Komentari na vest

Nesreća nikada ne dolazi sama: Spremna oštra kazna, Everton ulazi u bodovni minus

D

DDF

pre 6 meseci

Klub koji zadnje 2-3 godine"zivi"od kladionica,tokom sezone par pobeda i neresenih,kada ocekujes pobedu oni izgube,krece zadnji deo sezone gde pobedjuju redom Celzi,Brajton,Njukastl i njima slicnima i izbore opstanak...ovako je za njih kazna i selidba u cempionsip sa danasnja smrt predsednika Evertona,odlicna prilika za totalni"restart"celog sistema funkcionisanja kluba
c

come on arsenal

pre 6 meseci

Everton se u poslednjim sezonama, bori da ispadne iz lige i neuspevaju, ako ih kazne, onda su 99% putnici u niži rang, što je rezultatski gledano, pošteno i bez zamerke, ali... Ako bi se poštovao finansijski ferplej, mnogi klubovi iz Premier lige a i iz Evrope, posebno ovi najbogatiji, ispali bi, nekoliko rangova niže. Siti je imao preko 100 tužbi i manje-više u svima je ostao nevin. Čelzi troši preko milijarde a ugovore razvlači na 8 i više godina i to se guta, PSG priča za sebe a Barselona, prodaje maglu ili virtualnost i pokriva sva pravila, finansijskog ferpleja... Očigledno, da ptavila važe, samo za male a Evertonu bi bilo bolje da ispadne i da se restartuje i posle toga, vrati u Premier ligu, ovako iz sezone u sezonu bacaju pare i ne dobijaju ništa.
5

578644433

pre 6 meseci

Šilji se ona stvar na Evertonu, a PSG, Siti i Čelzi ne sme niko da pipne, Juventus šatro odustao od LK... Kad možeš da platiš, nema ni finansijskog fer pleja...
C

COYB

pre 6 meseci

Everton > Liverpool! COYB!
P

Pazi

pre 6 meseci

Liverpool je najuspešniji klub u Engleskoj kada se saberu svi trofeji. Pa onda United odmah iza pa svi ostali. Plačite samo.
i

izointer32

pre 6 meseci

Vreme je da ispadnu, iz godine u godine se nekako spase. A smesno mi je komentarisati ovaj finansijski fer plej haha, mogu kazniti timove tipa Everton i slicne, ali zato za PSG, Bajern, Real, Barselonu i mocne timove ne vazi nista.
C

Championship

pre 6 meseci

Karamele, vreme je, odavno. Dobrodosli i vidimo se sledece sezone.
G

GoatOnana

pre 6 meseci

115 krsenja propisa Arab Sitija i nikome nista, relativno mali Everton, veliki klub ali u kontekstu danasnjeg modernog fudbala “‘mali” mora biti kaznjen da bi neko tamo nedje u Uefi mogao da podnese izvjestaj kako Fer plej program funkcionise, kao i inace u zivotu nikad jaci ne strada vec se koplja lome na ovakve klubove, kaznili kao siti novcano je mnogo, mnogo zanemarljivije nego Evertona kaznit 5 bodova u situaciji dje im gori pod nogama, kao od njih ce primjer da prave, licemjerna Uefa i njihovi propisi, po*erem se ja na to, samo cekam saudijce u ls ili onu superligu sto ce se desit dje opet vidimo licemjerstvo Uefe koja samo oprasta marketinski isplativim klubovima, sramota!!
B

Bbv

pre 6 meseci

Druze tako je oduvek bilo i bice. Uvek ima povlascenih i podredjenih. Cilj je upasti u krug povlascenih a ne kukati na "nepravdu". Na nepravdu se pozivaju oni koji su slabi, dok ovi koji gaze oni NIKAD ne moralisu. Ovo vazi za bukvalno sve u zivotu.
g

gost9

pre 6 meseci

Zato sto se tice Sitija nikom nista,nikakvih kazni....
S

Sad tofee

pre 6 meseci

Ako je istina ovo, odose oni u championship sigurno sto je greota jer je ipak ogroman istorijski klub….
?

??

pre 6 meseci

Kad pogledas dosta klubova po engleskoj ima istoriskih koji su se samo srozali po trecoj cetvrtoj ligi, a ima ih dosta i u cempionsipu koji cekaju da udju u premijer ligu. Ne znam sta je sa portsmutom, mozda nije kao everton, al dobar je bio jedno vreme. Nzm koja su liga. Kad sam ja bio klinac bili su tu i vigan, riding(reding) kako ko kaze, mildzbro, ne secam se ko jos. Sad su tu neki novi klubovi, sve se menja
E

Esex

pre 6 meseci

Bolton,carlton,vigan

lpool

pre 6 meseci

Kao strastveni navijac Liverpula moram da priznam obozavam da vodim Everton u menadzeru :D Ako dobiju zabranu dovodjenja igraca to moze bude korisno za njih, jer tako resavaju srz svojih problema a to je potpuno odsustvo plana i programa. Cesto menjanje trenera, ocajno sastavljanje igrackog kadra su posledica toga. Ovako bi morali da se uzdaju u svoju skolu i na lokalne igrace, koji mozda nisu kvalitetni kao neki inostrani iz proslosti ali zalaganje ce uvek biti na 100% .. Srecno!

Dag and Red

pre 6 meseci

Zasluzuju da ispadnu iz lige jer su zadnjih sezona ocajni, ali ne na ovakav nacin. Svi zivi krse pravila pa se malo ko kaznjava
r

rsczz

pre 6 meseci

I treba ih izbaciti mucni su za gledanje, umrtve svaku utakmicu do granice negledljivosti.