Sa meča u Moskvi (©Reuters)
Sa meča u Moskvi (©Reuters)

Ni Rusi nisu zadovoljni: Sudija ubio utakmicu

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.03.24. | 08:39

“Posle 2:0 prestao sam da gledam”, kaže Aleksandar Mostovoj

Imaju Rusi svo pravo ovog sveta da likuju posle debakla koji su naneli Srbiji u prijateljskom meču u Moskvi (4:0), ali niko u izjavama posle utakmice ne leti u nebo, nego svi konstatuju da je isključenje Milana Gajića u 20. minutu uticalo na tok meča i na rezultat.

Defanzivac Danil Hlusevič je konstatovao posle utakmice:

Izabrane vesti

Velika je stvar što smo pobedili, jer to želimo na svakoj utakmici. Srbija ima jak tim, mnogo njihovih igrača nastupa u najjačim ligama Evrope. Ali, crveni karton koji su dobili je mnogo uticao na njihovo izdanje i na rezultat”, rekao je Hlusevič.

Bivši reprezentativac Aleksandar Mostovoj rekao je da je sudija pokvario meč.

“Posle 2:0 sam prestao da gledam utakmicu. Nije mi više bilo zanimljivo. Šta da gledam? Sudija je pokvario meč. Ono sto odsto nije bio crveni karton. Niti u ovakvim utakmicama treba da ga daješ za onakav start. Posle isključenja nije više bilo borbe, ni brzine na terenu, nije više bilo interesantno”, ocenio je Mostovoj.

Još jedan bivši ruski as Dinjar Biljaletdinov je konstatovao da ova pobeda nije mnogo toga donela njihovoj reprezentaciji.

“Teško je oceniti kvalitet naše reprezentacije, jer je u većem delu utakmice imala igrača više. Jesmo imali posed lopte, dobro smo stajali na terenu, ali je teško oceniti sve to kada igrate 11 na deset. Ovaj meč nam je dao malo informacija o našem kvalitetu. Ono što mi se svidelo je što smo Srbiju držali u potpunoj konfuziji, jer u drugom poluvremenu nije mogla baš ništa da uradi na terenu”, istakao je Biljaletdinov.


tagovi

fudbalska reprezentacija Rusijefudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara