""
""

Može li Brodarac da prezimi u Evropi?

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.11.17. | 10:49

Momcima sa Starog sajmišta u utakmici sa Seburtalom potreban je bar jedan gol za prolazak... Uz ovaj par, i još četiri meča UEFA Lige šampiona mladih danas bi naspram kvota mogli sastaviti jake tikete

Pred omladincima Brodarca danas je izuzetna, zapravo nesvakidašnja prilika da se dokažu i pokažu u okviru drugog kola Lige šampiona mladih timova. Naime, šampion Srbije danas u 15.00 u Tbilisiju staje na crtu ekipi Saburtala s kojim je naš tim u prvom meču u Staroj Pazovi odigrao GG partiju za konačnih (1:1).

Izabrane vesti

Ako sve bude bilo podmazano kao protiv Makabija iz Haife, opstanak na međunarodnoj sceni već je overen! S tim u vezi, Milan Kuljić trener Brodarca u izjavi za Sportski žurnal kaže da ipak ne bi trebalo povlačiti nikakve paralele između ekipa Makabija i Saburtala. Novi rival je za njega sasvim nova priča u kojoj se nada da će tačka biti stavljena kopačkama fudbalera njegovog tjima.
„Makabi je bio pažljivo selektovan, a u igri se oslanjao na motoričke sposobnosti fudbalera., dok Sbrutal želi da ima posed lopte i nadigrava se. Dobro smo ga upoznali, pa znamo da oni raspolažu sa nekolicinom sjajnih pojedinaca, ali koliko god da im je napad jača strana, odbrana je slabija. Tu vidimo našu šansu“, rekao je trener Brodarca tražeći slabu tačku rivala na terenu u Tbilisiju.

Kako kaže Kuljić, oštrio se Brodarac na našim terenima. Oružje je kaže već isprobano na ekipi Čukaričkog. Da li će raditi i na Saburtalu ostaje da vidimo, ali i da pogledamo šta će se dešavati na ostalim mečevima Lige šampiona mladih fudbalera. Mozzart kvote za ove mečeve nude zaista pregršt kladilačkih kombinacija, što bi na kombinovanom tiketu utakmica Lige šampiona mladih moglo da se iskaže pozamašnom kvotom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 15:00 8520 LŠMPT Saburtalo J - Brodarac J ki 2 3,50

Zato nastavimo priču ostalim utakmicama. Danas nas sa terena UEFA Lige šampiona mladih očekuju još četiri para, ukupno pet računajući i meč našeg Brodarca. Od 16.00 sastaju se Honved i Krasnodar, Željezničar i zagrebačka Lokomotiva, kao i Esbjerg na čijem terenu gostuje Inter. Poslednja utakmica za danas počinje u 18 časova, a takmičarki par čine Molde o Zimbru.

Liga šampiona mladih

15.00: (2,00) Saburtalo (3,45) Brodarac (3,45)
16.00: (6,00) Honved  (4,40) Krasnodar (1,45)
16.00: (1,70) Željezničar (3,80) Lok. Zagreb (2,06)
16.00: (5,00) Esbjerg (3,90) Inter (1,60)
18.00: (1,22) Molde (6,00) Zimbru (10,50)

* Kvote su podložne promenama
(Foto: Shutterstock)


tagovi

bet analizaBrodaracLiga šampiona za mladesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara