzaka Bakli-Riketsa, koji su kasnije otišli u druge klubove na kaljenje, ali, Tijeri Embrouz i Paolo Fernandeš su ostali u NAC-u, kao i Pablo Mari, Anhelino, Manu Garsija i Tomas Agjepong.

Plan za sledeću sezonu je da Siti u NAC pošalje između četvorice ili šestorice klinaca. Među njima i Luku Ilića.

Mada, dogovor nije još konačan, a još se zna ni kakva je Sitijeva ideja za Ivana Ilića.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Luka IlićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara