Nemanja Matić u duelu sa Amirom Ričardsonom (©AFP)
Nemanja Matić u duelu sa Amirom Ričardsonom (©AFP)

Matić se vratio u Bretanju, u ponedeljak oči u oči sa čelnicima Rena

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.01.24. | 13:45

Tema razgovora - njegov odlazak iz kluba

Tri dana pošto je napustio Ren bez znanja i odobrenja kluba, Nemanja Matić se vratio u Ren kako bi seo za isti sto sa vodećim ljudima i konačno dogovorio uslove za njegov definitivni odlazak.

Prema izveštaju dobro obaveštenog Ekipa, srpski vezista se u glavni grad Bretanje vratio u petak uveče, ali će na sastanak oči u oči sa čelnicima Rena morati da sačeka do ponedeljka.

Izabrane vesti

Njegova želja je jasna - povratak u klub nije opcija ni u jednom scenariju. Matić se prema tvrdnjama francuskih medija oseća prevareno jer mu je između ostalog rečeno kada je potpisivao ugovor da u gradu postoji internacionalna škola koju bi njegova deca mogla da pohađaju. Pošto to nije bio slučaj, posle samo pola godine Matić je rešio da ode, razočaran i povređen. On je još ranije ispraznio svoj ormarić u svlačionici i pozdravio se sa saigračima.

Kako francuski mediji takođe navode, njegovoj supruzi nije se svideo život u Renu, kao ni ranije u Rimu, zbog čega je povratak u Premijer ligu dobio prednost u odnosu na ostale destinacije. Preciznije London i Fulam, koji poslednjih dana oprezno motri na situaciju sa Nemanjom Matićem.

On je već živeo u Londonu godinama dok je bio fudbaler Čelsija kroz dva mandata, tako da mu povratak u glavni grad Engleske ne bi predstavljao problem. Ipak, Fulam još nije dostavio zvaničnu ponudu jer u klubu čekaju da vide kako će proći Matićevi razgovori sa Renom. Pominje se Milan kao mogućnost, odnosno da Matić dođe da zameni Radeta Krunića koji je otišao u Fenerbahče, ali o tome nema više detalja.

U igri za potpis nekadašnjeg srpskog reprezentativca je i Lion, ali ni ta opcija ne odgovara porodici, zbog čega je London najrealnija varijanta. Naravno, pod uslovom da sa Renom sve prođe kako treba...


tagovi

Nemanja MatićFulamZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara