Partizanovo dete u Voždovcu, crno-belima procenti od naredne prodaje

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.06.18. | 12:15

Jovan Nišić ide u Zaplanjsku, stiglo i drugo pojačanje

Osam godina u omladinskoj školi, još dve sa prvim timom, ali bez zvaničnog nastupa za Partizan, iako je i zimus bio na pripremama sa seniorima. Ipak, Jovan Nišić će fudbalsku sreću potražiti na drugom mestu, pošto je prema informacijama MOZZART Sporta dogovorio transfer u Voždovac, što je kasnije i potvrđeno.

U Zaplanjsku stiže bez obeštećenja, ali se Partizan osigurao time što je zadržao određen procenat od naredne prodaje igrače rođenog 1998. godine.

Izabrane vesti

Nišić je bio član U17 i U19 reprezentacija Srbije, igra na poziciji centralnog veznog, a sa Zmajevima će potpisati ugovor na tri godine. Sa nadom da će na krovu tržnog centra, kao i mnogi pre njega, uspeti da dostigne punu fudbalsku afirmaciju. U njegovim godinama najbitnije je igrati, a u Humskoj Nišić ne bi dobio minute. Poslovna politika Voždovca kao stvorena je za mlade igrače željne dokazivanja.
Presrećan sam zbog dolaska u Voždovac. Radujem se, jer verujem u dalji napredak u karijeri. Ovo je sjajan korak za mene. Kao i svaki novi igrač, želim da se nametnem stručnom štabu, ali i da sa Zmajevima ređam uspehe i da se što više radujemo“, predočio je posle potpisa trogodišnjeg ugovora Jovan Nišić.

Osim Nišića, ugovor sa Voždovcem do 2021. potpisao je i 23-godišnji štoper, po potrebi i levi bek, Božidar Veličković. Prethodno je igrao za Dolinu iz Padine, Vršac i pančevački Dinamo.

FOTO: FK Voždovac


tagovi

Jovan Nišić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara