{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

MOZZART Sport: Lalatović novi trener Zvezde

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 51
Kako saznaje naš portal, već sutra trebalo bi da bude ozvaničena saradnja mladog stručnjaka i šampiona Srbije
MOZZART Sport: Lalatović novi trener Zvezde
"Nenad Lalatović"

Nenad Lalatović novi je trener Crvene zvezde! Kako saznaje MOZZART Sport, mladi i perspektivni stručnjak postaće naslednik Slaviše Stojanovića, koji je posle razgovora sa Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom rekao da je umoran i da želi da ide, a saradnja dve strane mogla bi da bude ozvaničena već koliko u ponedeljak.

Novo rukovodstvo šampiona Srbije, na čelu sa Terzićem i Kokezom, prethodnih dana imalo je u vidu trojicu stratega – Simu Krunića, Milovana Rajevca i Nenada Lalatovića. Ali kako je Lalatović Zvezdino dete i bivši kapiten, a u prilog mu ide i dobar rad u Voždovcu i Napretku, dobio je prednost u odnosu na dvojicu iskusnijih kolega.

Kako naš portal saznaje, Lalatović je zbog pregovora sa crveno-belima prekinuo odmor na crnogorskom primorju, danas je obavio razgovor sa Terzićem i Kokezom, gde je praktično dogovorena saradnja. Tačnije, ostalo je da se utanače još samo sitni detalji. S obzirom na aktuelno stanje može se reći da, ukoliko ne bude nekih neočekivanih obrta, Lalatović će u narednih nekoliko dana biti i zvanično promovisan u naslednika Slaviše Stojanovića.

Talentovani stručnjak trebalo bi u ruke da uzme "vruć krompir", pošto veći deo šampionske ekipe gotovo sigurno napušta Marakanu u narednom periodu. U Zvezdi planiraju dovođenje mladih i perspektivnih fudbalera iz Srbije, prvenstveno iz OFK Beograda. Takođe, u upravi kluba iz Ljutice Bogdana smatraju da Lalatović može s ogromnim uspehom da vodi novi, mladi tim, a na narednoj sednici biće doneta i strateška odluka da li će se klub boriti za titulu ili će raditi na promociji mladih fudbalera. Naravno, uprava se nada da bi novi trener Zvezde mogao da ispuni oba cilja.

Dolaskom Lalatovića, koji je i sam potvrdio da poziv svog kluba neće odbiti, put Marakane trebalo bi da krenu vezista Obeng Regan i napadač Nenad Gavrić.

Pre Napretka Lalatović je radio u Voždovcu, Proleteru iz Novog Sada i Sremu iz Sremske Mitrovice. Njegove ekipe odlikovale su strahovitom transformacijom, što su u prethodnoj sezoni osetili na svojoj koži i Partizan i Crverna zvezda. Za kratko vreme postao je omiljen u Kruševcu, gde su mu dali nadimak "srpski Jirgen Klop". Sada je na njemu da to zvanje potvrdi u Ljutice Bogdana, svojoj drugoj kući.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×