Komentari na vest

Piksi o večitima: Derbi bio sjajan, Zvezda je prvak

N

Nejbi

pre oko 1 mesec

Dajte Predraga Spasica za selektora bolji je od ovog Maljuge !
N

Nejbi

pre oko 1 mesec

Misli ti o EU prvenstvu. Tu Je M8joje i Duki dalome koplja. Nemoj nas Pike brukati ko na Svjetskom
N

N P

pre oko 1 mesec

Sramno...
G

Grobar 007

pre oko 1 mesec

Piksi je apsolutno u pravu. Video je ono što je svaki, normalan, nepristrasan Grobar video. Inferiorna igra Partizana i uz veliku dozu sreće, nerešeno. Nepravedno isključenje Severine delom je uticalo na razvoj događaja. Odbrana (izuzev golmana), pod Duljajem je tihi očaj i velika sramota.
K

Kon

pre oko 1 mesec

Grobar007, piksi je selektor Srbije, to je sraman komentar ima još 12 - 13 utakmica. Jel to sportski, ljudski, ipak je on selektor. Od danas više nije za mene, već je isti k.. kao i ostali.
B

Budes

pre oko 1 mesec

Sportista i imaj karijeru koju svi cene, i onda to upropastis radi nekog ubutavanja e Piksi, Piksi, i ti si se pogubio u blatu.
K

Kon

pre oko 1 mesec

Nije sportski, fer, pričati sa mesta selektora Srbije ovako nešto. Ima dosta da se igra, dosta bodova je u igri, a selektor već proglasio prvaka. Mislim da je ova izjava uvlačenje piksija u d... zna se kome. Nije sporno zvezda će biti prva, ali ne treba selektor time da se bavi. Lično me je piksi razočarao iako sam voleo što je došao za selektora.
T

TVITER.GOROSTAS

pre oko 1 mesec

U Subotu Zvezda Zenit s ti grickas nokte u kaficu i na aplikaciji Blic.
M

Mrkelinjo

pre oko 1 mesec

Zvezda, Marakana, zvezdina publika su klasa. Zvezda diže popularnost lige. Publika se polako vraća na stadion. Za deset godina očekujem apsolutno pune tribine na svakom stadionu. Pozdrav braco Srbi.
U

Ujan Šulj

pre oko 1 mesec

"Ovo gore je rešeno, o tome nemojte da mislite“. Dogovaraju sve, dele lovu. Moze im se.
D

DakaCZ

pre oko 1 mesec

Ovo sto je Piksi rekao samo totalne ostrascene budaletine nisu videle.Svako ko iole prati fudbal video je drasticnu razliku u kvalitetu i sirini rostera.Zaista neuporedivo,bez preterivanja.A kako je bio prvi do marta?Tako sto je Zvezda dovela mnogo igraca koji su se u hodu uklapali,igrali Ligu sampiona i trosili energiju i sve to sa novim trenerom strancem.Sa druge strane Partizan nije igrao Evropu,jesu i oni doveli dosta igraca i trebalo je vremena da se uklope ali broj kvalitetnih igraca je poprilicno manji i ta sirina je glavni problem.Ovo je objektivno misljenje.
r

riđobradi

pre oko 1 mesec

60.000.000 budžet, 2 igraća - 10.000.000, i opet poslednje mesto u grupi...uostalom kao i prošle godine
G

G

pre oko 1 mesec

Moze VIDEO penala za Monpelje juce.
S

Sd

pre oko 1 mesec

Nadam se da si gledao na Areni veceras sudijsku ekspertizu gde kazu da je sudija pogresio sto je svirao penal za Monpelje.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

kako smo bili prvi ?pa lepo i zvezda je krsina nevidjena sto je i pokazala evopa al sreca njihova pa mi imamo vazuru koji radi za dobrobit svog dzepa a ne partizana
s

samo

pre oko 1 mesec

Nema krsina u Ls,a da je igrala Lk dosla bi do finala lagano.
S

Slavuj

pre oko 1 mesec

Sada vam valja Piksi kada pljuje po Partizanu, valjda ste ga odobrovoljili kada ste mu dozvolili da dođe na stadion i gleda derbi. Možda ste ga pustili i u kafe kao dobri domaćini,ipak je on vaša 5 zvijezda.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Koliko samo mr znje za Stojkovica, da covjek ne povjeruje. Evo, meni kao nekome ko cijeli zivot navija za Partizan jednostavno nije jasno sta je sa ovim danasnjim navijacima Zvezde? Valja im Terzic, ne valja im Stojkovic koji im je de fakto jedan od najboljih igraca ikad? Znaci, nevjerovatno. Ali nije ovde ni vazno ko za koga navija. Ovde je definitivno veca nenormalnoca u pitanju. Bukvalno sta god covjek da kaze ili uradi, momentalno drvlje i kamenje. Sutra da kaze da se zove Dragan, pojedinci bi rekli da laze i izmislja ili da nije "sportski od njega to kaze". Ludilo, ali na kvadrat.
V

Vuc

pre oko 1 mesec

Covek javno kaze deco ne neavijajte za Zvezdu. U emisiji javno kaze necu da komemtarisem Zvezdu i njene igre u Evropi iz svojih razloga itd. To nije zvezdas. To nije najveci od svih, Pizon i tacka.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

sta ti ije jasno ? stojkovic nije dozvoljavao da mu niko vodi klub i kaze sta sto u prevodu znaci nema kupovine bubnjeva,baklji , dzabe karte,advokati,putovanja i naravno platice !!! I onda su mu bombardovali kucu u Nisu i vrhunac optuzili da je krao iz kluba !! U tom trenutku a i danas lik ima vise para na racunu nego li klub ...al sta ces naivna masa pa proguta sve.Ja sam okoreli grobar ,Stojkovic je za njih gospodin
h

hehehe

pre oko 1 mesec

Rezultati fudbalske lige u Srbiji su kao rezultati izbora u Rusiji, sve se unapred zna. Ako srpski Bajern nije bolji, onda krade i sakom i kapom, po dva penala i crveni karton po utakmici, sipanje miliona evra iz sumnjivih izbora, postavljanje marioneta u rivalski klub, itd. Znaju to i tkzv. navijaci Zvezde, zato ih je i sve manje i manje.
H

Hahahaha Ma

pre oko 1 mesec

Piksi vam je rekao ono što misli i što je očigledno pa sad nekom krivo nekom pravo to vam je. Ako možeš da uporediš Audi i Punto i kažeš da je Punto bolji onda nešto s tobom nije u redu. I naravno da će taj najbolji uvek biti prvi.
J

Joe Lesh

pre oko 1 mesec

Izgleda da je Piksi sklopio "mir" sa Terzom 😇
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Ajde ovako da pitam grobare, realne, vrsne poznavaoce fudbala. Koja to ekipa može da pobedi zvezdu u ligi, koja to ekipa igrački može da dobije zvezdu, da je nadigra, ima posed, stvori više šansi? M? Koja? Može, slučajno, jednu tekmu....eventualno dve....v
N

Nije više

pre oko 1 mesec

Bahar na klupi,ne vodi svlačionicu. Miloje sada vodi računa i o igri i individualnom kvalitetu.
N

Ne nasladjuj se

pre oko 1 mesec

A da tebe zameni Duljaj za EP?
I

I tako

pre oko 1 mesec

Kako čovek koji je bio legenda svi navijačkih grupa, sebe pretvori u negativca i ološa. Ne čuveno pikksi
K

Kale92

pre oko 1 mesec

A jesi li legendo gledao 171. derbi? Taj nećeš da komentarišeš. Partizan je tu nadigrao i dobio Zvezdu. E moj Piksi, zato smo tu gde jesmo.. Oprostite na smetnji.
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

partizan tu jeste dobio ali nije uopste nadigrao zvezdu... ni izjednacen nije bio... 64-36 posed za zvezdu bio, 8-4 sutevi u okvir a 21-11 van za zvezdu...
z

zare 123

pre oko 1 mesec

Partizan ni tada nije nadigrao Zvezdi. Branio se grčevito
Ч

Чокот

pre oko 1 mesec

Надиграо?! Пријатељу, твоји су се држали зубима за ваздух! Опрости...
U

Urgh!

pre oko 1 mesec

Gledam ovde komentare, zašto Piksi komentariše derbi, te nije njegovo da priča, njega se to kao ne tiče... Ajme ljudi, šta je s vama. On, legenda, selektor, bivši igrač Zvezde ne može i nije njegovo da komentariše derbi, a gomila pametnjakovića ovde palamudi... Sve sami eksperti. U tome i jeste naš najveći problem. Što gomila diletanata osporava kednom Stojkoviću, da priča o fudbalu. Ajde... Šta bi vi, svi da budete treneri i selektori. E teško. Neće moći. Možete da pričate šta god hoćete, ali on je jedna od najvećih legendi našeg fudbala, zvezdina zvezda, jeda od najboljih... A to, što u reprezentaciji gomila kilavih neće da potrči, krivite njega, to je vaš problem. Njima ni Gvardiola ne bi pomogao, džaba kad su većina teški prosjek. I za kraj. Ako iko treba, može, hoće, i želi da priča o fudbalu, Zvezdi, reprezentaciji, onda je to on, s ne gomila šanera ovde, skupljenih sa dna kace, pola teških luzera, a osporavaju čovjeka koji je legenda u svjetskim okvirima. Toliko o tome. Pametnom dosta...
S

Soko

pre oko 1 mesec

Da je bio fudbaler nema spora da je malo ogranicen i tu nema spora.
H

Host007

pre oko 1 mesec

Soko ...vidim da ste vi ovde ograniceni..necim drugim..ko da ste studirali na DIF-u pa sve znate..mnogo ste igrli football manager pa ste umislili da znate nesto o trenersko-selektorskom poslu..
I

Ivan Ča

pre oko 1 mesec

Ako su invalidi koji neće da trče što ih je zvao?Ako je selektor a nije neutralan već priča o stvarima koje nisu deo reprezentacije već favorizuje svoj bivši klub onda neka selektuje igrače iz CZ i oni koji su u njoj i igrali.Nema VMS,SMS,Tadića,Mitrovića,Vlahovića,Pavlovića...
P

Piksi je pogrešio, jer

pre oko 1 mesec

TSC će biti drugi, a "nemači pojma" će biti treći.
A

Alo, alo

pre oko 1 mesec

Piksi tvoje je da selektiras najbolje pojedince za Srbiju, a ne da selektiras ko će gde na tabeli da bude i da se baviš o nečemu gde će pola ko popareni da skoče, čoveče imas 50 godina nisi neki klinac,nisam to ocekivao od tebe smatrao sam se ozbiljnim šmekerom.
N

NoName1

pre oko 1 mesec

Gde si bio da pričaš o najboljima kad je pozvao Baždara?
M

Marko1983

pre oko 1 mesec

Zasto nije njegovo da prica o derbiju? Zasto ne moze da kaze njegovo misljenje o igri i o kvalitetu timova?
a

abrakadabra

pre oko 1 mesec

Srednji red i napad uopšte nisu loši, ali odbrana je sa namerom sklapana. Stojković katastrofa, Kovačević takođe. Duljaj jednostavno ne razume fudbal. Svaka mu čast kao fudbaleru, i na pronalasku igrača Saldanja, Zahid
A

Acke.

pre oko 1 mesec

Skroz nekorektna i nesportska izjava Stojković,ajde ok da komentarise derbi ok,Zvezda bolja, Partizan imao sreće fudbal je to,sve ostalo ko ce da bude prvi, drugi, treći, četvrti skroz nesportski.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

A jel sportski ako ti sad prokomentarises ko ce biti prvi, a ko drugi? Sta nije u redu sa vama, ljudi? Sta je tu nesportsko? Covjeka pitali za misljenje, covjek odgovorio. Sta tu nije jasno? Svasta stvarno. Bas smo nenormalan narod.
S

Sale Kg

pre oko 1 mesec

Kolika neznalica treba da budeš da pored onakvih crno-belih galaktikosa, koji su u četvrtfinalu LŠ, koji su do sada sve utakmice u domaćoj ligi pobedjivali sa 5-6:0, ne jedva sa jednim golom razlike ili uz pomoć penala, proglasiš bilo koga drugog šampionom. Ovo je samo trenutna kriza, Duljaj je namerno oborio formu jer se sprema da osvoji LŠ, kao i da razbuca Zvezdu i na sred Marakane joj uzme titulu.
P

Pitaj pitacu

pre oko 1 mesec

Gosn Trenere, gde vam je Lazovic? Decka nema ni na sirem spisku od kad je podrzao Vidica!
S

Sta, sta

pre oko 1 mesec

Se ljutite na Piksija, Terza magija rekao jos pre početka prvenstva da ce da budu prvi, a vi se ljutite na Piksija sto rekao 2 meseca na 4 boda do kraja prvenstva.
s

sacuvaj me boze

pre oko 1 mesec

kad je to terzic rekao da ce biti prvi?
T

Tereza

pre oko 1 mesec

Negde pre 5, 6 godina je rekao da će biti prvi "ove godine i one tamo i one tamo..."
G

Gostiona

pre oko 1 mesec

Valjda se sada zna sve!?Ili se od ranije zna sve!? Sve rekao kako jeste Pixi! Zvezda prva bez brige Partizan drugi bez brige TSC treci bez brige… Ako je rekao da se zna!Ako slaze jbg onda nije namesteno!
P

Piksi Stojkovic

pre oko 1 mesec

nije dzabe zvezdina zvezda, mozda cak i najbolji igrac ali fudbalski radnik i selektor ne, mozda nije los trener ali veoma dobar sigurno ne, veliki zvezdas ali najveci sigurno ne. Sto se tice generacije iz Barija Piksi nije igrao u tom timu. Npr.Dejo Savićević je veci ☆s od Piksija. Dejo se vratio da odigra sezonu u ☆ na zalasku karijere. To nisu uradili ni mnogo manji igrachi sa slabijim karijerama. Piksi se oprostio od fudbala u dresu Radnickog sto je po meni ok.
K

Kokos

pre oko 1 mesec

A sada mi pokažite ijednog selektora u istoriji SFRJ, SRJ ili u svijetu koji se bavio time ko je pravak i ko će biti prvak 11 kola čprije kraja. Nema Takvog. To je najbolji dokaz da je prvenstvo namješteno i da je Srbija zemlja besramlja u sportu, pogotovo u fudbalu.
p

prti

pre oko 1 mesec

Covek zna fudbal, vidi sve sto vidi svako normalan sem vas u crnom a to je da su vas gurali koliko je to bilo moguce i da vam je tim supalj i za drugo mesto. Onoliku srecu u derbiju niste imali nikad. Ako se ovakav derbi ponovi u PO popicete laganih 7 komada.
T

Tzreiu

pre oko 1 mesec

Si ti prespava derbi Mladost, Napredak?I to što ste drugi zahvalite dobrim vilama.
O

Obrnuli lončiće

pre oko 1 mesec

Partizan su saplitali i saplitali koliko se moglo. Ne u smislu da je ovo dobar tim koga sapliću, već u smislu da se napravi loš tim i tako godinama. I pored toga sudija je zamenio kartone u derbiju. Zvezda jedan crveni karton manje, Partizan crveni više, jel stvarno neko misli da nema namere? Pored ovakvih timova Zvezda bukira sudije?!
P

Prti

pre oko 1 mesec

@Obrnuli lončiće kenja mi se od te price o sudijama. Cuj zamenio kartone. Smorili za penal protiv Napretka na kraju se ispostavilo da i nije penal.
M

Marko1983

pre oko 1 mesec

Mozda je to komentarisao zato sto se Partizan u derbiju kukavicki branio i radovao sto je osvojio bod. Pa pobednici ne slave remi, to rade gubitnici, a gubitnici ne osvajaju prvenstvo. Tim Partizana je dao 200 % u derbiju i izvukao remi, a zbog takve fizic
M

Ma

pre oko 1 mesec

Sve je to ok, nego ste videli penal za Monpelje juče protiv PSG, sta li bi rekli nasi eksperti😂
G

Gost Djape

pre oko 1 mesec

Gde ste vi videli da je Stojkovic pohvalio Duljaja, covek izmedju redova porucio da je bilo namestaljki, inace limitirana ekipa Prtizana ne bi bila ni na petom mestu, po kvalitetu igre koju pruza.
N

Nxdn

pre oko 1 mesec

Kad nas pobedite u Derbiju onda se javi
M

Max alegri

pre oko 1 mesec

Oko ovog komentarea je trebao da doda da je i sledecih 5 titula rezervisano za Zvezdu, a stadion ce biti prazan
b

bgcz

pre oko 1 mesec

pa kazi braći sa juga da za sledece izbore ne čuvaju arenu, a kad budu demonstracije, da ne biju narod.
M

Ma

pre oko 1 mesec

ne pet nego mnogo više i to samo zbog kvaliteta brale.
S

Sksjsksk

pre oko 1 mesec

Kakav belosvetski olos, sljam dno dna, pljackas fss-a...
K

Khgf

pre oko 1 mesec

Šta je kenjkavi?
A

Angler

pre oko 1 mesec

Imate ekipu dosta skuplju , pravljenu za Ligu sampiona. A hvali te se sto ste u martu stigli do prvog mesta u domacoj ligi i sto imate trenutno 4 boda vise od drugog plasiranog... Upravu je piksi , i meni je cudno da ste tek sad stigli na prvo mesto ili je partizan toliko dobar...
K

Khgf

pre oko 1 mesec

Pravopis srpskog jezika u ruke...
S

Steva ns

pre oko 1 mesec

Druže to je čar fudbala pa šta ako smo skuplji u naši kasu je od lige šampiona ušlo 30 niliona od evrope u vašu 0 naravno da hoćeš da uložiš u igrački kadar ni vi niste štedeli za jedan klub koji kako vi kažete dinara nema pola ekipe ste promenili i dobro ste igrali jesenas sad dal je tu zvezda kriva i nije pobediliste nas u derbiju sve okej bili bolji šta je problem da se kaže da je sad zvezda mnogo bolja i da je sa milojem potpuno drugačija ekipa al u svakoj zemlji se dešava da neko vodi pola godine pa ga drugi iki treći prestigne pa koliko je djirona bila prva pa sad real beži osam bodova a skuplji je 15 puta ili u engleskoj što se smenjuju sedmično na prvom mestu to je prosto fudbal partizan ima kvalitet ali ne može uvek sve saldanjaekipa ne može da da golova koliko može da ih primi tu traži problem a ne u teorijama zavere
A

Angler

pre oko 1 mesec

Drago mi je da od svega ti se ne svidja samo moj pravopis. Kad budem na takmicenju iz pravopisa potruditcu se.
A

Angler

pre oko 1 mesec

Sve si upravu Steva ns , jedino ste mogli vise da ustedite i da niste doveli silna skupa pojacanja , isto bi ste bili cetvri…
B

Baba Vanga

pre oko 1 mesec

Aj malo budi realan pa prokomentarisi i sudiju i kako napravi nadmoc u tom derbiju a sto se tice vaseg postenja u pravu je ovaj Rade Bogdanovic sto kaze nema u FSS coveka kog bi zvao na krsnu slavu!
L

Lktr

pre oko 1 mesec

Dal Rade slavi slavu? Možda Sv.Mrskoradija...
F

Fudbalista

pre oko 1 mesec

Čovek je lepo procenio kvalitet Partizana, možda malo potcenio izjavom TSC jer nije bodovna razlika između nas i njih nešto što treba da nam garantuje drugo mesto. Druga je stvar što novinari to tako predstave a napaljeni klinci brže-bolje skoče da pljuju selektora i izjavu da je proglasio prvaka. Jok, to je samo dokaz da ne razumeju fudbal i da mrze sve što nema veze sa klubom koji vole, u ovom slučaju moj Partizan. Da se mi pričuvamo sebe i naših "fudbalskih ludila", odigramo ozbiljno poslednjih nekoliko utakmica i plejof, kako nebismo ostali bez drugog mesta, da nam posle Piksijeve izjave ne bi zvučale još čudnije. I, da ne zaboravim, UPRAVA NAPOLJE, jer ona je najveći krivac što smo ovde gde smo.
L

Laza.neandretauls

pre oko 1 mesec

Moj mali glavati i ja smo čuli u kaficu da je Vladan Milojević los coveku, tako nam lovorovog venca.
I

Instagram.Glavonna

pre oko 1 mesec

Botujem za Ostoju jer mi se smucila boranija nakon ekspresa u kaficu.
P

Povelikoglavati

pre oko 1 mesec

Kad se setim kako nam je Katai prosevso ceo tim i reprezentativca Popa.
m

max82

pre oko 1 mesec

Pre svega moram da kazem da sam iz Niša i naravno da navijam za Crvenu Zvezdu ,jednostavno to mi je preneo otac ,a ja sam preneo na svoja 3 sina koja takodje navijaju za naravno Zvezdu , i to je tradicija kod nas u porodici svi smo vatreni navijaci Zvezde i to nemoze niko da promeni jednostavno to je u krvi ja nemogu da zamislim da navijam za drugi klub ,jednostavno je tako ,e sad mnogi ce reci da ja i moja deca moramo da navijamo za Radnicki Nis navijamo mi za njega samo kad igra Zvezda protiv Radnickog mi navijamo naravno za Zvezdu ,i to je tako ja sad nemogu to da vam opisem jednostavno je jače ,nekako nemozome to da izbacimo jednostavno ZVEZDA JE LJUBAV koja je jaca od svega i tako je kako je ,mnogi ce me osuditi zbog takozvanog lokal patriotizma ,ali tako je jednostavno. Ono sto hocu da kazem Piksija sam voleo kao igraca jer sam bio tinejdzer dok je on igrao za Zvezdu ,volim ga i sad jer je moj zemljak i definitivno ima crveno belu krv , ali neke njegove postupke nisam mogao da shvatim kao na primer funkcioner Zvezde jednostavno nisam mogao da shvetim i bilo mi je zao Piksija jednostavno on je bio ikona kad smo odrastali ne ulazim dali je tobtacno ili ne ,ali mislim da je sudbina mogla drugacije da podeli karte za piksija ,jednostavno on kao zvezdina zvezda mora da bude u zvezdi ,mozete da me osudjujete ali on ke igracka legenda i ne samo on vec i ceo tim iz Barija jednostavno moraju biti u Zvezdi to je cinjenica. Puna podrska za dr. Terzica ,ali mislim da mora naci nacin da zvezdine legende vrati u klub po bilo kom osnovu. Pazite da se razumemo Terzic je doktor i najbolji fudbalski radnik u Srbiji ,to je cinjenica to niko nemoze da pobije,jedno je biti fudbaler a drugo rukovodioc giganta,ali Crvena Zvezda mora ujediniti sve legende kluba i kada to urade ja verujem da cemo ponoviti uspeh iz Barije ustvari siguran sam u to ,zamislite vi tu mašinu okupljenu oko jednog grba ,pa nepostoje granice....
e

e pa druze prestao sam da citamo

pre oko 1 mesec

posle tog dr terzic. Ako je tebi terzic doktor i pravi umetnik onda si ti tesko bolestan. Zbog takvih kao sto si ti i nestaje ova drzava i narod i docice siptari i do beograda
h

hmm

pre oko 1 mesec

kako zna piksi da ce partizan biti drugi? s tsc koji ih je odvalio 0-4?
B

Bida

pre oko 1 mesec

Rekaomu tvoj svevisnji ali kada ode odoste u beton ligu
R

Reseno

pre oko 1 mesec

Resavaju sudije,sklanjalice
r

riđobradi

pre oko 1 mesec

i tako 6 godina unazad
m

makroneli

pre oko 1 mesec

Baš nama trebaju sklanjalice i sudije kao ovaj na derbiju. Dva penala ne sviraju za Zvezdu, očigledna, grobarski WAR ćuti. Kada se sve sabere više penala za Zvezdu nije svirano nego što je svirano.
K

Kjzt

pre oko 1 mesec

Ako ti je tako lakše...
M

Mikan bajo

pre oko 1 mesec

Kako su bili prvi? Pa prosto.. Veliki vođa je naredio da budu prvi dok ne prođu izbori kako mu ne bi stvarali nelagodnosti. Sad kad je sve rešeno pustio je govna niz vodu.. I čim nema sudijskog vetra u leđa odmah su "zaboravili" da igraju svoj atomski fudbal.. Izgleda PeNaltho ipak neće moći do svetskog rekorda u izvođenuu penala..
ž

žigolo

pre oko 1 mesec

lepo si opisao poklon titule duha koji lebdi zadnjih 6 godina
L

Lele!!!

pre oko 1 mesec

Pa vi nasedate već dva mandata!Ajde malo opametite se i završavajte poslove pre izbora!
g

gostVa

pre oko 1 mesec

Nikad nije bila tvoja,ti nikad nisi bio nas,hoće on al mu ne daju oni.
e

exe

pre oko 1 mesec

ne smeta im sto je rekao da ce partizan biti drugi?
П

Повеликоглавати

pre oko 1 mesec

Много сам љут што нас Звезда уништава, хоћу промене у држави. Нисам крштен. Вољим Партизана у кафићу и албанско приморје.
B

Bok

pre oko 1 mesec

Jedan od lošijih selektora ikada. Drži se principa i ne mijenja ništa iako ima toga za promjenu koliko hoćeš. Odveo nas na SP i EP. Tačno ali tamo idemo po principu dođoh, vidjeh, izgubih. Nama je za dominaciju trebao jedan čovjek, a zvezdi njih koliko hoćeš. Cijela svita. Zlatno doba.
H

Hgtret

pre oko 1 mesec

Šta bi ti finale sa Francuskom?

Sakur

pre oko 1 mesec

Sa 5 puta vecim budzetom jedva uzese titulu,kakav uspeh to treba proslaviti
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Kod vas je rezervista Jović imao milionče godišnje. Severina, Natho, Kalulu, Saldanja igraju za hranarinu.
O

Oleeolee

pre oko 1 mesec

Bato kakve veze ima budzet? Vi grobari imate veci budzet u kosarci, pa opet necete uzeti titulu
M

Makelele

pre oko 1 mesec

Slazem se sa Piksijem.Dobar derbi a i to da je Zvezda mnogo bolja ekipa.Partizan se provlacio do sada i koristio losu hemiju kod Zvezde dok je Bahar bio trener.Ali dolaskom Milojevica Zvezda igra opet odlican fudbal i u skladu sa igracima koje poseduje
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

Ne nego ce Jugoslovensko sportsko drustvo da bude prvak Rep. Srbije, pa znaci nikad vise. Ljudi su izgubili drzavu i otadzbinu, drugim recima strano telo u Srbiji. Nesto slicno kao Kurdi.
D

Dileje Sever

pre oko 1 mesec

Nisi ti kaciga, obični glavonja.
g

gost111

pre oko 1 mesec

zasto ne idete u tiranu ako je to tako
S

Sine

pre oko 1 mesec

Leči se.
Г

Групни

pre oko 1 mesec

дерби је био сјајан, звезда је првак, а и ти сиђ лагано легао на руду, јер кога звезда васпитава, вероломност му постане најјача страна .... а Митровићу за здравље да палиш свећу
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Tako je Piksi, cumshot po jsd.
U

UPDP

pre oko 1 mesec

A ja bukkake po onoj koja te je okotila...
D

Dare_cz

pre oko 1 mesec

Realan intervju Piksija.Cela Srbija je mogla da vidi u derbiju koliko je Zvezda bolja ekipa.
C

Crveni karton

pre oko 1 mesec

Ko ima oči godinama je mogao da vidi da nije Zvezda toliko bolja koliko je Partizan oslabljen. Od Partizana je ostalo samo ime.
Г

Групни

pre oko 1 mesec

2:2 резултат ! звезда имала више корнера, Партизан више картона, звезда имала судију за себе, Партизан играча мање ! али некима не вреде ни два човека више на терену ....
M

Mile led

pre oko 1 mesec

@Crveni karton. KOJE IME????? Ahahaha 😂🤣😆🙃🥳
A

Alo Železnik

pre oko 1 mesec

Ime. Kao što je Zvezda. Al ako je Zvezda nek bude CRVENA! Bgd manguparija 🤣
K

KIMI 85

pre oko 1 mesec

Kome je sad do fudbala? Sad ce opet fokus na kosarci, pa ako Zvezda kiksne, eto opet lozenje na fudbal, pa Nathovi tekstovi kako su svi protiv njih, uprava napolje, namestena titula, Duljaj o obrazu, Lazetic o izduvanim loptama, i tako u krug o kompleksasima.
Z

Zvezdas .

pre oko 1 mesec

Molimo Piksija da ne uzima vise zvezdu u svoja usta. Hvala ,Titula jos nije osvojena, necemo da padamo na fore kao 2017
T

Tako je

pre oko 1 mesec

Drž sudije! Lupaj crvene kartone po svim Zvezdinim protivnicima. Za svaki slučaj. Zamisli da Partizan odigra sa 11 igrača a Zvezda sa 10 kako je trebalo. Čemu rizik.
P

Placene duse

pre oko 1 mesec

Gde je Darko Lazovic. Coveka nema ni na mapi od te dobe kad je podrzao Vidica ... Sramote!
B

Blaki

pre oko 1 mesec

To je bio Danko,malo si pomešao.
L

Lektor

pre oko 1 mesec

Ne znam za Danka, ali, Darko je sigurno podrzao Vidica, nista covek nije pomesao.
Z

Zvezdas!

pre oko 1 mesec

Evo ja kao navijac Zvezde molim selektora da vise ikada ne spominje ovako nesto jer je bezobrazno i nacin na koji se stvara pritisak bez razloga... Ne kolegijalno prema Milojevicu...
ж

жарко

pre oko 1 mesec

кад ће нац. стадион?
B

Bljed

pre oko 1 mesec

Nisu igrali evropu, inace bi sada zvezda bila na plus 15. Plus sile nebeske, prvih 5,6 kpla. Dok navijaci partizana pisu ovakve komentare i imaju mozak kakav imaju, zvezda ce dugo dominirati.

Sakur

pre oko 1 mesec

Ili dok je vas idejni vodja na vlasti vi ste mirni,cuj lika dok vi pisete ovakve komentare necete uzeti titulu ahahahahaha nismo znali da komentari donose titule ali razumem te ti si zvezdas oprosteno ti je
B

Bljed

pre oko 1 mesec

Za Sakura, rodjeni u poslednih 7 godina imamo preko 150 bodova vise od vas. Sa Anticem, Stojkovicem, Filipovicem,Kovacevicem,Markovicem do titule. Ranije Miletici,Sehovici da ne nabrajam. Preozbiljan roster imamo i imali smo u poslednje vreme za vas. Vidi se da nisi radio fizicko. Cekace te kao splitski bili titylu, 19 god.
B

Bljuc

pre oko 1 mesec

"U Severnoj Koreji bi i Real izgubio titulu" U Severnoj koreji Real ne bi izgubio od Napredka i nereseno sa Mladosti
s

sve isto

pre oko 1 mesec

Ma to se i onako znalo, ko će drugi u Zvezdasrbiji da bude prvak. Ali nije to zbog “rostera” što kaže ovaj lik, jer i tom rosteru je trebala ozbiljna gurka na prnale da se vrati na prvo mesto. Kako ovi njihovi dobijaju izbore, po isto principu ovi uzimaju titule. Bestidnim muljažama. Zastupljenost u medijima njihovih i naših jednaka kao vlast i opozicija, naši se kažnjavaju njihovi ne (Kralj 6 meseci suspenzija, Terza ništa), jedni biraju sudija a drugi na to ćute, itd…
R

Realni Arth

pre oko 1 mesec

Imam pitanje ali ozbiljno: Da li postoji neki navijac Partizana, koji moze da ima neki konstruktivan komentar, ili svi su isti CIA, BIA, Monsunske Kise??? A gle cuda do pre nedelju dana, ma sve je bilo ok!!!!Pitanje vazi za trenutno neko stanje njih, jer za pre znam da su bili bas super, druzili smo se, navijali za svoje, ali dostici ovaj nivo. Nazalost, imam utisak da oni ne bas da vole Partizan ali mrze Zvezdu i sve ovakve reaksiju su plod mrznje ane ljubavi prema svom klubu! Jer kad bi razlog ovakvih reakcija bila ljubav prema kluba, pa ja siguran da ne bi onda mogli da trpe razne amatere koji igraju, koji ih vode i kom im predstavlja klub. Znaci, umesto da se ujedine, (oni su podeljeni na 3 ili 4grupe, Bog zna) i lepo da idu u skuptinu kluba da im se stavi do znanja da ne moze Partizan koji ima takvu lepu proslost/istoriju da vodi Vazura, i oni troje VV i Iliev svi u ostavci, dok imate vase fudbalske legende, koje su dali klubu mnogo svoje nabolje godine i samo gledaju sa prikrajka. Ne trazite lopova po gradu i drzavi jer vam je tu medju vama, ispred nosa, uvek je tako bilo i bice. Ustajte jedan dan i uperite prst prema sebi, jer to ce vam biti momenat kad cete poceti da ozdravite a ne da krivite Balkan i Uefa i FIFA. Zvezda je prva zato sto je BOLJA, i kad budete to shvatili bice vam lakse. Sta li vas dovelo do masovnog ludila, da li mrznja koja je sejena od strane Vujosevica (to su strani kosarkasi potencirali mnogo puta), ili nesto drugo? Kako vas nije sramota, da li se secate izjave vaseg kapitena Natka pre pocetka prvenstva "sanse Partizan da postane prvak su ravne sa 0" a zasto, pa zato sto nemate ni tim, ni uprave a sto jenajgore nema ni Navijaca, osim vas to ste tastatura navijaci! Zato, postujte dobre rezultate koje postizu nasi klubovi, ko god bio to Zvezda, TSC, Cuka, jer ce ti isti rezultati i vama da pomognu da prevazidjete ovu tesku situaciju! Pozdrav od srca za prave Partizanovce ako uopste postoje!
@

@Realni Arth

pre oko 1 mesec

To što je verovatno i tebi muka od načina na koji osvajate trofeje, pa se tu pravdaš nešto - to je već tvoj problem. Stvar je u tome da su nam uzeli sport i to je to. Nije tu CIA, BIA i neke nerelane priče, već ti se kaže u činjenicama. Ivica Kralj se kazni sa 6 meseci suspenzije zbog komentarisanja suđenja, Terzić javno izjavi da “Partizan guraju sudije i ništa”. Zvezda šalje javni zahtev da se promeni glavni sudija za derbi, derbi se odloži a Jovanović skinut. Prethodno isto bilo sa Mažićem. Zvezda traži da ni Partizanu ni nioj više ne sudi Jovanović, više ni jednom nije sudio ni neće siditi. Na Zvezin zahtev se bez prvobitnog traženja saglasnosti rivala odložila utakmica na startu sezone, ali Zvezda na zahtev Vojvodine za odlaganjem odgovara negativno i Novosađani dolaze sa omladincima u Beograd. IMT iz neobjašnjivog razloga takođe izvodi kompletan drugi tim protiv Zvezde (da se lako proveriti). Početak prolećnog dela sezone Zvezda najteži deo rasporeda prolazi sa pet prnala na četiri utakmice, od kojih je dobar deo bio sporan. Crveni karton Partizanu na derbiju je treba komentarisati. Svi su videli. Kakvi penali su svorani protiv Partizana u Surdulici, a šta Partizanu nije dosuđeno protiv Napretka… Mogu samo da kažem da bi izbila recolucija da to nije Zvezdi svirano. Da ne pričamo o onim uplatama klubu iz fantomskih firmi sa godinu dana dugom tradicijom i jednim zaposlenim, koje izdvajaju 10 miliona za mezimicu. Pa se sve zataškavalo posle. Eto ti argumentovano sve i verovatno sam nešto i izostavio. Uživaj u tituli, verujem da ćeš ludo da proslaviš jer se nije znalo da ćete uzeti :)
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Da li još uvek slavite bod iz derbija, bod osvojen protiv Evropskog i Svetskog šampiona, zna li se šta??? Tačno se protiv Lučana video NAPREDAK u njihovoj igri. Kakva je to bol, kakve su to neizlečive traume, ceo život komšija Evropskog i Svetskog šampiona. Ceo život biti mali klub. Ja imam tugu 7 godina dugu 2500 noći živim u samoći. Dalmatinac sam tu sam rodjen ja, plavo more zna da je volim ja Vilu sa Jadrana, Dalmatinac sam ovo je moj dom, tu su moji Didovi prvo sidro bacili da bi mene vezali. SIPAJ NEK' BOLI JOŠ JAČEEEEEEE.
G

Gooxy

pre oko 1 mesec

Opa jarane bas te lomi
K

Kazablanka

pre oko 1 mesec

"To je gotovo, zagarantovano, ovo gore je reseno, o tome nemojte da mislite"... Pa sve i da je na prvom mestu Mancester Siti, a na drugom mestu Mlada Boleslav, ne smes sebi da dozvolis da ovo izgovoris u trenutku kada sezona i dalje traje, i kad nije pri kraju. Sramotna izjava.
P

Pa sad

pre oko 1 mesec

Nije sramotna izjava nego naše prvenstvo. I tako godinama unazad. Izjava je posledica.
K

Kjhg

pre oko 1 mesec

Pa šta je slagao, sramotno rekao? Bolje smo duplo...Ne dipr...
@

@8@

pre oko 1 mesec

Delije su odavno porucile Piksiju da ne spominje Zvezdu, Zvezda nije njegov klub, mozda Split ili Radnicki
T

TD

pre oko 1 mesec

Sramotna izjava, bas onakva kakva i prilici ovom pIKsetu.
g

gost1234

pre oko 1 mesec

pa vi grobari ga do skoro braniiste od nas zvezdasa?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
P

Partymaker

pre oko 1 mesec

A šta je tu sramotno? Da li je čovek nešto izmislio? Odličan je bio derbi u svakom smislu, igra, ambijent... Tako treba uvek biti, nebitno ko pobedi. One je pre svega na osnovu viđenog do sada rekao da će Zvezda biti šampion, što naravno ne mora da znači, ima još da se igra ali rekao je što većina misli.... Ne razumem da li je nekoga uvredio? Partizan jednostavno nema tim a pre svega klupu da izgura celu sezonu do titule... Opet kažem nije nemoguće ali ni sami igrači Partizana i Duljaj ne veruje u to pa ni navijači...
T

TD

pre oko 1 mesec

Od vas bih branio i mnogo gore ljude od njega, ali, vi ste svakako posebna prica, za vas zvezdasi nisu ni Stojkovic ni Savicevic ni Vidic ni Sasa Obradovic i tako dalje. Sada se sve vise postavlja pitanje da li ovaj zasluzuje da ga iko brani jer mu ovo nije prva izjava ovakvog tipa, a sta je jos sve pogresno uradio mimo toga, bolje i da ne pisem. Za ovog drugog, kad si cuo da je neki selektor izjavio ovako nesto u civilizovanom svetu?
g

gost1234

pre oko 1 mesec

ma vodi ga kuci druze, i njega i vidica!!!!!! sad vi grobari imate i ambiciju da odredjujete ko je zvezdas???????????????? piksi je bio i ostao los covek pre svega, a takav nije od juce. vi ste ga branili samo zato sto je protiv zvezde i delija, pa izvolite branite ga i sada kada govori istinu za promenu. vidic je svetska fudbalska legenda, ali zivi u beogradu vec dugo a na stadion ne zna da dodje!!!!!!!!!! bice da je zaboravio put mozda???????????? za vreme don toleta je cutao kad je njegova rec imala ozbiljnu tezinu, a sada kada je samo bivsi fudbaler pokazuje neko svoje misljenje?????????? ok, ali misljenje ima svako o svemu, pa tako i navijaci zvezde o njemu...................
N

Ne znam ni ja

pre oko 1 mesec

Ne znam ni ja kako si ostao selektor kad se zna ko u srpskom fudbalu kosi a ko vodu nosi. Izgleda da si na kraju prihvatio ulogu vodonose.
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Pa normalno da je zvezda prvak.. U Severnoj Koreji bi i Real izgubio titulu
c

cirkuss

pre oko 1 mesec

pa jel bi real izgubio od mladosti?
S

Smajkijaja

pre oko 1 mesec

Da Partizan ima neki kvalitet, pa da pises tako. Bolje da kritikujes svoj raspali klub, nego sto pljujes po svima. U vreme Toleta ti je sve bilo OK? Tada ti je bila Juzna Koreja???
c

cirkuss

pre oko 1 mesec

pa jel bi real izgubio od mladosti?
P

Pa da...

pre oko 1 mesec

Dobar im je piksi kada poziva njihove polovne igrace da se prodaju, Piksi lupeta i prica gluposti , Ovakve price samo vode da se stvori pritisak na zvezdu, Ovo je isto kao kada bi neko rekao za njegove da ce proci grupu na prvenstvu Evrope.
K

Kdkd

pre oko 1 mesec

Covek prica o prvaku u martu, a npr. ni u Nemackoj jos nije odluceno iako je 10 poena razlike. Iz prostog razloga sto je jos 24 poena u opticaju. I komentari kazu "to je samo njegovo misljenje". Setimo se da je jedan selektor u Hrvatskoj pre par meseci, zbog svog misljenja dobio i otkaz.
S

Sta je sa mozgom...

pre oko 1 mesec

Nasa liga je preslaba Nemacka liga je jaka i svako moze svakog da pobedi, Sad razumes?
H

Hgfss

pre oko 1 mesec

Idi gledaj Hrvatsku
@

@kdkd

pre oko 1 mesec

...juce, bas na mozzartu bio tekst kako je bajern vec izgubio titulu i ostala im borba samo za ligu sampiona.
I

Info

pre oko 1 mesec

Dosao da vidi Bazdara klinca od 50 kila, sta ima tu da se gleda, mali ima potencijal,onaj Duljaj ga gura 70 minuta on se ne vidi od stopera Mladosti, moze da igra nekih 15 do 20 minuta i to samo kad je povoljan rezultat.
T

Tomas ue

pre oko 1 mesec

bitno je da pominjes Bazdara..a ragu M8jajilovica..koji nije ni za cukaricki..bitno je da je on za reprezentaciju...sram bilo Pijsija..losi covece i d3magogu..
@

@cule87

pre oko 1 mesec

Uporedjivati domace prvenstvo i Premijer ligu moze samo grobar da uporedjuje... Sta ti je mozak, Premijer liga je najjace prvenstvo u Evropi...
l

lool

pre oko 1 mesec

Ne prvenstvo nego takmicenje
B

Bida

pre oko 1 mesec

To isto kaze njihov vodja iz nemanjine
a

ajde reci

pre oko 1 mesec

on bas to rekao? kad?
P

Prosto...

pre oko 1 mesec

Dragan Stojkovic je zlonameran, Zato su mi i Delije poslale onu poruku koju su mu poslali...
A

Ahaahaha

pre oko 1 mesec

🤡🤡🤡🤡, Stojković izmislio toplu vodu, Zvezda ce da bude prvak, daj Stojkovicu uozbilji se imas 50 godina, jok raspali Partizan ce da bude.
S

Smajkijaja

pre oko 1 mesec

Bode ti oci samo konstatacija da ce Zvezda da bude prvak? A to sto je rekao da je Zvezda neuporedivo bolja?
A

Ahaaahah

pre oko 1 mesec

😂😂😂😂, nije ovo konstatacija, nego cist bezobrazluk sa njegove strane ima u opticaju jos 35 boda, a samo je 4 boda razlike, sto znaci u prevodu da Zvezda nece nigde da kiksne.
m

miki34

pre oko 1 mesec

Sve lepo rekao covek. Partizan bez severine i saldanje prosecnq ekipa i to je to... cudo je kalo nisu primili pet komada na marakani a i juce u lucanima zreli bili za 3 komada ali imaju vise srece nego pameti.
V

Vreme čuda

pre oko 1 mesec

Nema tu nikakvog čuda, onakvoj Zvezdi u derbiju je opušten crveni karton, onakvom Partizanu u derbiju je dat nepostojeći crveni. Ako razumete, ništa nije prepušteno nikakvim čudima.
V

Vreme čuda

pre oko 1 mesec

*oprošten
o

oo

pre oko 1 mesec

Evo recite da li je ovo normalno? Selektor reprezentacije alo SELEKTOR otvoreno kaže da je prvenstvo gotovo i otvoreno ponižava Partizan. Zamislite da trener Engelske reprezentacije izađe na konferenciju i kaže Arsenal je prvi, i to se neće promeniti, nemojte da mislite o tome uopšte. Eto toliko o dotičnom “misteru”
K

Koan

pre oko 1 mesec

Rekao bi da u Engleskoj Arsenal ima za protivnika, u borbi za prvo mesto... Luton ili Barnli.. 😜
s

smajkijaja

pre oko 1 mesec

Pa u Engleskoj ne bi rekao to niko, zato sto tamo konkurise jos dve ekipe za titulu. A ovde raspad od Partizana, koji je cudom bio prvi do "juce", on stvarno nema sanse da izdrzi do kraja. Bilo je pitanje vremena kada ce krenuti da dolaze realni rezultati. Pa rodjace, bili su zreli za 7 komada u derbiju, Bog ih je po ko zna koji put pogledao. I ti ocekujes da oni budu prvaci. Kvalitet na kraju presudi.
R

Raskoljnikov

pre oko 1 mesec

Ni ja ne znam kako si ti do sada sve selektor, prva ozbiljna ekipa kada naiđe kod nas je uragan u odbrani, pozabavi se svojim poslom. Jedina država u kojoj se prvak proglašava dva meseca pre kraja je Srbija.
s

sta je sa mozgom

pre oko 1 mesec

niko nije proglasio prvaka to je njegovo misljenje, uporedjujes premijer ligu sa nasom ligom ejj
e

ejjj

pre oko 1 mesec

A ko proglasava? to je njegovo misljenje , on voli da kaze svoje misljenje i mi tu ne mozemo nista da kazemo, Dokle vise vasih nebuloza , Cuj "proglasava"
@

@raskol

pre oko 1 mesec

Nemoj reci da si zaista verovao da mozete do titule? Pusti NLO, BIA, CIA...nego samo gledajuci igracki kadar.
c

cule87

pre oko 1 mesec

zamisli dođe Sautgejt i izjavi da je Mančester siti prvi i da je to rešeno, Liverpul je drugi. Treći je Arsenal i nemojte o tome više da razmišljate! A razlika između prvog i drugog 4 boda, 4 kola do kraja, 12 bodova u igri... bez da izjavi "to je moje mišljenje", pa Sautgejt bi bio smenjen koliko danas! smrade prepotentni i nadmeni
b

bgcz

pre oko 1 mesec

pa sta je problem ako to kaze? Zasto je problem reci direktno. Svi volite da vam mazu oci i da se daju neki genericki diplomatski odgovori. Zvezda je izgubila sanse za top 10, ali recimo ne i matematicki. Jasno je da Mitrovic mora da kaze da cemo probati, ali zasto ne bi Pesic rekao da je to reseno?
@

@cule87

pre oko 1 mesec

...mozda zato sto je razlika u kvalitetu izmedju partizana i zvezde kao izmedju sitija i evertona. daleko je partizan od liverpula i arsenala. i sta bi bilo cudno da neko izjavi da everton nece biti sampion?
c

cule87

pre oko 1 mesec

ništa nije sporno, da je rekao "to je moje mišljenje", "stručno viđenje", kako god, da se ogradio! kao selektor, treba da ima dozu diplomatije i da pazi na javno izgovorenu reč, ili što kažeš "da maže oči". a razlika u kvalitetu nije uvek presudna, kako je onda Partizan bio prvi do sad ako je tolika razlika u kvalitetu?
B

Bljuc..

pre oko 1 mesec

Lazni zvezdas Piksi naravno lupeta... Jer covek nije zvezdas, Da je zvezdas ne bi stvarao ovakav pritisak na Zvezdu...
B

Bzzb

pre oko 1 mesec

Pritisak na Zvezdu?!?! Brate jel si realan
Č

Čipsi

pre oko 1 mesec

Piksi odlazi, Piksi odlazi.
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Da je Bahar imao sudjenje kao Klark HIBRIDNI RAT Kent i on bi bio prvi.Stojkovicu ovo ti nije trebalo.
H

Hhggff

pre oko 1 mesec

Ti mu reci...ahahaha
m

mikibg4

pre oko 1 mesec

Kakvo crno sudjenje, pa ja nisam jos video derbi u kome smo vas ovoliko razvalili, cak smo bili bolji i pre iskljucenja severine nego posle. U svim parametrima smo bili bolji ali ste imali ludacku srecu i onda dodjes da pricas o sudiji... valjali se po terenu, i tu je sudija kriv???
p

pancevac992

pre oko 1 mesec

zeljko ti li si?ko je miloju pomagao u evropi,sudije?
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Sta je osvojio Klark Hibridni rat Kent van Srbije?!Pitam za druga.Da je Hvang iskljucen kao sto je trebalo po svim pravilima fudbala jos biste i izgubili kao sto je i Liverpul izgubio iako ste mu dva puta sunuli na gol u Beogradu upravo u pobedi koju slavite kao da ste osvojili LS.
S

Stadion

pre oko 1 mesec

Marakana - Rajko Mitić - Aleksandar i Tea Katai. To su ti rekordi kojima se prvenstvo rešava i pre nego počne.
Z

Zztt

pre oko 1 mesec

Vake jatvo na rekordima...
D

Dileje Sever

pre oko 1 mesec

Tako je to. Ne umeju ni činjenice da shvate. Jel teško bilo ztztztzzrzzz?
D

Dzoni..

pre oko 1 mesec

naravno da zlonamerni Piksi pokusava sve to da nam izbaksuzira kao i uvek
U

UuK

pre oko 1 mesec

Mislim da ni ti ne znas sta si tacno video kod Bazdara
Ž

Žerac

pre oko 1 mesec

Hoće li i Baždar pevati himnu kao što je pevao Ljajić?
M

Miloš 1970

pre oko 1 mesec

Ok polupismeni selektoru,sve nam je jasno da je ovo sve dogovoreno, sve je vase i ovo je vaša zemlja, zato smo najjadniji u Evropi....
e

exe

pre oko 1 mesec

Dogovoreno je u tvom malom mozgu...
n

nema tebi leka..

pre oko 1 mesec

Oj grobarski mozgu napacenin
D

Dr Terzinjo

pre oko 1 mesec

Samo bez plakanja, budi jednom musko !
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Tako je Purgo, sve je naše. I mnogo mnogo smo bili jadniji u Evropi dok su se pitali Tadić i kompanija. Ajde plači.
P

Pobogu...

pre oko 1 mesec

Šta je sad? Prvenstvo opet neregularno? Do pre nedelju dana sve bilo u redu, a sad opet dogovoreno? Da je bilo sreće da popijete pet komada u derbiju pa da opet prestanete da gledate fudbal.
b

bgcz

pre oko 1 mesec

posto vi vise volite lazi, ajmo ovako: Uzimate ipak vi titulu jer ste cist kvalitet. Imate ozbiljnu upravu, talentovane klince. Natko je ranga Skolsa, a Bazdar podseca na Kaku. Odbranu bih uporedio sa Kafuom, Nestom, Maldinijem i jedino malo slabiji Kaladze/Antic. Ubili ste nas na derbiju, jedva izborismo 2:2 i to uz cistu pomoc sudija. A sto se tice kosarke, zvezdina legenda Danilovic drzi savez, a Ostoja je u pokretu slobodnih građana.
U

Uuzzz

pre oko 1 mesec

Matoro govedo...Prematoro..Pa fataj maglj kad ne valja..
M

Miloš 1970

pre oko 1 mesec

Ko da vama objašnjava, nepismenim sigurnim glasačima sa severne tribine,vaši pileći mozgovi su nastelovani na Jovanu Jeremić i Tv Pink!!!Vi ste sramota ove naše države, prodajete zemlju svojin glasanjem,a zauzvrat vam daje titule i par vaših vodja sa severa pliva u milionima od kriminala,stidite se !!!
z

zaks

pre oko 1 mesec

@Miloš1970 Pa eto , vaše vođe nisu kriminalci , oni su cvećke , bave se finim poslovima, poneki imaju mesnice , faširaju ljude , uglavnom fin neki svet.