Nikolo Zaniolo (©Reuters)
Nikolo Zaniolo (©Reuters)

Ni povratak u Romu, ni Juve već Saudijska Arabija: Zaniola čeka monstruoznih 120.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.07.23. | 08:59

Italijanski vezista na slatkim mukama

Virus arapskih dolara zahvata sve veći deo fudbalske Evrope i sve je manje onih koji mogu da se odupru zovu mamutskih ponuda koje se stavljaju na sto. Nizu potpisa koji su se dogodili poslednjih dana vrlo lako mogao bi da se priključi i Nikolo Zaniolo!

Milanska Gazeta javlja da Al Hilal Sergeja Milinković Savića prati situaciju oko italijanskog veziste i da je spreman da mu ponudi brutalnih 120.000.000 evra za četiri godine. Odnosno, 30.000.000 evra po sezoni! Otprilike bi toliko bilo i obeštećenje koje bi dobio Galatasaraj, tačnije iznosilo bi negde između 20.000.000 i 30.000.000 evra.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi da Zaniolo nije još u potpunosti siguran da li bi trebalo da se upusti u arapsku avanturu, ali ako mu Al Hilal zaista bude ponudio sumu novca o kojoj se uveliko spekuliše, spreman je da pristane. Čak i po cenu toga da ne ostvari dečački san i zaigra za Juventus.

Stara dama želi Zaniola, ali nema ni približno te finansijske mogućnosti da mu ponudi kao Al Hilal koji se ovog leta razgoropadio i rešio da napravi, uslovno rečeno, tim za Ligu šampiona.

Podsetimo, pored Sergeja Milinković Savića za koga će Laciju platiti 40.000.000 evra, plus još dva miliona Vojvodini i Genku, Al Hilal je doveo i Kalidua Kulibalija iz Čelsija za 18.000.000 evropskih novčanica. Mozzart Sport je nedavno ekskluzivno objavio da je na listi želja kluba iz Rijada i Aleksandar Mitrović.

Teško je bilo Nikolu Zaniolu prošle zime kada je izvisio za transfer u Bornmut i kada su mu propale sve druge kombinacije, zbog čega je morao da “pobegne“ u Istanbul, a sada bi mogao lepo da se naplati za sav pretrpljeni bol...


tagovi

Nikolo ZanioloLetnji prelazni rok 2023Al HilalGalatasaraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara