©Reuters
©Reuters

Ovakve gluposti se surovo kažnjavaju u četvrtfinalu Lige šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.24. | 21:19

Dve velike greške odbrane Dortmunda u Madridu

Šta reći osim - neozbiljno. Mnogo neozbiljno. Ono što su u petom minutu napravili Gregor Kobel i Ian Matsen, pola sata kasnije ponovili Mats Humels i Niko Šloterbeg, skupo je koštalo Borusiju Dortmund u Madridu, a moglo bi da bude i ključno kada je u pitanju plasman u polufinale.

U dve situacije odbrana Milionera je poklanjala golove Atletiko Madridu na Metropolitanu i tako otvorila put Jorgandžijama do same završnice Lige šampiona.

Izabrane vesti

Golman Milionera je bio nonšalantan sa loptom u petom minutu, zakasnio je sa dodavanjem, pa je u problem uveo svog levog beka. Ipak, Matsel je takođe odigrao nerezonski, odigrao je spoljim delom kopačke i poslao loptu u opasnu zonu, gde ju je presekao Argentinac i doveo sastav Dijega Simeonea u vođstvo.

Kriv je dvojac Dortmunda, ali se mora pohvaliti presing i veliki pritisak domaćih. Dragocen posao su odradili i Morata i Koke, a De Pol je stigao iz drugog plana i matirao nesmotrene goste.

Ako ste pomislili da je ova situacija najgora stvar koja može da se dogodi odbrani Dortmunda, nepunih pola sata kasnije su vas Humels i Šloterbeg demantovali. Njih dvojicu je zbunio aut koji je izveo Molina, lopta se nezgodno odbila, pa je usledio mat u tri poteza. Morata za Grizmana, Grizman za Samuela Lina i nokaut za Dortmund u Madridu.



tagovi

Rodrigo De PolGregor KobelIan Matsen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara