Komentari na vest

Mnogo silan Milan razorio Napoli, probudio se Rafa Leao! (VIDEO)

s

sort of

pre oko 1 godinu

nestalo 100 'napolitanaca' sa sajta,sad se pojavilo 100 'neutralnih' koji pišu da je namešteno
m

moni

pre oko 1 godinu

da li je napoli pustio milan da se opusti prrd ligu šampiona i da onda tek igra svoju igru...
e

e alo

pre oko 1 godinu

moraš biti pravi genijalac da se dosetiš takve teorije
G

Gost juve

pre oko 1 godinu

pobeda je zasluzena e sad za rezultad ove se utakmice desavaju isto kao napoli juve ili liverpol junajted ima jos a sto se tice milana i napolija milan ima dosta iskusnih igraca i za ovu utakmica je druga stvar ali za ls sam mislio da moze milan lako da prodze napoli igra najbolje ove sezone ali oni osim Osimena i mozda Kvarackenije ovo ostalo su sve dobri igraci lepo se uklopili u sistem po meni je Leao individualno bolji od svih napolijevih igraca i hernandes najboli levi bek na svetu sto se tice ofanzive tako da ce u ls skroz biti drugacije ako bude Osimen igrao Milan je iskusni u ls ko got po meni da prodze nije iznenadzenje

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Gaženje Uefaloninog mezimca za ovu godinu.. Zna li neko što nije igrao onaj kva kva kvači, gači, guči, dačirela
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Kazu da je dosao tebi u goste dok si bio na poslu 😂
O

Oleg

pre oko 1 godinu

Gde je onaj tkz Maradona iz Gruzije?
S

Sempre Ac Milan

pre oko 1 godinu

Zaslužena pobjeda a vi šta ovde kenjate po Milanu razmislite prije nego nešto napišete!Navijajte za klub koji volite ali imajte poštovanja i respekta prema jednom gigantu kao šta je Milan!Milan je u najmanju ruku al pari napoliju i kad je pristup pravi nema straha!Ako su rahmani,kim,lobotka,politano,simeone bolji igrači od onoga šta ima Milan onda ja nemam veze o fudbalu!Čast osimhenu i kvaradoni naravno!FORZA MILAN!!!
N

Ne

pre oko 1 godinu

Navijam ni za jedan klub,nisam balavac da se ložim na strane klubove.Totalna smejurija,mogu da simpatišem neki klub reda radi,ali da se ovde pravim navijač,ne pada mi na pamet.
I

Izvini

pre oko 1 godinu

Milanista,nisam te prepoznao.Ti si navijač Milana,Bože dragi ima li te.
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Kakva utakmica Milana,verovatno najbolja ove sezone.Napoli nije ličio na sebe.Tonali,Krunić i Benaser su odigrali perfektno.Leao kad je raspoložen,ne znam da li ga neko može zaustaviti,koliko čovek ima brz prvi korak.Navijam za Napoli,skudeto su uzeli,ovakav šamar je morao da se desi.Biće jako zanimljivo u lš.
P

Paolo Maldini

pre oko 1 godinu

Vraceni na fabrička podesavanja!!
E

Erector

pre oko 1 godinu

Realno golman je kesa, tri gola idu njemu na dušu, četvrti od odbitka. Ipak svaka čast Milanu, treba i to znati, kad im se igra, skoro su nepobjedivi.
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Ajde reci koji gol ide njemu na dušu?Prvi Leao majstorija,drugi sa 6 metara,3 sa 6 metara,četvrti sa 6 metara.Navijam za Napoli,ali ovo što im je Milan uradio je demoliranje!
E

Erector

pre oko 1 godinu

Kad bi pokušao malo analizirati a ne pjeniti od muke zbog kritike, vidio bi da golman ima problema sa visokim loptama jer pada prerano na zemlju, Leao mu drugi gol zabija sa lijeve strane, lijevom nogom u bliži ugao, prvi gol isto ga lagano prebacio jer je vidio da pada i prije šuta. Treći gol kako sam napisao odbija se lopta i vara golmana, a četvrti gol prolazi lopta kroz njega, previše da bi bilo slučajno.
f

fdf

pre oko 1 godinu

Ako pricate o nekim namestaljkama onda je to samo skudeto koji ce osvojiti ovaj patardirani Napoli, naravno sto da ne prepisu oni po nekada od Djubrentusa i Intera koji je najbolji djak prepisivac. Ako ste gledali prvu utakmicu videli ste da je i tada Milan razvalio Napoli, ali onda izmisljeni penal kao i uvek sve sude protiv Milana, i drugi gol iz skoka ovog punoglavca Simeoneovog kome je to i jedini gol u ligi i prvi glavom u zivotu. Nece ove godine ali ceka se Milanova titula u LS, uskoro, jer i tu mora protiv sudija koje su gore nego u ligi Serie A.. da ne gledamo u detalje ali bolje Napoli nego da se plastikanerima poklanja ili onim sto u gradu Torinu niko ne navija za njih a najpopularniji su klub u italiji. A Milan zna za onu izreku pomozi sirotu i na svoju sramotu, pa pomaze sirotinju sa Juga evo Skudetom...
L

Lex Specialis

pre oko 1 godinu

Vraća im Napoli sa kamatom u LŠ.
H

Hehee

pre oko 1 godinu

Da se kladimo da neće?
G

Godzila

pre oko 1 godinu

Poslednjih 6 utakmica izmedju ovih rivala pobedjuju gosti. Napoli redovno pobedjuje u Milanu i Milan redovno pobedjuje u Napulju. Neverovatno.
g

gost gostic

pre oko 1 godinu

Mozda jesu pobedili ali je Pioli los trener! De Ketelar mu ne igra?! Sramota...
n

nadam se da je sarkazam

pre oko 1 godinu

Decko je bez samopouzdanja treba mu vreme. Seca li se bre iko leaa pre 2 god onda tonalija i benasera ili kesija kakvi su bili? Koliko su gresili. Svi pisali da su tezak promasaj. A gledaj ih sad. Decku treba vreme mozda samo ova a mozda i sledeca sezona. Ali da ce biti dobar to sam ubedjen.
m

madness

pre oko 1 godinu

Sto bi rekao Lola splavar, sad nek uzmu titulu ako ih nije sramota.
X

X

pre oko 1 godinu

Video sam ga pre neki dan, sa pljugom, naravno.
o

ostavkka

pre oko 1 godinu

Tek tako da se vidi ko je šampion a ko tek treba da postane šampion.
C

Crvenocrni

pre oko 1 godinu

Džaba deci objašnjavati neke stvari. Ekipa 2 igrača,ostalo mrtvi prosek.Ni u jednom derbiju se nisu proslavili osim onom protiv juvea. Neverovatna sreća da su ih čak do sad zaobišle povrede bitnih igrača. Ne možeš mašinerijom zvati ekipu u kojoj su starteri rui,rahmani,zjelinski,lobotka,lozano ili politano i slični,to su prosek igrači uvek bili i biće.Nažalost da je ovaj meč došao pre lige šampiona jer će ovo više napoliju da koristi nego da šteti,spuštanje na zemlju i opomena.
b

budimo realni

pre oko 1 godinu

Nebi se bas slozio. Imaju najbolju ekipu u ligi. Pogledaj ih i u LS kako su igrali. Ono sto mi je zapalo za oko a to je da je pioli otkrio kako da im se suprostavi. I na svakoj utakmici ako nisu pobedili bili su egal. Nijanse su odlucivale.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Silan, dok ne naidju Salernitana, Udineze i Fiorentina, onda nije Silan vec Pervol hihihi.
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Sto bi rekla manjina sad namestena titula za Napoli,drzava ih gura,kako oni mogu da budu prvaci,a izgubili 4:0,a nema veze sto je 20 bodova razlika.
A

Ako si

pre oko 1 godinu

S primetio,ovde je ljudima sve namešteno ako nije po njihovom,i Arsenal će biti šampion a lošiji je od Sitija,i koga to zanima,titula se piše.
M

Mika zandar

pre oko 1 godinu

Bravo za celu vratio je taktiku gde je leao m najbolji salemekers utakmica života
G

Gost1234

pre oko 1 godinu

Kome bi se igralo da ti dodje pun stadion i da ljudi cute, postoji mogucnost da su se solidarisali sa navijacima povodom protesta. Cudna utakmica i dosta nerealan prikaz snaga.
z

zoljja

pre oko 1 godinu

🤦
M

Meštar

pre oko 1 godinu

ovi sto pisu o namjestanju trebali su pogledati tekmu. Presluso ih šampion.Idemo Milan!!!
a

asd

pre oko 1 godinu

smirite se, napoli je sampion
4

46

pre oko 1 godinu

Opustio se Napoli, ovo im je trebalo, jedan šamar pred LŠ, nadam se da će tad da zaigraju kako znaju, pa neka bolji pobedi. Pioli je odličan trener, stvarno mu svaka čast, zna i da postavi i da motiviše ekipu, koja stvarno nema ni dubinu odnosno dužinu klupe, niti neke supertalentovane vanserijske igrače, osim možda Leaa. Oscilacije imaju, ali mislim da je normalno to s obzirom koliko se troše i koliko Pioli izvlači iz njih. Da imaju sredstava da dovedu bar 2 vrhunska igrača i još 2 za klupu, bili bi strah i trepet kao nekada...
a

afasda

pre oko 1 godinu

Imaju najboljeg lijevog beka na svijetu, plu golmana sto je u top 5, ako ne i u top tri, i bar 7 mladih igraca sa ogromnim potencijalom.
4

46

pre oko 1 godinu

Istina, zaboravio sam na Tea. Za Menjana ima vremena, tek će biti dobar golman... Tako je i Donaruma bio "novi Bufon" pa ga sad buše po smešnoj Francuskoj ligi, to što je u skupocenom timu ne čini ga vrhunskim golmanom, Kejlor Navas je za njega Kasiljas i Peter Čeh u jednom.
r

regulatorna komisija

pre oko 1 godinu

Najbolje levo krilo serie A i evrope održalo kratki čas fudbala "kvaradoni" koji bez osimhena može lazar markovic da se zove
r

roni

pre oko 1 godinu

namesteno,sta se primas sirotinjo...
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Sto ne rece ranije, da uzmemo pare. E bre coveka ….
A

Alex20

pre oko 1 godinu

Da bre ovo je klasican primer namestaljke 0:4 rezultat😂
M

Mop

pre oko 1 godinu

Pogodio
H

Hehehe

pre oko 1 godinu

Kako su galatikosi iz Napulja?😄
S

Snoopy

pre oko 1 godinu

Kako je vama na -20
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Klasicno spustanje na zemlju. Milan perfektan, cak je i Salamakers licio na fudbalera. Odlicna igra, konacno vracena taktika gde je Leao produktivniji a Diaz ima vise prostora. Svi do jednog bez greske. Naravno ocekujem mnogo bolji Napoli u LS ali jedno je sigurno, titula uzeta srecno. Neko prica Milan najslabiji sampion, aha ok, ali Milan je igrao odlicno protiv jakih, Napoli osim protiv Juventusa, nigde nije dominirao a opet je na +15 ( ili koliko vec). Druga prica ce biti u LS, Milan ima sansu.
g

gostovan22

pre oko 1 godinu

Murinjo i izjava o derbijima vs titula prvaka, izgubit ću ja sve derbije ali dobit ću sve ove male ekipe i titula je moja...Milan još sretnije uzeo ligu neznalice jedna, a da si gledao tekmu kako mislim da nisi vidio bi da je taktički spaletti poražen, brahim dva poteza karijere i neće to ponoviti narednih 6 mjeseci klasika. Sve su iskoristili što im je se dalo. Jednostavna takva utakmica takva noć gdje ne možeš zaustaviti prvo dva gola pa kasnije još dva iz polukontri. Milan će opet iduću izgubiti u ligi ispast će LP i tjt. Uvijek lažne nade Milanovim navijačima daju igrači Milana, svake godine isto hahahah Ove godine napoli orvak samo jer je Inter preloš i to je to.
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

@gostovan Pa kako svake godine isto, proslu su uzeli, zar ne? Druga stvar da im je uslo sve sto su sutnuli i Ziru bi se upisao u listu strelaca oko 50tog minuta. S druge strane pogledaj kako je taj Napoli i na koji nacin dobio Milan na San Siru u prvom delu sezone…. I hvala na fix-u, Milan docekuje Empoli, valja se dvojka igrati, bar novci da se uzmu. I da, Inter i sampione ambicije, to je vazilo mozda do ove godine, dogodine ozbiljna rekonstrukcija i tranzicija tima, slicno kao Juve ove (mada ovi bar imaju para), pa nije ni cudo sto ih je gazda Milana odjeba* da zajedno prave stadion, neozbiljni su izgleda.
G

GostGG3+

pre oko 1 godinu

I onda mi neko objasnjava kako Milan nema sta da trazi protiv Napolia. Ma ima da prsti, bice top utakmica ko god pobedio
R

Rossoneroo

pre oko 1 godinu

za sve one ljubomorne koji unazad god dana pricaju kako je Milan osvojio titulu jer je liga bila losa ?Sta sad kazu ,kakva je sad liga kad Napoli sampion bude ovako odvaljen od Milana 4-0
A

Amrozini

pre oko 1 godinu

Milan - svetinja!
B

Braim Dijas

pre oko 1 godinu

Neka osvoje Skudeto ako ih nije sramota :D
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Da se zna ko je aktuelni šampion i opomena pred susret u lš.
G

Gost999999

pre oko 1 godinu

Napoli jednostavno nije izašao na teren večeras
R

Rossoneroo

pre oko 1 godinu

mislis bolje da nije izlazio