""
""

Miha opleo po igračima Milana: Igrali ste očajno, sem Bake i Adrijana svi ste katastrofa! Nešto se dešava u vašim glavama

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.08.15. | 13:16

„Nismo zaslužili da trijumfujemo“, rekao Siniša posle pobede nad Emoplijem

Prvenac Siniše Mihajlovića na klupi Milana, ali razloga za zadovoljsto u svlačionici Rosonera nema. Mučili su se izabranici srpskog stručnjaka protiv Empolija, sve do sredine drugog poluvremena činilo se da ne mogu do pobede, a onda se Luiz Adrijano postarao za bodovi ostanu na San Siru (2:1).

Nedovoljno, ipak, za pohvalne reči nekadašnjeg selektora Orlova.
Igrali smo očajno. Ne mogu da kažem da sam srećan. Jedino čime mogu da budem zadovoljan je rezultat. Osećam se kao da smo izgubili utakmicu. Nismo zaslužili da trijumfujemo, a jesmo zahvaljujući razlici koju su napravili Luiz Adrijano i Karlos Baka. Ni iz čega su postigli dva gola. Dobili smo, jer imamo tu dvojicu napadača, sposobnih sami sebi da stvore šansu. Sem Bake i Adrijana svi ostali bili su katastrofa“, oštar je u komentaru Siniša Mihajlović.

Izabrane vesti

Njegova ocena zasniva se na lošoj igri u polju Milana, činjenici da igrači teško stvaraju šanse i po tome nisu odmakli daleko iz minule sezone.
Kao da je strah i dalje među fudbalerima. Nešto se dešava u njihovim glavama. Moramo da držimo do sebe, da imamo više karaktera. Tokom sedmice, na treninzima, delujemo dobrio, ali na utakmici u suobtu veče nismo pokazali ništa dobro. Prošle godine bismo izgubili ovakvu utakmicu, ali smo je na početku ove sezone samo zahvaljujući navijačima“, rekao je Mihajlović.

(FOTO: Action images)


tagovi

Siniša MihajlovićSerija AMilanItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara