Filip Kostić (©Reuters)
Filip Kostić (©Reuters)

Mozzartov avion za Katar dobio 14. putnika: Kostiću, sada to ponovi protiv Brazila

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.04.22. | 19:12

Srpski reprezentativac srušio Barselonu i poslao Vuka Vujića na Svetsko prvenstvo da gleda duel Orlova protiv Brazila

Svakodnevno se pune mesta u Mozzartovom avionu za Katar, a sedište broj 14. rezervisano je za Vuka Vujića.

O njegovom LUDOM TIKETU mogli ste već da čitate. Na 250 uloženih dinara dobio je 861.845, kao i put na duel Srbije i Brazila na Svetskom prvenstvu sledeće zime.

Izabrane vesti

Među onima koji su Vuku doneli radost je i reprezentativac Srbije Filip Kostić - dvostruki strelac u Ajntrahtovoj pobedi nad Barselonom 3:2 i to u gostima.

Ported Ajntrahtove pobede, naš igrač predosetio je i uspehe Rendžersa, Lestera, Olimpik Marselja, Fejnorda i Vest Hema, ali i to da će biti bar po gol, a najviše tri, u oba poluvremena meča Atalanta - Lajpcig (0:2).

"U kolima sam na brzinu odigrao tiket, a imao sam još jedan sistemski, ali on nije prošao. Ovaj sam sastavio malo po očekivanjima, malo navijački. Na Ajntraht sam igrao zbog Kostića i eto, baš on mi je doneo radost", ispričao nam je Vujić.

Vukovo ime biće među 122 putnika u Mozzartovom avionu koji će 24. novembra leteti u Katar na duel Srbije i Brazila, koji se igra na prelepom Lusail stadionu, baš kao i finale Mundijala.

"Neka Kostić ponovi ovakvu partiju i protiv Brazilaca. Očekujem da Srbija stigne bar do polufinala. Verujem u ekipu i selektora Stojkovića", rekao nam je srećni dobitnik ove sjajne nagrade, ali i lepe svote novca.

Kompanija Mozzart u periodu od 1. aprila do 31. maja i 1. septembra do 31. oktobra organizuje s ciljem da odvede pasionirane ljubitelje klađenja i fudbala na najvažniji sportski događaj 2022.

Da bi se učestvovalo u takmičenju potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. 

Takmičenje za mesto u MOZZART AVIONU počelo je 1. aprila i trajaće do 31. maja, a onda će se ponovo aktivirati od 1. septembra do 31. oktobra. Dakle, 122 dana za 122 putnika na Svetsko prvenstvo u Kataru! Mozzartov igrač koji tog dana bude imao dobitni tiket s najvećom kvotom (učestvuju tiketi klasičnog klađenja, dakle ne i uživo klađenja, i onlajn i oni uplaćeni na uplatno-isplatnim mestima) obezbediće sebi mesto na ovom ekskluzivnom letu.

POBEDNIK DANA je takmičar koji ima dobitan tiket s najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Za razliku od uobičajenih nagrada u vidu luksuznih automobila kada su u pitanju takmičenja "Pogodi najveću kvotu", ovaj put Mozzart je spremio 122 nagrade. 

Već danas na talonu je još jedno mesto u Mozzart avionu.

Možda bude baš tvoje!

Budi pobednik!


tagovi

MozzartKatar2022Budi pobednikpogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara