Komentari na vest

Nema povlašćenih na žrebu za polufinale Kupa Srbije

H

Hmm

pre 20 dana

Lepo bi bilo da se Derbi igra u polufinalu,2 utakmice,a i ovi iz FSS-a ce namestiti tako,nece dozvoliti da se skupe Delije i Grobari u Loznici pa kojim slucajem da demoliraju stadion,cupaju stolice,pale vatru,ne isplati se.
L

Logitech

pre 20 dana

Vec vidim da ce Zvezda biti domacin, i to verovatno Radnickom, a Partizan gost Vosi.
D

Dragan 1985

pre 20 dana

Voleo bi da Vosa osvoji kup pa da obezbedi sigurnu grupnu fazu LK. A to je jedino moguce ako se sastanu Partizan i Zvezda na JNA, a Vosa domacin Radnickom na Karadjordju, pa prodju Vosa i Partizan dalje. To je jedina sansa Vose za grupnu fazu LK. Tesko bi bilo ako nalete na Zvezdu ili Partizan u polufinalu, a jos kao gosti. Na neutralnom terenu u finalu kupa mogu pobediti Partizan.
?

??

pre 20 dana

Ja msm ako zvezda igra u finalu i osvoji duplu krunu da taj drugi finalista kupa ima zagarantovanu evropu
@

@??

pre 19 dana

Има Европу али не као кад би освојио Куп. Освајач купа,ако није цз која ће освојити титулу,би ишао у квалификације ЛЕ,а сигурне су му групе ЛК. Ко изгуби у финалу од цз,иде у квалификације ЛК.
P

Poluge na zglobovima, lisice na rukama

pre 20 dana

Poslednja prilika za Partizan i Crvenu zvezdu da uzmu kup pre skorog odlaska u petu ligu, posle čega će sezonama i sezonama Vojvodini i Radničkom biti olakšan put do oba trofeja, pa i inije šteta ak osada ne uzmu jer trofeji tek dolaze pa dolaze posle akcije masovnih hapšenja.
D

Dorcolac

pre 20 dana

To pisete vec 80 godina nesto ne vidim da vam bas ide, a sve i da se to desi opet bi Beogradski klub tipa OFK ili Cuka osvajali sigurno nebi vi iz pomalenih gradova, uvek cete biti u senci Beograda
K

K

pre 20 dana

Надам се да ће наместити да се у полуфиналу састану Звезда и Партизан јер не би имало смисла да се игра дерби у Лозници на стадиону од 8к, поготово што је теже и осигурати безбедност у мањем граду. Док за финале у ком игра неко од вечитих против Воше/Крагујевца било би идеално.
S

Srbija, 79. god. petokrakine ere

pre 20 dana

Ma taman posla da se ijedna utakmica u Srbiji ne podredi blizancima, srušiće se nebeski svod narodu na glavu i svi ćemo umreti na ploči koju nosi džinovka kornjača na leđima.
s

spiritus movens

pre 20 dana

Da je vise ovakvih utakmica kao danas u Kragujevcu. FSS ukoliko zeli da promovise domaci fudbal bi mogao da razmisli o formiranju neke vrste liga kupa, gde bi najboljih 7 iz Superlige i najbolji iz Prve lige igrali turnir u jednom gradu po kup sistemu od 1/4 finala. To bi bila odlicna uvertira i priprema za prvenstvo. Jedino bi problem bilo oko termina.
D

Dorcolac

pre 20 dana

Mogli bi da uvedu super kup nesto kao u Spaniji gde 2 finalista kupa i prva dva tima u ligi igraju polufinale, to je dodatne 3 utakmice godisnje a bore se za jos jedan trofej
S

Sekcija Lajkovac

pre 20 dana

Osećam da će jugosloveni dobiti Vojvodinu na JNA, a da ćemo mi morati u goste zahuktalim Kragujevčanima! Radiće ponovo tople i hladne kuglice, živi bili pa videli! Bar će biti navijački spektakl u srcu Šumadije!

Mx

pre 20 dana

Jedno je sigurno ako se sudare Zvezda i Partizan u finalu po ko zna koji put ce biti izmesteno finale na stadion Rajko Mitic.
P

Pedja108

pre 20 dana

Voleo bih da Zvezda dobije Partizan u polufinalu, da ih odmah otrese, ali iako u FSS najavljuju da nema povlascenih, ima da razdvoje, da namestaju finale Zvezda - Partizan.
m

mile k

pre 20 dana

može da se namešta finale.Voša i Radnički će da razvale lagano.
Z

Zivi bili pa videli....

pre 20 dana

FSS NAMESTA DA SE DERBI IGRA U POLUFINALU TO JE 100% PROVERENO!
R

Rural urban

pre 20 dana

I treba! Jedan blizanac manje.
М

Мали Алек

pre 20 dana

Ко год да уђе у финале, нека се игра у Лозници. А не да закажу финале негде, па ако буде дерби, премешта се за Београд, као и сваке године.
Z

Zingi zing

pre 20 dana

Sto Beograd? NK Partizan i onako nema navijace, a crveni jugosloveni imaju 1000 placenih navijaca.
Y

Yaya Sanogo

pre 20 dana

Koje su sanse da Zvezda i Partizan ne budu domacini?? Ja bih reko minimalne

Dag and Red

pre 20 dana

Koje su sanse da igraju izmedju sebe u polufunalu?