Kazemiro ©Reuters)
Kazemiro ©Reuters)

Novi udarac za Mančester Junajted: Kazemiro ponovo mora na pauzu

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.11.23. | 13:37

Brazilac povređen u duelu sa Njukaslom

Taman što je zalečio povredu zgloba zbog koje ga nije bilo u duelima sa Šefild Junajtedom, Kopenhagenom i Mančester Sitijem, Kazemiro ponovo mora na pauzu. Vezista Mančester Junajteda je povredio zadnju ložu tokom prvog poluvremena okršaja sa Njukaslom u Liga kupu, zbog čega je propustio drugi deo meča, a klub sa Old Traforda je saopštio da će pauzirati nekoliko nedelja.

To znači da će iskusni Brazilac sigurno preskočiti duele sa Fulamom, Kopenhagenom i Lutonom, što po imenima rivala ne bi trebalo da bude veliki problem, ali imajući u vidu kako Mančester Junajted igra u poslednje vreme, izostanak Kazemira mogao bi da stvori problem timu.

Izabrane vesti

Junajted je vezao dva poraza na domaćem terenu, oba sa ubedljivih 0:3 (od Sitija, pa Njukasla), a s obzirom na to da je plasman u osminu finala Lige šampiona pod upitnikom, dok se u Premijer ligi Crveni đavoli nalaze na osmom mestu, osam bodova daleko od četvrte pozicije koja vodi u Ligu šampiona sledeće sezone, treneru Eriku ten Hagu ozbiljno se drma klupa. Pitanje je koliko će još Holanđanin uspeti da se zadrži na klupi slavnog kluba.

Sigurno je da bi mu sa dugogodišnjim vezistom Real Madrida bilo lakše da sastavlja tim za izazove od kojih mu zavisi posao. Kazemiro je bio starter u svih 12 utakmica u kojima je nastupio ove sezone, mada je navodno došlo do tenzije između njega i trenera nakon Ten Hagove izjave da ga je protiv Brentforda zamenio na poluvremenu jer je želeo "više fudbala".

"Bio mi je potreban igrač koji ima veću distribuciju lopte i može da poveže redove u ekipi. Zato sam odlučio da uvedem Eriksena umesto njega", obrazložio je Holanđanin posle te utakmice, u kojoj je Junajted gubio 0:1 na poluvremenu, ali je golovima Mektomineja u nadoknadi uspeo da preokrene.



tagovi

KazemiroMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara