Komentari na vest

Lukaku #2: Odbio sam Siti! Inter nije hteo da mi da novi ugovor… Postoje samo tri vrhunska kluba

T

Trandes

pre preko 2 godine

Ma vidio da saudijci ulaze u Inter sa milijardama, to je poenta
G

Gost015

pre preko 2 godine

Niko da prokomentarise da je ovo ciganski potez, ovakve stvari se ne govore za medije, to je nesto sto bi trebalo da ostane izmedju trenera i igraca.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Ti nisi ni za plasticni klub kao Celsi,Sity a ne za vrhunski...
G

Gost007

pre preko 2 godine

Cuj njega voli Celsi i Inter al su top klubovi Barsa,Real,Bajern i hteo je prvo tamo haha,sace te zamrzeti i jedni i drugi..koji komentar lol
M

Maestro

pre preko 2 godine

Ko odbije Siti, sedi nam na k*ti!
l

lompus

pre preko 2 godine

Ko je mančasterski gradjanin, najveći je hrvaćanin
L

Lmaorofl

pre preko 2 godine

Za šta da ti da novi ugovor,imao si dugogodišnji ugovor na 3 ili 4 godine ne znam tačno i nisu imali potrebe da ti tad produžuju,to što si hteo novi poboljšan sa više para je druga stvar.
P

Plavac

pre preko 2 godine

Nije ni čudo što rudiger zeli da ide duplo mu manja plata od ovog cirkuzanta.
K

Kdkd

pre preko 2 godine

Malac, moras da updatejuses FM, nema on toliko losu platu ;)
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

@hm uvek je tu INTER kao opcija ! to on zasluzuje od kluba uvek, meni ovo sve lici na dogovor Lukakua i Intera, Lukaku ode tamo Inter uzmem pare za njega, i posle otvoreno Lukaku prica za medije da hoces da se vratis U Inter, navijaci Celsija pocnu da mu zvizde teraju ga iz kluba, a trener Tuhel pod pritiskom ga stavi na klupu, Abramovic upadne u rebus i kako ne bi izgubio ulozene pare, pristaje na rate, dok Lukaku hoce samo u Inter i pristaje na manju platu, samo kako bi bio srecan ponovo u Interu, zato sto sreca ne moze da se kupi parama, sebe nikad ne vidi u juventusu i milanu, zato sto je Inter uvek tu za njega, vratio im je skudeto posle mnogo godina nazad i to se nikad ne zaboravlja, isti vaznost ima Lukaku kao generacija Triplete, a one price prodat na klie, pa mora malo da se pali masa, to je u inat onima koji su predvidjali Interu propast, sad znate kako vas Big Rom gazi juventini i milanisti :)
h

hm

pre preko 2 godine

da li si ti cuo sta on prica, moj san je celsi i zato sam se vratio, to je pricao kad je dosao sto znaci da sigurno nema nikakvog dogovora, a jos veca realnost od ove je da lukaku nije igrac za premijer ligu, mogao je u klubovima kao everton ali ovi jaci timovi gde on nije glavni igrac vec samo sraf u sistemu on apsolutno nista ne moze dace 10 golova i to je to. To je surova realnost u premijer ligi, serija a je druga prica to je njegov nivo i tu je glavni igrac a i od tih silnih golova koje je dao u interu pola je sa penala a u celsiju penal nece sutirati sigurno.
G

Gostgost

pre preko 2 godine

Pristaje na rate?hahaha Ne ide on nigde.prije ce Tuchel otici...
G

Gile Inzerista

pre preko 2 godine

@Gostgost, prece te vi dobiti nervni slom sto covek otvoreno prica da mu je Inter jedina ljubav, ako voli Celsi sto otvoreno prica da hoce da ide iz kluba, pozdrav i razmislite sta pisete pre nego sto piseete, za danas sam tavrsio hapy yu nova godina :) srecan Lukau svima kobi slave za danas sam zavrsio :)
G

Gost iz HR

pre preko 2 godine

Jadan Lukaku, evo bas mi ga zao, toliko voli Inter ali Inter nije imao novaca da ga zadrzi. Povraca mi se vise od ovih izljeva ljubavi profesionalnih nogometasa. Cim neko ponudi 10 € vise lete za parama. Kao da nemaju dovoljno. Dobro je neko i napisao covjek umislio da je Henry, pa sad on prosipa pamet kako je odbio ove one, da mu taj Milan ili Juventus daju sta trazi otisao bi kod njih nebi se ni okrenio. Sportski pozdrav :)
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Ne mora Martinez da dolazi u Celsi. Ne, neka Lautaro ostane u Milanu, svakako cu se ja vratiti“, zaključio je Romelu Lukaku. INTERISTI TE CEKAJU RASIRENIH RUKU, sve ti je oprosteno LUKAKU ! vrati se odma, Romane spremmi se da ga vratis u rate Interu, cetiri je doviljno, a Lukaku ponuditi ugovor do kraja karijere uz solidnu platu. 10 miliona eura je taman po meri, i sta kaze Bog nikad u juventus i milan jedno veliko bravo pravi Interista
h

hm

pre preko 2 godine

10 miliona sigurno nece dobiti to nema niko u italiji a ovo nikad milan juventus to cemo videti, koliko puta zu tako pricali igraci pa otisli, kad nemas opcija i sve ces prihvatiti da bi igrao
T

Triumfi

pre preko 2 godine

Čoveče pre par meseci kad je odlazio iz Intera pisao si ovde da je debeli balvan, bodibilder u pokušaju, propali napadač i prevara uvaljena Čelsiju. Nemaš granice.
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Čovjek za male utakmice gdje trpa polu-profesionalne fudbalere u vecim tekmama skoro nikad ga nema niti sta uradi samo se ispromasiva slucajno nekad da go ...Prenapuham a to u Chelsea nemoze u shinterima je glumio zvijezdu jer je sve njemu podredjeno bilo ....Nikad se vratit nece samo baca suplje da osigura sebi mjesto ako ne bude imo gdje
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Pulu profesionalni fudbaleri.... Zasto ti nisi polu profesionalan fudbaler ? Verovatno zato sto ne umes da trcis
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Inter i Konte su mu odlično legli, nema šta da se tu priča, normalno je da želi da se vrati gde je imao najbolji deo karijere
A

Azex

pre preko 2 godine

Pojavila se i formacija da je ovo sve bilo pre tri nedelje, kako je moguce da nista do sad nije procurelo? Svakako, ne bas profesionalno, medjutim naglasio da je sad u celsiju to mu je bio san, ne vidim nista sporno u tome da kaze da zeli jednog dana nazad u Inter.
T

Triumfi

pre preko 2 godine

Lukaku je vrlo ozbiljan špic, sa kojim Čelsi ne radi baš najbolje, ali nemoguće mi je da ne primetim da je čovek umislio da je Anri lično.
I

Instinkt

pre preko 2 godine

Itekako je postao umisljen umesto da radi i dokazuje se u novom-starom klubu, samo nesto prigovara
1

101

pre preko 2 godine

Konte i Inter su ga vratili u zivot. A voleti Milano, grad mode i fudbala, lepih zena i dobre hrane. Ko to ne voli......... A bili su vec legendaran duo, LU-LA.

Katalonija

pre preko 2 godine

Milano jedan od ozbiljnijih koski u Italiji, minimalno 10 gradova je mnogo,mnogo lepše a i njihove zene su za naše takodje koske... To što si nešto čuo, ne znači da je istina...