Bogdan Planić (©Reuters)
Bogdan Planić (©Reuters)

Planić na pragu AEK-a za platu od 400.000, Grke plaši “ludi Bekali“

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.07.20. | 15:32

Opcija je i PAOK

Nije lako sa Điđijem Bekalijem. Veliki klub, dobri rezultati – do nedavno – ali gazda čije raspoloženje zavisi od toga na koju je nogu ustao, a pride ide od priča da su njegovi igrači najbolji na svetu do toga da su svi invalidi za penziju. U takvim okolnostima Bogdan Planić je digao sidro ne želeći da produži boravak u FSCB-u i zaputio se u – Grčku.

Lokalni mediji pišu da je 28-godišnji štoper preko menadžer ponužen PAOK-u i AEK-u, ali da je verovatnije da će karijeru nastaviti u Atini. Međutim, tu ima različitih tvrdnji.

Izabrane vesti

Jedni tvrde da je maltene sve dogovoreno i da će Planić u AEK pošto je već dogovorio platu od 400.000 evra godišnje. U Bukureštu je imao za njegove kvalitete skromnih 180.000, ali sad je mogao da kao argument u pregovorima iskoristi to što dolazi kao – slobodan igrač.

Ipak, baš na taj deo se fokusiraju drugi grčki izvori koji tvrde da AEK još nije prelomio baš zato što ga plaše naredni potezi, kako to piše jedan list, “ludog Bekalija“, koji je već najavio da će Planića odvesti na sud.

Istina, Bekali je tako mnogima pretio, pa je na kraju ostao kratkih rukava kad bi došlo do suda. Nadamo se da će tako biti i ovog puta, jer je sasvim jasno da bi najgora moguća opcija po Planića bila da se vrati u Bukurešt.

Podsetimo, za AEK već igraju Nenad Krstičić i Miloš Deletić, a baš juče je ugovor sa atinskim klubom potpisao i doskorašnji krilni igrač Proletera Petar Karaklajić.


tagovi

AEKAEK AtinaBogdan PlanićPAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara