Radove legende 52. put na okupu

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.12.21. | 20:11

Nesalomivi čuvaju istoriju nebeskoplavih

Rad, aktuelni član Prve lige Srbije, u prvoj polusezoni nakon ispadanja iz elite zauzima mesto u središnjem delu tabele i pred proleće mašta o povratku na željeni kolosek. Ekipi ćiju pokretačku snagu u značajnoj meri predstavljaju mladi igrači jasan putokaz predstavljaju brojne uspešne generacije Građevinara i desetine fudbalskih legendi. Bogata istorija dika je svih kojima su nebeskoplavi u srcu, a najzaslužniji za njeno očuvanje su upravo oni koji su je i ispisali - legende Rada.

Veterani Rada 52. novogodišnjim druženjem očuvali su lepu tradiciju i prisetili se nekadašnjih igračkih dana. Nekoliko desetina Nesalomivih, predstavnika brojnih generacija Građevinara, uveličalo je skup kojem su između ostalih prisustvaovali Nebojša Maradona Maradona, Zoran Bata Mirković, Aleksandar Saša Janković, Branimir Kantar, Vladan Radača, Marko Nikolić i mnogi drugi nekadašnji asovi koji su ostavili dubok trag u nebeskoplavom dresu.

Izabrane vesti

Druženje dugogodišnjih prijatelja bilo je idealna prilika da se veterani Rada prisete brojnih uspeha i anegdota i tako nastave da čuvaju od sećanja đivopisni put voljenog kluba od osnivanja do danas.

gallery



tagovi

Zoran MirkovićFk RadMarko NikolićNebojša Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara