(@PSV Media)
(@PSV Media)

Pripreme za Mozzart Bet Superligu: OFK Beograd doveo vezistu iz PSV-a

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.02.24. | 11:23

Ugovor na dve i po godine

Sa 51 bodom iz 20 utakmica, čak 17 više od drugoplasiranog tandema Inđija - Dupočica, u OFK Beogradu mogu da počnu sa pripremama za učešće u Mozzart Bet Superligi. Upravo to i čine na Omladinskom stadionu, a u sklopu jačanja tima za povratak u elitni rang domaćeg fudbala, po saznanjima Mozzart Sporta, rešili su da dovedu mladog Kipranina Konstantinosa Evripidua. Reč je o centralnom veznom igraču koji će u aprilu napuniti 19 godina, a prethodnih godinu i po dana proveo je u mlađim kategorijama PSV Ajndhovena.

Slavni holandski klub doveo ga je iz AEK Larnake, a pored nastupa za mlađe kategorije PSV-a redovan je član kiparskih selekcija za svoj uzrast.

Izabrane vesti

U OFK Beogradu veruju da bi Evripidu u plavo-belom dresu mogao da se istakne i pokaže kvalitet, te je posle obavljenih lekarskih pregleda potpisan ugovor na dve i po godine.

Ukoliko se brzo adaptira na novo okruženje, mladi Kipranin mogao bi da debituje za Romantičare 24. februara, kada se nastavlja Mozzart Bet Prva liga, protiv RFK Novog Sada u gostima.



tagovi

OFK BeogradPSV Ajndhoven

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara