Najbolji tim 25. kola Mozzart Bet Superlige: TSC i Napredak na ravne časti

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.03.24. | 11:49

Kruševljani zablistali u Humskoj

Najubedljiviju pobedu, uz najubedljiviju igru, u 25. kolu Mozzart Bet Superlige ostvarili su fudbaleri TSC-a, koji su kod kuće pregazili lučansku Mladost, „do juče“ najprijatnije iznenađenje proleća – 4:1.

Ali, trijumf o kojem se najviše priča upisao je Napredak, koji je u Humskoj šokirao Partizan i ponovo ga, kao pre dve godine na isti dan, skinuo sa prvog mesta tabele – 1:0. To je jedna od onih pobeda koje se pamte za ceo život.

Izabrane vesti

Te dve utakmice, ta dva trijumfa, u velikoj meri skrojili su najbolji tim 25. kola Mozzart Bet Superlige. Po četvoricu predstavnika dali su TSC i Napredak, a tim se pravi, kao i uvek, u skladu sa ocenama koje su dali izveštači Mozzart Sporta.

Vladimir Savić je zaključao u sredu gol Napretka protiv Partizana, imao je i malo sreće što su crno-beli dva puta pogađali okvir gola, ali ono što je išlo u „vrata“, čuvar mreže i mirnog sna Kruševljana je uspešno zaustavio.

Ispred Savića je dvojac iz Napretka: Jovan Marinković je bio sjajan na poziciji štopera, dok je Nikola Vukajlović zatvorio sve prilaze golu sa leve strane terena. U poslednjoj liniji pored njih mesta su zaslužili i defanzivci TSC-a Nikola Stojić i Vukašin Krstić.

TSC daje i jednog od vezista ovog idealnog tima – Ivan Milosavljević, koji je dirigovao igrom protiv Mladosti, a stigao je i da asistira za gol. Uz njega, tu je Gelor Kanga, kreator igre Crvene zvezde, koji je trasirao put crveno-belima do pobede u Nišu (2:0) i do skoka na prvo mesto tabele.

Dva gola Aleksandra Ćirkovića su prelomila za TSC utakmicu protiv lučanske Mladosti (4:1), dok je Milutin Vidosavljević bio najbolji pojedinac u trijumfu Radničkog nad Železničarem (3:0). Kragujevčani briljiraju ovog proleća i gotovo da nije bilo kola u kojem nisu imala igrača u idealnom timu. Sa boka dejstvuje Luka Adžić, najbolji fudbaler ove runde, strelac dva gola za Čukarički iz kornera protiv Spartaka (2:2).

U špicu je Andrija Majdevac, junak pobede Napretka nad Partizanom u Humskoj, koji je izveo majstoriju: između trojice igrača je primio loptu, okrenuo se i postigao gol.

Najbolji tim 25. kola Mozzart Bet Superlige čine: Savić (Napredak) 7,5 – Krstić (TSC) 7, Marinković (Napredak) 7, Stojić (TSC) 7, Vlajković (Napredak) 7 – Kanga (Crvena zvezda) 7, Milosavljević (TSC) 7,5 - Ćirković (TSC) 7,5, Vidosavljević (Radnički KG) 7,5, Adžić (Čukarički) 9 - Majdevac (Napredak) 7,5.


tagovi

Nikola StojićNikola VlajkovićJovan MarinkovićVladimir SavićGelor KangaVukašin KrstićIvan MilosavljevićLuka AdžićMilutin VidosavljevićAleksandar ĆirkovićAndrija MajdevacTim kola Mozzart Bet Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara