Mark Kukurelja (Čelsi) i Gabrijel Žezus (Arsenal)
Mark Kukurelja (Čelsi) i Gabrijel Žezus (Arsenal)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Stresno veče za mreže na Emiratima

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.04.24. | 11:29

Pročitajte nekoliko predloga za 23. april…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Arsenal - Chelsea
ID: 8056169


Arsenal u derbi ulazi malo umorniji jer je češće izlazio na teren od protivnika, a i dalje se bori za titulu. Čelsi je odavno odustao od mnogo toga i može da se opusti (ne i da se raduje). Očekujemo da će se tresti obe mreže, a tu vam je i kec, kvote se ne razlikuju previše.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.6)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AZIJE | 20:00
Al Hilal - Al Ain
ID: 8055946


Retko ko je mogao da pretpostavi da će Al Hilalova serija od 34 pobede da se prekine na gostovanju Al Ainu (4:2), tim pre što je forma Emiraćana bila u ozbiljnom padu. Pred domaćima je vrlo teška, ali ne i nemoguća misija, kombinujte keca i 3+ jer opet verujemo u goleadu.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.32)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 PLAY OFF II | 20:30
St.Truiden - Gent
ID: 8055819


Gosti imaju šest bodova više od protivnika ali moramo da budemo iskreni: i da nije tako verovatno bismo vam preporučili dvojku jer je tradicija na njihovoj strani (bez obzira na februarski poraz na ovom terenu). Ako vam to ne deluje realno tipujte na 3+, mada je kvota manja.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.55)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Leicester - Southampton
ID: 8056222


Uh, kakva utakmica, jedna od onih na kojoj su svi konačni ishodi i sve kombinacije golova moguće! Lester u poslednje vreme igra veoma tvrdo, dok je Sautempton raspucan. Sada smo skloniji prvoj varijanti zbog značaja duela, ali ipak probajte s kecom, koji stvarno odlično plaća.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
ITALIJA - KUP | 21:00
Lazio - Juventus
ID: 8056216


Juventus stiže u Rim sa povoljnim rezultatom iz prve utakmice (2:0), ali i sa formom koja previše varira. Ni Lacio ne može da se pohvali nekom stabilnošću, ali verujemo da će sada uspeti da pobedi (za ulazak u finale nismo sigurni). Ako volite da rizikujete, kec je prava stvar.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.9)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 20:45
Cheltenham - Peterborough
ID: 8055790


Dvojka na ovoj utakmici trebalo bi da bude jedna od sigurica dana, a kvota na nju je sjajna. Domaći su u prethodnih šest kola zabeležili pet poraza i jednu pobedu, dok su fudbaleri Piterbora, koji se nalaze na poziciji koja vodi u plej-of uglavnom pružali sjajne partije.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 - PLAY OUT | 18:30
Botosani - Dinamo Buc.
ID: 8055920


Dinamo je ponovo razočarao brojne pristalice jer ne samo da je završio u grupi koja se bori za opstanak, nego je među onima kojima ozbiljno preti ispadanje. Botošani ima dva boda manje, ali je u poslednje vreme u boljoj formi nego protivnik. Usudićemo se da vam predložimo keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 2 | 19:00
Degerfors - Helsingborg
ID: 8056309


Takmičenje u Drugoj ligi Švedske počelo je pre tri nedelje, a rivali imaju isti bilans - po jednu pobedu i po dva remija. Razlika je samo u tome što je domaćin slavio kod kuće, a odigrao nerešeno na strani, dok je sa Helsingborgom situacija obrnuta. Zato savetujemo izbegavanje.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara