Vilfrid Zaha
Vilfrid Zaha

PSŽ razmišlja o Zahi, on želi da ide iz Palasa, interesuju se Dortmund i Monako

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.08.20. | 17:01

Biće zanimljivo to sve ispratiti, posebno ako tim iz Londona bude raspoložen da smanji cenu

Kakva će to biti tuča ovog leta za potpis Vilfrida Zahe!

Kako piše Skaj sport, poslovično dobro obavešteni izvor, Pari Sen Žermen, Borusija Dortmund i Monako žele da dovedu Zahu u svoje redove i tako ga otmu od Kristal Palasa.

Izabrane vesti

Skaj dodaje da je Zaha raspoložen da ode iz Kristal Palasa, a klub se sprema na rastanak sa jednim od najboljih igrača i sprema se da ga pusti ako i kada dođe dobra ponuda.

Zaha se borio sve vreme da ide jer želi da konačno napusti Selhurst Park i oproba se u jačem klubu i takmičenjima poput Lige šampiona i Lige Evrope. Sada su u red stala tri veoma snažna kandidata, među njima i PSŽ koji traži zamenu za odlazećeg Edinsona Kavanija.

Čak bi i za Svece mogao da bude problem što je Kristal Palas je opet digao cenu na 90.000.000 evra, što u ovo vreme ne može da plati mnogo njih, a i oni koji imaju finansijskih mogućnosti jednostavno ne žele da se kockaju. Zato je realnije da tih 90.000.000 evra budu samo polazna tačka s koje će Kristal Palas spustiti cenu do određene granice, pa dok se neko ne upeca.

Arsenal i Everton su probali da ga dovedu prošlog leta, ali je novac bio problem.

Situacija je sledeća: Zaha ima ugovor na još tri godine sa Palasom. Voleo bi da ode u tim koji igra Ligu šampiona. Nesigurnost oko budućnosti Nejmara i Džejdona Sanča znače da PSŽ i Dortmund gledaju na Zahu kao moguću zamenu ako prodaju nekog od pomenutih igrača.


tagovi

Vilfred ZahaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara