(Stutgart)
(Stutgart)

Pojačanje za Ligu šampiona: Daud se vratio u Nemačku, Štutgart može da ga kupi za 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 10:17

Iskusni vezista opet na dobro poznatoj teritoriji

Možda nije za Premijer ligu, ali bi u Bundesligi trebalo da „kida“. Mahmud Daud se vratio u sredinu u kojoj je ostavio veliki trag, sa zadatakom da opet zablista. Iskusni vezista je prvo i verovatno jedino pojačanje Štutgarta, pošto je poslednjeg dana prelaznog roka ozvaničen dolazak iz Brajtona.

Daud je stigao na Mercedes benc arenu u vidu pozajmice do kraja sezone. Pod uslovom da bude od koristi ekipi i Švabe požele da ga otkupe moraće na račun Engleza da prebace 10.000.000 evra. Verovatno će im se isplatiti, jer samo od nagrada UEFA, pod uslovom da se domognu elitnog takmičenja, mogu da računaju na zaradu veću od 30.000.000 evra.

Izabrane vesti

U dobroj su startnoj poziciji, trenutno su treći na tabeli prvenstva Nemačke i bez obzira na silne kadrovske probleme i dalje dobro guraju. Duad bi trebalo da bude od koristi, jer sve što je ranije činio u dresovima dve Borusije, one iz Menhengladbaha i dortmunske, upućuje na zaključak da će biti vredno pojačanje.

I to drugo koje je u istoj sezoni stiglo iz Brajtona u Štutgart. Ranije je takođe u vidu pozajmice doveden Deniz Undav, postigao 12 i namestio tri gola na 16 utakmica. A u Premijer ligi nije mogao da zablista. Baš kao što nije ni Daud, pa je po letošnjem dolasku odigrao svega 453 minuta u prvenstvu i zabeležio tek jednu asistenciju.

A ranije na terenima Bundeslige i te kako znao da bude uticajan, što ga je dovelo i do statusa povremenog reprezentativca Nemačke.



tagovi

Mahmud DaudBrajtonŠtutgartBundesligaPremijer ligaTransferiZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara