(©Reuters)
(©Reuters)

Pukla veza, rastali se Isko i Sevilja

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.12.22. | 14:37

Dogovoren raskid ugovora

Pisalo se, pričalo se, a sada je i definitivno. Kroz koji sat, kako kaže uvek dobro obaveštena Marka, biće i zvanično: Isko Alarkon više nije fudbaler Sevilje.

Španski klub i nekadašnji veliki talenat tamošnjeg fudbala dogovorili su se da se raziđu posle samo šest meseci, zbog obostranog nezadovoljstva. Očekuje se da tokom dana Sevilja potvrdi tu informaciju na klupskim glasilima.

Izabrane vesti

Isko je došao u Sevilju minulog leta kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Real Madridom. Mnogo se očekivalo od njega, stigao je kao posebna želja tadašnjeg trenera Đulena Lopetegija. Međutim, ništa nije išlo onako kako su se svi nadali...

Loši rezultati tima doveli su najpre do otkaza Lopetegiju, da bi nakon toga ionako skromne Iskove igre postale mnogo lošije. Kako pišu španski mediji, u Sevilji su posebno bili nezadovoljni slabim zalaganjem iskusnog fudbalera i na treninzima i tokom utakmica, što je kulminiralo bes kod sportskog direktora Ramona Monćija.

Čovek koji je alfa i omega kod crveno-belih kada su sportska pitanja na talonu, pripremao je teren da odstreli igrača velikih primanja, a malog doprinosa na terenu. Pogotovo što je doveden na Lopetegijevo, a ne njegovo insistiranje.

Nije bio ni Isko zadovoljan takvim stanjem u klubu, a pogtovo mu borba za opstanak nije bila u planu, pošto je Sevilja završila prvi deo sezone u opasnoj zoni, iz koje će morati da se iskobelja kako zna i ume.

Na kraju sporazumni raskid ugovora, pa će Isko tokom zimske pijace moći da na miru bira novi klub po želji. A i Sevilja da na njegovu platu dovede igrača koji će se više truditi.

 


tagovi

Isko AlarkonSeviljaPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara