Radža Najngolan (©Reuters)
Radža Najngolan (©Reuters)

Platili ga 24.000.000 evra, odrekli se i Zaniola i Santona, pa posle tri godine mučenja raskinuli ugovor

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.08.21. | 16:05

Rastali se Radža Najngolan i Inter

Kako prenosi Đanluka Di Marcio, Inter je raskinuo ugovor sa belgijskim vezistom Radžom Najngolanom. Dve strane su se danas dogovorile da prekinu saradnju, čeka se samo zvanična potvrda kluba.

Najngolan je danas u društvu svog agenta Alesandra Beltramija seo za sto sa rukovodiocima milanskog kluba, kako bi pregovarali oko raskida saradnje. Postignut je dogovor, izborio se Belgijanac za ono što je tražio - rastao se sa Neroazurima. Na ime raskida će mu biti isplaćeno 2.000.000 evra (polovina plate za poslednju sezonu).

Izabrane vesti

Stigao je Najngolan u klub kao veliko pojačanje leta 2018. godine. Dugo ga je Inter merkao i na kraju je za njegove usluge izdvojio 24.000.000 evra i još put Rome poslao talentovanog Nikola Zaniola i Davidea Santona. Belgijanac je parafirao četvorogodišnji ugovor težak 4.000.000 evra po sezoni.

Imao je problema sa povredama, spremom, nesuglasice sa trenerima. Poznato je i da obožava noćni provod, da ima kratak fitilj i da je jedan od retkih strastvenih pušača među fudbalerima. Sve to uticalo je da ne ostvari karijeru kakvu je mogao. Prava šteta, jer je na terenu uvek bio pravi pit bul.

U prvoj sezoni na Meaci je upisao 36 nastupa, a već u narednoj se preselio na pozajmicu u Kaljari. Vratio se u Milano, upisao još pet nastupa, a potom se vratio na Sardiniju.

Sada je zatražio raskid ugovor od Intera, kako bi mogao i po četvrti put da se vrati u Kaljari, u kojem je se svojevremeno i afirmisao. Nije klub sa Sardinije mogao da plati obeštećenje Neroazurima. Sada je i ta prepreka sklonjena, pošto je Radža Najngolan postao slobodan igrač.



tagovi

Radža Najngolan

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara