©AFP
©AFP

Račić odlazi iz Valensije, pojavilo se interesovanje iz predgrađa Madrida

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.08.23. | 17:25

Srpski vezista na meti Rajo Valjekana

Trener Valensije Ruben Baraha u nekoliko navrata je stavio do znanja Urošu Račiću da nije u njegovim planovima, kao i da treba da traži novi tim za sledeću sezonu, uprkos činjenici što je srpski vezista imao ogromnu želju za dokazivanjem na Mestalji.

U međuvremenu pojaviljvala su se interesovanja iz Nemačke, Turske i Dubaija, ali ono najnovije stiglo je iz španske Primere. Kako javlja portal Union Rajo, interesovanje za vezistu koji je prošle sezone bio na pozajmici u Bragi pokazao je Rajo Valjekano.

Izabrane vesti

Srpski reprezentativac ima ugovor sa Valensijom do jula 2024. godine, pa se očekuje da će Valensija pregovarati oko produžetka saradnje, jer klub ne želi da dozvoli da Račić sledećeg leta ode kao slobodan igrač.

Zvezdin đak je u redove Slepih miševa stigao još 2018. godine, za obeštećenje od 2.200.000 evra, ali se nije izborio za status standardnog prvotimca. U prvoj sezoni je igrao za B tim, u drugoj je išao na pozajmicu u Famalikao, nakon čega je spojio dve sezone sa ukupno 67 nastupa za Valensiju. Prošle sezone je bio vrlo dobar u Bragi, posle čega se nadao da će dobiti novu šansu na Mestalji, ali je Ruben Baraha imao drugačije planove.

Možda bi baš pozajmica u Valjekasu, predgrađu Madrida, mogla da posluži Račiću da na delu pokaže nekadašnjem kapitenu Valensije, da je pogrešio u proceni kada je formirao tim za narednu sezonu.


tagovi

Ruben BarahaUroš RačićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara