Komentari na vest

OFK Beograd otvara stadion Steaue

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Jel' i Tvorza pocasni gost?
C

Cz-pa 110:82

pre gotovo 3 godine

Gledaj ti u svoje dvoriste a gospodin Terzic je zavrsio ekonomski fakultet tako da zna svoj posao. Plus, covek potice iz porodice gde su oba roditelja fakultetski obrazovana, dakle covek ima nivo. E vidis, takve ljude najcesce blate oni sto im zavide i sto im nisu ni do kolena. Mi pamtimo Tokio i Bari a vi Petah tikvu i Fljamurtari.

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Aaa jel' ponekad vas ugledni alf-mega dr sa BK univerziteta skokne do svojih prijatelja u Interpolu da procaska malo? Ili mozda do svog bivseg kluba OFK-e da evocira uspomene o uspesnoj saradnji? Jel' nasao zgradu suda?
C

Cz-pa 110:82

pre gotovo 3 godine

Svaki optuzeni je nevin dok mu se ne dokaze krivica. Ako terzica nekad kazne, onda ste vi koji ga optuzujete u pravu. Za sada smo mi u pravu koji tvrdimo da je sve kako treba. Znaci ja sad tebe optuzim da si mi ukrao auto i ti ides u zatvor? Zar ja ne treba prvo da dokazem da si mi ukrao auto?

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Ahahahhaa...Bravo! A sta ako me gledas da vozim tvoje ukradeno auto, a ja zaboravim gde je sud i sudjenje se ne zavrsi nikad? Jel' auto onda moje?
k

kop21

pre gotovo 3 godine

Dosao sam u Ofk Beograd iz Cg kao petlec i bio do omladinaca...I dozivio kakav je to porodican klub,kakav gigant to rijecima ne mogu da vam opisem.Mi klinci iz kluba nismo mastali da zaigramo za Zvezdu i Partizan nego samo za Ofku jer smo u mladjim kategorijama punili mreze vecitih rivala,nama je Ofka bila ostvarenje svih snova...Svi koji su igrali za taj klub ce potvrditi isto!!!I tad su se provotimcima kao i nama stipendistima kasnile plate po 6 mjeseci ali mi smo bili ponosni i pored toga za koga igramo i koje boje predstavljamo...I jedan covjek dodje i unisti sve sto je godinama valjalo i predstavljalo jednu romantiku Beograda dje su su se okupuljali najveci majstori ove igre...VRATICE SE BEOGRAD!!!
J

Jovan Pfk

pre gotovo 3 godine

Iz rubrike, nije se desilo. Samo sanjaj, nisi sutnuo macku sa praga
S

Saša_PFC

pre gotovo 3 godine

Odavno pisem o tome gde se nalazi OFK Beograd i da igra amaterski fudbal iskljucivo zaslugom dr.Terzica.Nebi mozda ni bilo toliko katastrofalno ali je taj klub i u okvirima stare Jugoslavije bio ogroman klub...doduse često drugoligaški ali u to vreme sa armijom navijaca i kada je ta druga liga bila mnogo jaca nego sada nasa Super liga.Nazalost u ovoj Srbiji je nesto bas trulo pa smo tako imali priliku da procitamo vest da se sudi dr.Terzicu za ukraden novac od transfera V.Grubaca,Kolarova i Ivanovica u milionskim transferima upravo pri odlasku u inostranstvo iz OFK Beograd a da je sudjenje odlozeno jer su advokati Terzica uspeli da smene sudiju koji je trebalo da mu sudi.Nazalost sve to ce se zavrsiti kao i sto se zavrsilo sa Dzajicem koji je bio povezan za mnoge transfere iz C.Zvezde u inostrane klubove.Eto to trulo u drzavi Srbiji da se oslobadjaju lopovi i kriminalci za ucinjena dela a klubovi polako nestaju sa fudbalske mape...umesto da budu kaznjeni za primer pa da vidite kako je moguce da Zvezda u 3.sezone igranja u Evropi zaradi preko 100.mil.ecra a klub u minusu preko 60.mil.
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Bitno da su tvoji Zeka ,Bjeka ,Djura frizura,vazura vucela,vuleta, limar itd .. posteni. Pominjes Dzajica sram te bilo , to su mu ovi vasi zuti namestil. Videli smo sta se radi na vasem stadionu. Muce se i ubijaju ljudi. Ofk je propao mnogo posle Terzica. Lazes i za dug. Bio je 60 miliona a sada je manji nego vas. To ne pominjes. Sjatili se grobari kao po obicaju da komentarisu ono sto ih se ne tice. A svoju kucu ne gledaju. Zato prestante sa lazima i lecite komplekse. Da je pravde vas Partizai hrvatski trebalo bi da vrate tamo gde pripada u lijepu vasu gde ste osnovani. Najvece zlo Srbije. Sta ste radili pod Milosevicem i Tadicem trebalo bi sve u zatvor da vas strpaju. Odakle sc Tekeoptik u sred rata i hiperinflacije dok narod nije imao hleba da jede bukvalno , vi ste dobili Teleoptik. A pogotovu sto je tu bilo nevidjene kradje, tolike da sve ono za sta optuzujete Terzica bi bila decija sala cak i ako bi bila istina. Vi ste zadnji na svetu koji bi trebali nesto da pricaju. Gledajte svoju bedu i jad i svoje dugove i ko vam vodi tribinu. Smeje vam se ceo navijacki svet. Boli vas jer vas rasturamo svuda i na terenu i ovako. Nemate ni jedan trofej u bilo kom sportu. A sad u rupe i cvilite dalje. Prestanite da lazete jer ko laze taj i ......... a posle zna se.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@ SF pojma ti nemaš. Ne priča se džaba bogat ko Džaja
M

Misirac

pre gotovo 3 godine

Lepo...da je sreće da u narednim godinama Steaua dodje na otvaranju novog stadiona OFK Beograda jer po rezultatima i tradiciji i istoriji taj klub to zaslužuje.Od srca im želim💪
M

M17

pre gotovo 3 godine

Da, ali ako moze na castan nacin, neke nove terzine kombinacije bi samo jos vise ukaljale reputaciju.
G

Gost mare

pre gotovo 3 godine

jedino u srbiji izgradnja u fioci
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

a onda rumuni dolaze na revans da zatvore stadion
G

Gostncjsks

pre gotovo 3 godine

nemaju za bus
O

Ofkovac Karaburma

pre gotovo 3 godine

Za nekoliko godina iste ovakve vesti ce biti srpski treceligas otvara stadion... samo ce umesto OFK Beograd pisati Crvena zvezda. Terzo samo jakooo
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Sanjaj
H

H5

pre gotovo 3 godine

Bolje idi na spavanje da te mama ne uhvati što si budan posle 10
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Ne to mislis na tvoj partizai. Potpisi se kako treba . Sjatili se bapaceni grobari da pljuju Terzica. Unistava cas Terza na sportskom polju. Mozete samo da ga mrzite i kmecite. Ofk je propao posle 2 nesposobne uprave a dok je Terza bio u klubu bili su prvoligasi. Toliko o vasoj bolesti.
Z

Zeljko Pantici

pre gotovo 3 godine

Sta napravi Tvorza od OFKE