Komentari na vest

Marko Grujić o Kostinom transferu: Suludo je očekivati da će lako doći do minuta

D

Duke0591

pre 3 meseca

Nedeljković i ovaj ne mogu da se porede. Trebaće mu malo vremena, polusezona recimo. Kad počne 2-3 vezane niko ga iz prve izbaciti neće. Malom ne fali brzine, sa kim bi eventualno u ovoj PL imao problema je Doku i niko više
B

BCS Šabac

pre 3 meseca

Ko je potvrdio da je Nedeljković potpisao za Aston Vilu?Sada sam gledao na Aston Vila transfer i tamo ima 8 igrača koja su dovedena za 93 miliona evra i nigde nema Nedeljkovića. Stvarno je ovi čudno.
g

gg84

pre 3 meseca

cudno je sto ne moze da se teleportuje sa kipra u englesku
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Marko Grujic....Fudbaler kojj je 9 godina u Inostranstvu, u medjuvremenu ima 27 godina a nigde nije igrao ! Pa bre njega budjavi Cardif u Hertha nisu hteli, u Portu grejac klupe.Ko komentarise boze me sacuvaj. Hvalio ga ili ne nebitno, on nebi trebak uopste da izlazi u javnosti nego da trenira i bude bolji ! Njegova Sreca je sto je u Agencihi ROOF inace bi igrao on u Cukarickom,Vojvodini ili TSCU odavno vec.
T

Tk

pre 3 meseca

Sta ti decko pricas???Vidi da jedan igrac dodje do Porta pa nek greje klupu svaku tekmu je ozbiljna prica.Pored toliko ljudi koji treniraju fudbal u svetu doci do Liverpula,Herte i sad Porta je ozbiljna prica...Ne igra brate on trecu englesku ligu vec u Portu koji isvaja titule ozbiljne igrace izbacio igra redovno Ls...malo samo realnosti a ne lajanja i omalovazanja normalnog decka i super igraca.
Ђ

ЂОЂ

pre 3 meseca

Марко Грујић је отишао после 19 одиграних утакмица за Звезду и то у Ливерпул, зна он добро шта прича.
b

blrs

pre 3 meseca

u novijoj povesti? e svasta
A

Aca smederevac

pre 3 meseca

Aston vila se zaj.... samo tako.
Z

Zovi kumu,propade čo'ek

pre 3 meseca

Zovi ih,propadoše ljudi!Izbacili su plejadu mladih fudbalera a našao se momak sa tastature da ih upozorava .Usput su pri vrhu Premijera.

Proficap

pre 3 meseca

Stefanovic, bek iz Zvezde.
f

file62

pre 3 meseca

A ko je sa njim takodje presao u Sefild ...mislim
M

Monteroo

pre 3 meseca

Ide tu neka pozajmica,kao i grujic pa gde ces iz SLS a u PL .... Meti Kes igra na tom mestu i to masina koja ma SP otrese Mbapea na 20 m. Bane,Vidic su prosli jer su stigli iz fizicki zahtevne,prljave ruske lige i za sest meseci su se adaptirali jednostavno navikli na tucu,igru u meso....sve sto u SLS ne postoji.
k

kolodin

pre 3 meseca

Kosti će biti veliki problem da dobije radnu dozvolu u Engleskoj
m

mpsd

pre 3 meseca

To je magija već rešio
M

Mikac678

pre 3 meseca

@Cccc počinješ rečenicu pre nego šta "reknem", gramatički neispravno a onda nas učiš da "pov(ij)est nije srpska već hrvatska, a ne znaš da su pov(ij)est i istorija nisu čak ni iste reči. Da, pov(ij)est je srpska reč a istorija je pozajmljenica u srpskom.
c

cipar

pre 3 meseca

@d.g. Grujić je u Liverpulu bio apsolutni promašaj.Razmisli malo kad pišeš komentar.
L

Logos

pre 3 meseca

Nijedan naš igrač nije uspeo a da je direktno otišao u Englesku pa mislim da neće ni ovaj. Svi su došli zaobilaznim putem. Vidić-Spartak, Mitrović-Anderleht, Milivojević-Olimpijakos. Čak i Matić je morao da ode da bi se vratio. Mitrović je recimo imao i sreće da dođe u Fulam kad je Jokanović bio trener a u Njukaslu nije ni igrao kod Beniteza. Prosto treneri nisu ograničeni finansijama i retko forsiraju mlade i neproverene igrače.
B

Bole1986

pre 3 meseca

Savo Milošević, Saša Ćurčić?
d

dejan mr

pre 3 meseca

niko kao Bane
@

@Bole1986

pre 3 meseca

To je bilo drugo vreme, Engleska liga je bila dosta slabija nego u zadnjih 10-15 godina. Ko se seća Engleske lige 90tih, to je bila liga kao sada serija A ili čak Francuska liga. Engleski klub nije bio prvak Evrope od 1985 do 1999 mislim. Mada ni njih dvojica nisu baš neki sjajni primeri, Đani je samo nagovestio da može biti dobar igrač ali je brzo nestao sa mape. A Savu su zvali pomalo pogrdno Miss-alotevic jer je mašio dosta šansi, i on je dublji trag ostavio u Španiji.
A

A pored

pre 3 meseca

Save Milosevica je bio i Stefanovic iz Zvezde.
M

Mitrandir

pre 3 meseca

Ima neke istine, Engleska je loša destinacija za mlade igrače uopšte. Jednostavno oni imaju mnogo novca i nije im problem da dovedu novog igrača svaki prelazni rok i ako se brzo ne probiješ padaš u drugi plan.
n

neverovatno

pre 3 meseca

kako vas je naslov predriblao sve, momak nista ruzno nije rekao i sve je uprvau..niste ni procitali tek, vec po naslovu zakljucujete..
1

1980

pre 3 meseca

Kakvi komentari. Naravno da mu neće biti lako i da će morati da zasluži. Grujić zna koliko je teško u Premijer ligi uspeti pogotovu ako dođeš direktno iz slabe lige.
R

Reksi

pre 3 meseca

Reče Gruja koji je odigrao ukupno 57 minuta u Premijer ligi i sad daje savete.... Moderno doba !
p

publika

pre 3 meseca

Tih 57.minuta je 57.minuta više od onoga koliko si ti igrao u Premijer ligi. To što se nije dokazao i jednostavno nije imao dovoljno kvaliteta za tim i ligu u kojoj se našao ne znači da za vreme provedeno tamo nije video koliko je to druga dimenzija iz prve ruke. Opet kažem, za razliku od tebe koji se Engleskoj u bilo kom smislu najbliži bio gledajući subotom fudbal u 16h.
A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Kostin uspon je neminovan, decko nije ni odleteo za Birmingem, a vi ga vec proglasili legendom kluba, zaista neverovatno koliko neobjektivnih komentara ili pisana od strane dece. Decko ce morati poraditi izuzetno na fizici, to je prva od jos dosta stavki sta mu treba za PL, a nece ni odmah biti rezerva Metiju Kesu. Verovatno neka pozajmica u Cempionsip kad dodje.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Iz Evropskog i Svetskog šampiona, ide u Evropskog i Svetskog šampiona. Vidim da navijači malenog kluba kao po običaju spavaju na vestima o Zvezdi, i samo nešto kmeče. Kada će neka titula mukiceeeeeeee?????? Pozdravi vas je Bora Čorba, "... ti što nikad nisu tako sjali, ljubomorni neka im uzdasi jer ostaće tek KOMŠIJA MALI"

Звездаш

pre 3 meseca

Горан Буњевчевић 2001. у Тотенхем. Лука и Иван Илић 2017. у Манчестер сити…
D

Dalas

pre 3 meseca

Siti grupa je najvece zlo danasnjice, i Luka Ilic i Tedic i Stevanovic bi bili bolji fudbaleri da su otisli u neki prosecan klub da igraju za taj klub, a ne da se vuku po pozajmicama.
V

Vojin K

pre 3 meseca

Slažem se sa tvojom konstatacijom da je Siti grupa zlo, medjutim niko nijednog od trojice navedenih nije udarao po ušima da tamo odu. Svesno su izabrali lovu pre gradativnog napretka, klasično naše daj sve i odmah…
M

Macca

pre 3 meseca

1. Birmingham is the known as the UK's "Second City"...it's the biggest after London and far from "gloomy". 2. Villa are owned by The Sawiris family, Wes Edens (Fortress Investment Group) and Atairos/Comcast...they have some of the wealthiest investors in the Premier League and are VERY ambitious to win. 3. This is a HUGE opportunity for the player.

lpool

pre 3 meseca

Ovaj tekst najvise otkriva o Grujicevom mentalitetu i zasto nije napravio vise u Liverpulu. Postala je moda da igrac bira klub na osnovu grada u kome se nalazi. Karijera ti traje 15ak godina ako imas srece i ispravne navike, radi na sebi i tu igru posmatraj kao posao na koji si maksinalno fokusiran i uspeces. Kosta deluje kao ispravan momak, ide u klub koji ima visoke ambicije i trenera koji razvija igrace. Birmingem mozda nije London ali zato dise za Aston Vilu. A tu su i Peaky fu...ing Blinders !
S

Son

pre 3 meseca

zelis reci da Grujic nema "mentalitet", sta god to znacilo.. pa da ga nema nikad ne bi igrao u timu kao sto je Zvezda a pogotovo u svim timovima poslije Zvezde. govoriti da neko nema mentalitet zato sto nije Ronaldo ili Modric ili Djokovic je suludo. svaki igrac koji ode u neku od najjacih liga na svijetu mora da bude mentalno jak. Pitao bih samo koliko to nas zna nekoga iz svoga okruzenja ko je uspjeo napraviti bilo kakvu karijeru u sportu. to je nerealno tesko, koliko sam samo znao dobrih igraca sa kojima sam igrao a nikada nisu uspjeli dobaciti ni do nasih najjacih klubova a pogotovo dalje...tako da, fudbal nije manager vec nesto drugo, a Grujicu svaka cast na onome sto je do sada postigaom da smo svi bar na njegovom nivou u svojim poslovima. i naravno malom nedeljkovicu da dodje bar na grujicev nivo

lpool

pre 3 meseca

Son Znamo svi kako se dolazi do mesta u timovima iz nase zemlje, igrati u blizancima ne mora nuzno da znaci da si ozbiljan igrac ( u vecini slucajeva se ispostavi da nisi ).. Kosta u Birmingem ne ide turisticki pa da ga zanimaju atrakcije, a Grujan je izgleda posao stopama mnogih "bisera" vecitih rivala koji klubove biraju na osnovu znamenitosti i klime a ne na osnovu uloge u timu. Kao simpatizer Liverpula pazljivo sam ispratio Grujicevo vreme tamo i mogu da kazem da ni jedan savet koji se sada podelio nije sam primenio. Nije radio na "fizici" i telu, nije bio hrabar (sem na jednoj utakmici protiv Barse na pripremama), nije se prilagodio timu a grad Liverpul svakako ima sta da ponudi od znamenitosti no ne znamo da li ih je posecivao i necemo polemisati o tome.. Sve u svemu srecno i jednom i drugom!
s

son

pre 3 meseca

ne bih se bas slozio sa tobom, hoces reci da recimo ja ili neko drugi ko recimo ima pare i zeli da igra u zvezdi to moze i da ucini sa uspjehom ukoliko nema odgovarajuci kvalitet, moze odigrati mozda 2 utakmice i ti je sve.. tako da je suvisno pricati kako je neko uspjeo bez odredjenog kvaliteta, tu ne racunam igrace koji su sigurno bili na platnom spisku ali nisu nikada zaigrali... reci da grujic nije radio na sebi je suludo jer momak igra ligu sampiona u vrhunskom klubu, koliko mi to imamo igraca koji igraju na tom nivou, mozemo ih nazalost na orste jedne ruke izbrojati. to da jeste mozda imao i ima potencijal koji je za nijansu veci, to stoji. koliko je tesko doci do nivoa recimo legije iz varsave ili krasnodara i slicbih timova koji nisu u tom top nivou, to pojedjncima nije jasno... to sto mi vidimo da je jedan Katai recimo odigrao losu utakmicu, i svi znamo razloge, a u pozadini ne bidimo da je i on covjek i da je mozda samo lose spavao, da ima privatni problem ili bilo sta slicno i da to sve utice i na igraca kao sto utice na sve nas kada na posao odemo nenaspavani ili bolesni...
P

Pari

pre 3 meseca

Ne razumem čemu negativni komentari o njemu? On je samo rekao kakva je realnost igrati u verovatno najjačoj ligi i koliko je teško uspeti.
C

Cccc

pre 3 meseca

Pre nego sta reknem o Nedeljković da skrenem pažnju na pisanje portala gde ponekad pomislim da sam na hrvatskom portalu. Povijest nije Srbska reč, a u poslednje vreme dosta toga se koristi na srbskim portalima. Nedeljković ako bude imao onu stvar kao do sada može nečemu da se nada u engleskoj. Mora još više da učestvuje u napadima svog tima i bolji centaršut da ima. Gledao sam ga par puta ove godine bio je odličan, protiv Sitija je uštopovao njihovog najboljeg driblera. Protiv Yang Bojsa mu neki zameraju na autogol tu nista nije mogao pogodila ga odbijena lopta i to je to.
M

Milos29

pre 3 meseca

Pa ni ti ne znaš baš srpski da pišeš kako treba, pa eto, nema veze. Važno da su tebi objasnili da je neka zavera protiv nas, pa si veći Srbin od nas, jer pišeš srbski.
C

Cccc

pre 3 meseca

@Miloš 29
C

Cccc

pre 3 meseca

@Milos29 pa je li ti živiš u SrBiji ili SrPiji jesi li SrBin ili SrPin?
S

Slanina

pre 3 meseca

Koliko neinteligentnih i nesrecnih ljudi ima kod nas, to je zaprepascujuce. Kakva Grujiceva ljubomora pobogu? Nahvalio je i posavetovao Kostu, da probam da sazvacem onima koji mozda mogu da shvate " Mora da veruje u sebe i da se ne plaši. Ne sme da ima strah, ali moraće mnogo da radi na sebi. Samo tako može da napravi uspeh u velikom klubu". Dalje kaze "Ono što sam video sa strane je da Kosta ima sjajnu fiziku, građu. Ako bude nastavio da se nadograđuje biće dobro." Ako orangutanima to nije dovoljno ima i deo "Na početku će mu biti teško da bude u startnih 11, ali takve ekipe računaju na više od 20 momaka tokom sezone. Mora da prihvati to i nađe tačke u kojima je bolji od konkurencije. Nesumnjivo je da ih ima".
D

Delixjahhh

pre 3 meseca

Džabe branis ljubomornog Grujića ovaj dotični govoriš o Kosti sa toliko ljubomore kao da nije igrao za Zvezdu mislim na Grujića. Kao da ga komentariše igrač večitog rivala. Kaže nebitni Grujić Košta ima određen kvalitet pahaha Košta je igračima za tebe ljubomorni stvore. Još ako zaigra za Srbiju i na EP ovaj ljubomorni će da pukne od muke. Ko je šta pitao ovog lika za mišljenje gledaj svoja posla ljubomorni. Voleo BiH da mi pustite komentar jer me ovaj Grujić tako iznervirao.
c

cipar

pre 3 meseca

Mali će proći kao Grujić, možda i gore.
d

d. g.

pre 3 meseca

Pogledaj gde je igrao Grujić pa onda lupetaj.
m

milisav kekez

pre 3 meseca

nedeljkić nema nikakve šanso da igra u astonvili neznam kako su se prevarili da ga kupu od zvezdu ovde je naviko da igra sklanjalice a tamo se igra ozbilan fudbal odma ce ga dadnu na pozajmicu u noc kaunti
F

Forever Young

pre 3 meseca

@Crni Milisave. Koliko si ti nepismen, to štipa za oči. Odmah da si se prijavio za Ginisov rekord, dobijaš sigurno prvu nagradu. Nepismen si do bola.
p

publika

pre 3 meseca

Cim sam video "neznam" i "kako su se prevarili da ga kupu" shvatio sam da si ti vrsni poznavalac fudbala i pravo je cudo kako trenutno nisi trener u nekom timu iz lige petica.
z

zaks

pre 3 meseca

@milisav Pravi si predstavnik svoje navijačke grupe.
p

pa lik

pre 3 meseca

vas lozi phaha

Искрено речено

pre 3 meseca

Звезда је већи клуб од Атоб виле о мали новинарчићу.То поређење југа и 2.000 кб ауто то важи з твоје југословене
z

zaks

pre 3 meseca

Potpuno si u pravu.Ovi što govore da su to prošla vremena , nema nikakve veze sa veličinom kluba. Neka dođu u našu trofejnu dvoranu i uvjere se o veličini kluba, a šta je u njihovoj ? Isti Notingem forest, makar bio i u 4.ligi biće uvijek veći klub od Aston Vile.
@

@@@@

pre 3 meseca

U novijoj povesti???
V

Veljko9

pre 3 meseca

Grujic ozbiljan igrac, uvek zasluzuje da igra ispred Lukica!
n

nidza1981

pre 3 meseca

na prvu loptu se setih Kovacevica i Stefanovica u Sefild 90-ih ... Sigurno je bilo jos igraca
K

Koan

pre 3 meseca

Moram da podsetim, pogotovo mlađe čitaoce, Nikola Jovanović je prvi otišao u Mančester Junajted i napravio u tom klubu vrlo uspešnu karijeru.
x

xxx22

pre 3 meseca

Vrlo uspesnu? Posle godinu dana otisao na pozajmicu u Buducnost, a posle toga i presao tamo.
K

Koan

pre 3 meseca

@xxxx Siguran sam da nisi ni gledao Jovanovića i ne znaš da je prvi stranac u Mančesteru i da ne znaš da je zbog povrede morao na pozajmicu i da prekine karijeru. Ali za vreme koje je proveo u Mančesteru bio je vrlo poštovan zbog svojih igara.

ГОШЋА

pre 3 meseca

Не се*и. То што ти од како си отишао из Звезде не можеш ни у једном једином клубу да будеш константан, него целу каријеру седиш на клупи то довољно говори о теби. А Кости пуно среће и надам се да ће направити велику каријеру
g

gjokaj

pre 3 meseca

Ovaj mali Gogijev je nasao nesto da prica, najveca prevara ikada, da mu tata ne coluje ne bi nikada igrao za reprezentaciju. Kixi se lepo opario sto ga zove ali Porto nije lud kao ovaj narod!
G

GOST1234

pre 3 meseca

NEZNANJE NASIH NAZOVI NOVINARA POSTAJE NEPODNOSLJIVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DARKO KOVACEVIC, NENAD STEFANOVIC, VLADIMIR PETROVIC PIZON, IGRACI KOJI SU DIREKTNO IZ ZVEZDE OTISLI NA OSTRVO!!!!!!!!!!!!!!
S

Samo da dodam

pre 3 meseca

Pižon, Jovanović, Dejan Stefanović, Darko Kovačević, Milenko Aćimović, Goran Bunjevčević, Nenad Milijaš, Grujić.. svi su direktno iz Zvezde u Premijer Ligu
D

Delijaxxx

pre 3 meseca

Ko je šta pitao ovog nek gleda svoja posla i nek se ostavi Zvezde. Ljubomorn lik vidi se kako priča za Kostu. Puca od muke.
N

News

pre 3 meseca

Vazno je da si se ti izborio za minute kao I sad u Portu. Ne mogu da verujem koliko su fudbaleri ljubomorni na transfere drugih fudbalera.
P

Popsi

pre 3 meseca

Kosta je jedan od retkih igrača za koje mogu da kažem da će sigurno uspeti jer je njegova igra u konstantnom usponu i nisam primetio da je ikad ispao iz forme. Griliš nije mogao da prođe pored njega. Mislim da je taj meč u Beogradu bio presudan za transfer.
e

ekerechy

pre 3 meseca

Hahahahahahahahahah Grilisa boli uvo lave
D

Dzi

pre 3 meseca

Gubitnicki mentalitet... Mozda ne dodje uopste, ali ima pravo da veruje u sebe.. Tvoj slucaj nije sveto pismo Decko ima 18...ima pravo i da bude legenda premijer lige ne samo da upise minute za j aston vilu....
c

ccccccccc

pre 3 meseca

Momak iz Smedereva...
M

Maresca

pre 3 meseca

A ko si ti da komentarises neko dal ima sanse ili nema..neznalice jedna..pokrij se usima..odigras 2 utakmice godisnje za klub i ti nesto pises..menadzeri te drze u reprezentaciji ne znaju ni oni zasto...kod ovog.laznog selektora...nedeljkovic mali samo.nek.nastavi ovako emeri ce prepiznati talenat...
s

samojeB

pre 3 meseca

A Zoran Tošić i Ljajić nisu direktno iz naše lige otišli u premijer ligu?
r

rea

pre 3 meseca

Ljajić nije nikada otišao u Premijer ligu, a ne direktno. On je trebao u paketu sa Bambijem, ali se tu nešto zakomplikovalo, te je završio u Fjorentini.
B

Bergkamp10a

pre 3 meseca

Ne sjecam se da su oni igrali u Crvenoj Zvezdi, kao sto tekst kaze...
P

Puftenko

pre 3 meseca

Darko Kovacevic je presao pravo u Premier ligu, mada davno..