©Reuters
©Reuters

Peh srpskog golmana, Dmitrović plakao na klupi

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.01.21. | 22:19

Sumnja se na naprsnuće mišića

Srpski čuvar mreže Marko Dmitrović doživeo je peh na današnjoj utakmici protiv Sevilje, pošto je zadobio snažan udarac nakon sudara sa Jusefom En Nesirijem.

Reprezentativac Srbije se povredio u prvom poluvremenu, izdržao je do 60. minuta, a onda je tražio izmenu. Da povreda nije nimalo naivna, potvrđuje i činjenica da je Dmitrović po izlasku sa terena čak i zaplakao na klupi za rezervne igrače.

Izabrane vesti

Srpski golman će u narednim satima biti podvrgnut različitim testovima, kako bi se ustanovio tačan stepen povrede. Sve ukazuje na snažan udarac, ali medicinska služba Eibara ne isključuje naprsnuće mišića na kvadricepsu.

Dmitrović je imao veliku želju da završi meč, s obzirom da je u dosadašnjem toku sezone sve odigrao svaki minut. Ovo je takođe bila utakmica sa posebnim motivom za sjajnog golmana, pošto se proteklih nedelja pisalo da je praktično sve dogovoreno oko njegovog prelaska u redove Andalužana na leto, nakon što mu bude istekao ugovor sa sadašnjim klubom.

Ipak, i pored svega, veruje se da povreda nije ozbiljnije prirode i da bi srpski golman već sredinom nedelje ponovo mogao da se vrati u trenažni proces. Ali, sve će biti jasnije tek nakon odrađenih snimaka.

Dmitrović je dolaskom u Eibar iz Alkorkona na leto 2017. godine za obeštećenje od 1.000.000 evra napravio potez karijere. Prvobitno nije bio planiran kao prva opcija u klubu, ali se vrlo brzo izborio za mesto u timu i pokazao veliki kvalitet. U ovom trenutku smatra se jednim od najboljih čuvara mreže u Primeri, što je potvrdila i odluka ambiciozne Sevilje da ga dovede u svoje redove.



tagovi

Marko Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara