Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Promo kvote put do jedne od 960 nagrada u Mozzart izazzovu

Vreme čitanja: 3min | pet. 14.04.23. | 10:38

Najveći koeficijenti na svetu na Midlzbro, Standard i Galatasaraj

Petak je standardno zagrevanje za bogat kladioničarski vikend. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su jedinica na Midlzbro protiv Noriča u okviru Čempionšipa, kec na Standard protiv Šarlroa u belgijskom šampionatu, kao i na slavlje Galatasaraja nad Kajserijem u turskoj Superligi.

Pored promo kvota, Mozzart vas poziva na izazzov, koji je počeo 23. marta i trajaće do 23. aprila, tokom čega će za kladilačko umeće da bude nagrađeno čak 960 igrača. Naime, svakog jutra je na programu novi dnevni izazzov koji treba da se ispuni kako bi se ušlo u konkurenciju za deo dnevnog nagradnog fonda od 500.000 dinara.

Izabrane vesti

Ovog petka on glasi: Pogodi bilo koji tip 1,30 i više sa utakmice PARTIZAN MOZZART BET - PANATINAIKOS. Na kraju dana, najizdašnije parče kolača od pola miliona dinara pripašće onome ko pogodi najveću kvotu tog dana uz ispunjeni dnevni izazzov.

MIDLZBRO - NORIČ (PETAK, 21.00), KEC 2,05

Midlzbro se bori za promociju u Premijer ligu, ali direktna ulaznica nije realna s obzirom na zaostatak od osam bodova od drugoplasiranog Šefild Junajteda. S druge strane, tim Majkla Kerika sasvim je sposoban da odbrani mesto u plej-of zoni i ima zalihu u vidu šest bodova od sedmoplasiranog Prestona. Posle nerešenog 2:2 u prošlom kolu sa Bristol Sitijem, Midlzbro je produžio niz bez pobede na tri meča. Norič nema baš uspešnu sezonu jer se nadao direktnoj promociji, ali za sada je van najboljih šest. Kanarinci su sa 61 bodom osmi na tabeli, ali samo na bod zaostatka za plej-ofom. U prošlom kolu, Norič je igrao nerešeno bez golova sa Roteramom.

STANDARD - ŠARLROA (PETAK, 20.45), KEC 2,15

Standard je na šestoj poziciji na tabeli prvenstva Belgije sa 52 boda. Na domaćem stadionu ekipa je u dosadašnjem toku izgubila samo četiri puta, primivši 16 golova, a u poslednjih sedam mečeva nije zatresla mrežu samo protiv Kortrajka (0:2). Klub iz Liježa nedavno je savladao lidera Genk sa 2:0 i dva kola pre kraja ligaškog dela je tri koraka daleko od plej-ofa. Šarlroa je izborio tri pobede u nizu, iako u odbrani istovremeno nije izgledao najbolje. Ovakvi rezultati omogućavaju mu da zadrže poziciju među najboljih osam i nastavi da se bori za evropske kupove. Ipak, tim je već primio 47 golova, postigavši samo 42 puta u isto vreme. Zebre su prošle nedelje pobedile Varegem sa 3:2.

GALATASARAJ - KAJSERI (PETAK, 19.30), KEC 1,35

Galatasaraj igra sezonu na veoma visokom nivou i opravdava status glavnog pretendenta na šampionsku titulu. Izabranici Okana Buruka već duže vreme vode na tabeli prvenstva Turske i trenutno su ispred drugoplasiranog Fenerbahčea šest bodova, dok treći Bešiktaš ima osam bodova manje. U prošlom kolu Galatasaraj je pobedio Adanu Demir sa 2:0, ostvarivši 20. pobedu u kampanji. Kajseri nije sebi postavio zadatak da se probije u evropska takmičenja, jer je konkurencija za ulaznicu veoma visoka, oslanjajući se na bitku za opstanak. Kajseri se nalazi na sedmom mestu i od trećeg Bešiktaša je daleko 11 koraka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvotaMozzart Izazzov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara