Komentari na vest

Optimistični Marko Lazetić: Vraćam se u Milan kao starter! Mogu da budem veliki igrač

u

unpamozzart

pre 30 dana

Na čemu je ?
m

metalika moj dobar

pre 30 dana

klasika srpskog fudbala ,gurnuli ga ,isforsirali,izreklamirali uvalili i sad sta ?? on u glavi da je mesi
M

Milowchichi

pre 30 dana

Umetnost je bila prodati mijatovica i ovog decka za milione neke, kada ne vrede nicemu sto ce vreme i pokazati. Neki realan domet je ta nasa superliga i yo je to a obojica umislili da su bogom dani..
M

Mutommbo

pre 30 dana

Lazetić je bio bolji od Krstovića. I dok je jedan radio, vežbao i trudio se, drugi je mislio da je sve postigao prelaskom u Milano.
I

IzNikšić

pre 30 dana

Nije bio bolji, Krstović ti je najveći talenat iz Crne Gore još od Jovetića. To što ga vi niste volili je druga stvar, pogledaj golove koje je davao dok je bio u CG pa i sad u Slovačku, sve voleji, makazice i šutevi van 16. Vi ste od njega pravili da je Orlandić a nije.
T

Terza The King

pre 30 dana

Terza je kralj !
B

Burek

pre 30 dana

Kakva promaja, i lazni Van Basten zvezdin. kako ki neanderi sa severa potpadnemo pod propagandu to je neverovatno, gluplji smo od onih iz severne koreje.
Z

Zorkle@

pre oko 1 mesec

Momka nema ni u protokolu Fortune Sittard gde je na pozajmici... Jedino ako nije povređen .. ?
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Ovaj i Mijatovic 12.5M, svaka cast Terzi. Jedini da valja je Nedeljkovic, Sljivic mi isto deluje kao dobar igrac.
Y

Yaya Sanogo

pre oko 1 mesec

Ahahahahhaahhahahahah
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Како њега Терза ували за 4,5 милиона, то треба изучавати. Уз сав његов марифетлук, продаја овог балвана за толике паре му је један од ретко одличних потеза.
D

Doktor za fudbal

pre oko 1 mesec

A kad ga je Terza prodao,secam se dobro koliko su ga botovi i lazni zvezdasi napadali zbog toga,u fazoni "unistice Zvezdu" nacisto sto je pristao da Lazetica proda za 5 mil...a evo sad po ko zna koji put ispostavi se opet da je Terzic bio potpuno u pravu!
J

Jamb

pre 30 dana

Bas kao sto kazes, jedan od retko odlicnih poslova
T

Tegusigalpa

pre oko 1 mesec

Sve je veza. Zato nam je fudbal propao.
N

NxBc

pre oko 1 mesec

Fudbal. Propala nam drzava i drustvo zvog toga. Jbs fudbal...
K

Kalabasas

pre oko 1 mesec

Pa maldinijev sin u monci daje golove igra odlično,a dres rossonera videti nece,jer to je milan a ne zvezda da te guraju rukama i nogama a ti gola u seniorskom fudbalu nisi dao...
D

De jaan

pre oko 1 mesec

Ako se ne varam, a ne varam se sigurno jer sam provjerio tri, cetiri puta, ti si poslednji gol postigao u Zvezdi u jesen 2021 godine (u seniorskom fudbalu). Tako da, ja se ne bih bas kladio na tebe.
T

Tubeki

pre oko 1 mesec

Hrstic i Milovanović ne igraju zbog tebe, a igraju u mnogo kacin klubovima od nega, i igraju Da ne pricam da nije bilo poziva ni za Lukovica,Mijatovica
K

KIMI 85

pre oko 1 mesec

Eto sta covek izjavi, a ima vise kartona nego golova.. U Altahu nije mogao da spoji poluvreme. U Fortuni deset minuta plafon. I razmislja o Milanu, kao starter.. Kamarda, Sia ce pre tebe. Ti ako zavrsis u Kaljariju, puna kapa..
B

Burek

pre oko 1 mesec

Tako je brate. Bićeš sigurno starter, sa ovakvom statistikom u Fortuni. Žiru može polako da pakuje kofere, a tek da ne pričamo o tvom zemljaku Joviću. Ma Lautaro nije nikakav igrač u odnosu na tebe. Ima da gori San Siro !!!
s

sg018

pre oko 1 mesec

Ne razumem pozajmice u zemlje/klubove koji ne igraju ni slican fudbal Milanu. U obe ekipe gde je bio pozajmljen igrac borio se u donjem delu tabele. Decko jezik nije naucio, bolje da je isao na pozajmicu u neku ekipu Serie B. Najbolje bi bilo da trazi transfer u neku laksu zemlju i ligu.. Terza magija ga prodao na vreme
S

Slavuj

pre 30 dana

Ovo je menadžerska kombinacija povezana sa prezimenom . Dovoljno da se uzmu dobri novci, a kvalitet je stekao kroz par plaćenih članaka sa hvalospjevima po portalima kao i mnogi drugi i naravno pozivima u reprezentativne selekcije sa klupskim i rodbinskim lobiranjima.Eto kako se po Srbiji postaje fudbalska prevara za koju se uzmu i pare. Eto njega u Srbiji brzo , kao i druge prevare, da ih ne nabrajam.
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 1 mesec

Još dok su bili u Zvezdi oni i Krstović ja sam govorio da je Krstović bolji, ali ljudi ga jisu podnosili jer je dolazio preko te crnogorske linije gde je stvarno bilo svakakvih igrača. Nije Lazetić potpuna neznalica kako neki ovde pišu ali da je izguran pre vremena na prezime to je sigurno. Da se razumnije pristupilo njegovom razvoju možda bi i postao neki igrač, ovako je samo bilo bitno da se stavi u izlog i da se naplati on i porodica kao i neki u klubu. To su i postigli na kraju, svakako je njima svima pa i igračima fudbal u desetom planu, to još zanima samo nas navijače zgubidane...
G

Gosty

pre oko 1 mesec

Kaze napredovao, ja ne znam jel dva gola dao u zadnje dvije godine 😂😂
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

"Zvezdin Van Basten"
B

Burek

pre oko 1 mesec

Grobaru, tako se i za vašeg Mareuzija pričalo sve i svašta, i za Baždara da ga hoće Juve
T

Tore Andre Flo

pre oko 1 mesec

Ovaj Dimarcio je takav žeton novinar, kad god neko od ovih menadžerskih igrača ne igra ili treba da se proda eto njega pravo niotkuda da pravi intervju. Nije čudo koliko italijanski fudbal propao kakve sve kombinacije sevaju tamo.
A

ApsolutnoJa

pre oko 1 mesec

Nije jedini nas igrac koji je pricao ovako pa prosao kao bos po trnju. Ista karijera ceka ovog mladica. Vise pricaj na terenu
N

News

pre oko 1 mesec

Ovaj text je trebeo izaci prvog aprila. Covek ne moze da da gol u drugoj ligi ali je nabolji igrac po portalima I Fss selekcijama.
P

Pazi

pre oko 1 mesec

U sitardu nije dao gol, ako u holandskoj ligi ne možeš dati gol, gde se igra na gol više. E onda druže moj, nećeš ti Milana na žalost nikad više videti, mislim na terenu.
V

Vulex

pre oko 1 mesec

Da nemas to prezime igrao bi u nekoj zoni. Izbacen iz poslednjih timova Austrije i Holandije, do leta nema da igras a mislis da mozes u prvi tim Milana?! Dobijas poziv u rep ispred Marka Milovanovica i Srdjana Hrstica?!
П

Паун

pre oko 1 mesec

Једино ако будеш водио Милан на Фудбал Менаџеру.
A

A vi

pre oko 1 mesec

Kažete, Terzić ne zna prodati. E ovde je z.... o i šefa i stanicu.
M

Momak

pre oko 1 mesec

Ti ne igraš u Altahu, sitardu, na čemu toliki optimizam.
G

Guess

pre oko 1 mesec

Nikako mi nije jasno kako je ovaj momak uopšte igrač sa PRO ugovorom.
L

LNS

pre oko 1 mesec

Smesno.