Aron Remzi (Foto: Shutterstock)
Aron Remzi (Foto: Shutterstock)

Paratići razmišlja o poslu koji bi razbesneo navijače Arsenala: Remzi bi mogao u Totenhem

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.07.21. | 19:32

Velški reprezentativac je postao višak u Torinu, a čovek koji ga je preselio u Bjankonere sada bi da nastavi saradnju sa njim u Londonu

Počeo je Fabio Paratići da sklapa kockice na Vajt Hart Lejnu. Posle golmana Pjerluiđija Golinija, redove Totenhema pojačao je i talentovani Brajan Hil. Očekuje se još puno poslova na severu engleske prestonice, a Gazeta prenosi da je na radaru kluba i bivši vezista Arsenala Aron Remzi.

Naime, Totenhem planira da pojača vezni red i na listi želja sportskog direktora Paratićija nalazi se veliki broj imena. Među fudbalerima o kojima Italijan razmišlja je i fudbaler Juventusa, kojeg je upravo on doveo u Torino pre dve godine, kao slobodnog igrača.

Izabrane vesti

Mnoge je iznenadio Remzijev prelazak u Torino, ali je Paratići sa svojim saradnicima uspeo da ga ubedi da pojača redove italijanskog velikana. Potpisao je saradnju na četiri godine, tešku 7.000.000 evra po sezoni.

Ipak, zbog povreda je propustio 25 utakmica u minule dve takmičarske godine, pritom je tron u sezoni za nama Juve predao Interu, a muči se i sa finansijskim problemima, pa je Remzi među igračima koji bi svakog trenutka mogli da napuste crno-bele. Nije u planovima Masimilijana Alegrija i Bjankoneri bi da se reše njegove velike plate. Jasno je da bi bez problema mogao da se vrati u Premijer ligu, posebno posle dobrih igara u dresu reprezentacije tokom Evropskog prvenstva, gde je svima stavio do znanja da ga povrede nisu slomile.

Gazeta tvrdi da bi Paratići tako ponovo mogao da sarađuje sa iskusnim vezistom, ali je pitanje da li je Remzi spreman da izda navijače Arsenala i pojača redove najljućeg rivala londonskog kluba? Bio bi to bez sumnje jedan od kontrovezrnijih transfera u engleskom fudbalu u poslednjih nekoliko godina.

Sa druge strane, Remzijev prelazak u Totenhem ima puno smisla. Pevcima je potreban jedan fudbaler njegovih kvaliteta, dok je 30-godišnjem vezisti potrebna sredina u kojoj bi mogao da igra u kontinuitetu na najvišem nivou. Dobri odnosi sportskog direktora Sparsa i fudbalera Juventusa samo su još jedan pokazatelj da bi ovaj posao mogao da bude realizovan, ali i da bi Sparsi angažovanjem Remzija mogli da naprave sjajan potez.



tagovi

letnji prelazni rok 2021Aron RemziArsenalJuventusTotenhem

Obaveštavaj me

Totenhem
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara