""
""

Napoli pikirao Karaska, Milan pravi problem

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.11.17. | 11:59

Krilni fudbaler Atletika popularan na Čizmi

Napoli dobro gura u prvenstvu Italije gde se osamostalio na vrhu tabele, ali i najbolji imaju problem. Njihov problem je manjak napadača. Trener Maurisio Sari smatra da mu nedostaje kvalitetnih ofanzivnih fudbalera, posebno posle povrede Poljaka Arkadijuša Milika, a i sjajni Dris Mertens ne može sve sam da izgura.

Izabrane vesti

Želja Napolitanaca je Belgijanac Janik Ferira Karasko, ofanzivni fudbaler Atletika iz Madrida, koji se i prethodnog leta dovodio u vezu sa ovim klubom. Tada su na kraju poželeli da ugrabe Ukrajinca Oleksandra Zinčenka iz Mančester Sitija, ali je posao posle dugih pregovora propao, pa su izvisili i za Karaska.

Ipak, možda drugi pokušaj u januaru bide srećan jer im je potreban kavlitetan igrač sa jakom desnom nogom koji se podjednako dobro snalazi na obe strane. Čolo Simeone često ume da ga izostavi iz prvog tima i to je razlog zašto Belgijanac pomalo nezadovoljan i razmišlja o odlasku.  

Procenjuje se da Karasko košta između 25.000.000 i 30.000.000 evra i da je raspoložen za promenu sredine kako bi se našao na spisku fudbalera Belgije za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Pored Napolija i Milan je, prema informacijama iz Italije, ozbiljno zainteresovan za ovog fudbalera, a Vinćenco Montela želi da iskoristi njegovo bogato iskustvo i trijumfom u Ligi Evrope izbori plasman u Ligu šampiona. Karasko bi mu u tom planu dobro legao, kao so na kuvano jaje.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Atletiko MadridItalijaJanik Fereira KaraskoMilanNapoliSerija ATransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara