Milan Rastavac (©MN Press)
Milan Rastavac (©MN Press)

Rastavac: Klinci pokazali da mogu da se nose sa seniorskim ekipama

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.01.23. | 18:29

"Najbitnije je da je napredak u igri evidentan", poručuje strateg Stare dame

/Od izveštača Mozzart Sporta iz Antalije/

U četvrtoj kontrolnoj utakmici u Turskoj, fudbaleri Vojvodine stigli su do pobede nad bugarskom Lokomotivom iz Sofije (2:0). Današnji trijumf Lala potpisala su Vošina deca, budući da je Stara dama skoro celu utakmicu igrala sa potpuno podmlađenim sastavom.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Milan Rastavac poručio je da je zadovoljan pobedom, ali da je najvažnije da je vidljiv napredak u igri.

"Bitno mi je da svaki dan napredujemo pomalo i da je taj napredak evidentan. Siguran sam da ćemo tim pristupom i željom da napredujemo izaći na pravi put. Meni je važno da smo određene postavke igre i automatizme danas usvajali bolje nego u prethodnim mečevima. Ovi naši klinci danas su odigrali veoma dobro, većinu vremena su kontrolisali igru na terenu, dali dva gola i stvorili još nekoliko dobrih šansi. Pokazali su da mogu da se nose sa seniorskim ekipama”, istakao je trener Vojvodine posle susreta.

Mladi igrači na terenu su proveli 75 minuta, kada je stručni štab Vojvodine rešio da ukaže prilliku i ostalim igračima, koji su sačuvali trijumf.

“Pribojavao sam se jedino nekih povreda i oštrijih duela koje oni u ovom momentu fizički možda ne mogu da istrpe, ali rezultata se nisam ni najmanje plašio”, uverava Rastavac.

Veoma kvalitetnu partiju odigrao je talentovani Jovan Milošević, koji uradio veliki deo posla kod vodećeg pogotka, a imao je i još neke izgledne šanse za gol.

“Milošević od letos stalno skreće pažnju na sebe i ove njegove partije nisu nikakvo iznenađenje za nas. Potvrdio je da ima osnova za tu zapaženost i danas je još jednom pokazao svoj talenat”, zaključio je Rastravac.

Vojvodina će već u ponedeljak od 15 časova po srpskom vremenu odigrati svoj peti kontrolni meč, a rival će joj biti ruski Ahmat grozni.

 


tagovi

FK VojvodinaMilan Rastavac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara