Foto: ©Shutterstock
Foto: ©Shutterstock

Navijači NAC Brede ustali protiv Siti Grupe: Klonite se naše teritorije!

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.03.22. | 15:35

"Siti Grupa pokušava da preuzme fudbalski svet iz Mančestera. Troa i Lomel su već pali, ali nikada neće doći do nas", uveravaju Breda Lokosi

Ne prestaje Siti Fudbal Grupa da širi svoju imperiju fudbalskim tržištem. Poslednji, 11. u nizu klubova u vlasništvu pomenute kompanije gotovo izvesno biće NAC Breda. Štaviše, holandski klub je nedavno već potvrdio da je postigao dogovor sa Siti Fudbal Grupom, čime je stavio do znanja da je na korak od pripajanja konzorcijumu.

Jednom delu pristalica holandskog drugoligaša ovakav potez uprave nikako se nije dopao. Prvo su se oglasili saopštenjem istakavši da bi to bio "najmračniji dan u istoriji kluba", te da "ne žele da postanu trgovačka kuća za šeika i njegovu Siti Grupu". Danas su otišli i korak dalje.

Izabrane vesti

Naime, pojedini članovi navijačke grupe Breda Lokos otputovali su u Mančester, Trou i Lomel i ispred stadiona klubova u vlasništvu Siti Grupe okačili identične banere sa natpisom "Klonite se naše teritorije. NAC nije priča za Siti Grupu", a potom se oglasila na svojoj Fejsbuk stranici.

"Siti Grupa pokušava da preuzme fudbalski svet iz Mančestera. Finansiran šeikovim petrodolarima iz zemlje sa sumnjivim stavovima u ljudskim pravima. Troa i Lomel su već pali, ali nikada neće doći do nas. Danas smo išli na stadione Mančestera, Troe i Lomela da jasno stavimo do znanja da Breda neće biti uključena. Nastavljamo da se borimo. Klonite se naše teritorije, NAC nije priča za Siti Grupu", stoji u objavi.

Podsetimo, Siti Fudbal Grupa u svom vlasništvu već ima deset klubova iz svih krajeva sveta: Mančester Siti (Engleska), Đirona (Španija), Troa (Francuska), Lomel (Belgija), Montevideo Siti (Urugvaj), Melburn Siti (Australija), Mumbai Siti (Indija), Sičuan (Kina), Jokohama (Japan), Njujork Siti (SAD).



tagovi

Breda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara