Komentari na vest

Preokret: Dijaz u Milanu, mogao bi da ostane i posle pozajmice

P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Toliko su se milancici raspisali na kraju sezone, te bankrot, te raspad, te prodaje se pola tima Interu a Interu otisao jedan prvotimac, za lepe pare, cela ekipa na okupu, dosao Cahanoglu a bice i nekih pojacanja...skromnih ali da se pokriju sve pozicije. Sa druge strane Milan ostao bez tri dva prvotimca, za 0 evra, sva je prilika da ce otici i Ernandez, a od prelaznog roka samo neke bedne pozajmice, umesto da traze desetku koja im fali. Drugim recima u Milanu je raspad. Na kraju, ko se zadnji smeje, najsldje se smeje. A smejali ste se milancici, mnogo ste se smejali Interu.
j

jedanjedini

pre gotovo 3 godine

Zasto mislis da samo milanezi pisu protiv intera? Zar ne mislis da postojimo mi koji smo neutralni a pratimo italijansku ligu i mislimo da je inter pogresio na trzistu ?
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@JedanJedini Prvo, nisu milanezi vec milanisti. Milanezi su stanovnici Milana. Drugo, ovde sam godinama i tacno znam ko navija za koga. Trece, kakve greske Intera na trzistu? Ovde su se milanisti najvise radovali nekakvoj silnoj propasti Intera a koliko vidim situacija je obrnuta. Io sono interista per sempre!
j

jedanjedini

pre gotovo 3 godine

Mozda je to problem sto si ovde godinama :)