""
""

Oprezni kapiten Bane: Ako smo favoriti pokažimo to u Gruziji

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.03.17. | 12:50

"Oni su dobra ekipa, poznajem dosta njihovih igrača i mentalitet i sigurno će biti teško", kaže defanzivac Zenita

Okupili su se Orlovi u Staroj Pazovi, a glavni zadatak narednih dana biće im da pokore Gruziju na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji sledeće godine.

Izabrane vesti

Dobro znaju svi u našem timu koliko smo se puta u prošlosti opekli sa "autsajderima" pa je logično što kapiten i predvodnik ove generacije Branislav Ivanović razmišlja oprezno.
"Moramo da uradimo sve da pobedimo Gruziju. Želimo tri boda. Znamo da u fudbalu ne postoje laki protivnici i lake utakmice, ali jedino što će iz te utakmice biti važno, to su bodovi. Moramo dobro da se pripremimo i uđemo motivisani u utakmicu koja će biti jako teška", ističe Bane Ivanović.

Situacija u grupi je komplikovana, a defanzivac Zenita napominje da se za svaki bod mora izboriti dole na terenu.  
"Sve ekipe su, pre nego što je počeo kvalifikacioni ciklus, uračunale maksimalan broj bodova protiv na popiru salabijih rivala. Mi, što se tiče ove utakmice, eventualnom pobedom možemo da kažemo da smo završili dobar deo posla oko 'lakih' bodova na strani. Ali, to će biti sve samo ne lagana utakmica. Oni su dobra ekipa, poznajem dosta njihovih igrača i mentalitet i sigurno će biti teško", ponovio je kapiten Orlova.

Raspoloženje u našem taboru je, barem iz ugla vođe ovog tima, vrlo dobro.
"Atosfera je kao i uvek fenomenalna. Još se nismo svi okupili, ali ćemo tokom dana biti kompletni i potom počinjemo sa pripremom naredne utakmice."

Na pitanje da li smo favoriti u Tbilisiju, od Baneta stiže suzdržan odgovor.
"Ne volim da pričam da smo favoriti u bilo kojoj utakmici. Ako smo favoriti to treba da pokažemo na terenu. Čeka nas utakmica koja može da nam donese mnogo i sa tim treba da se vodimo kada je budemo započeli", zaključio je Ivanović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Branislav Ivanovićkvalifikacije za svetsko prvenstvomeđunarodni fudbalfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara