Milan Rastavac i Veljko Simić (© Star sport)
Milan Rastavac i Veljko Simić (© Star sport)

Rastavac najavio prelazni rok Vojvodine: Prvo da vidimo ko odlazi

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.11.22. | 01:59

Utisci trenera Novosađana posle meča sa Radničkim iz Kragujevca

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Vojvodina u pobedničkom raspoloženju odlazi na zimsku pauzu. Novosađani su pred svojom publikom savladali kragujevački Radnički 1923 (2:1) i trijumfom spustili zavesu na jesenji deo sezone Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Nismo dobili ubedljivo, ali su postojale šanse da se to dogodi i mogla je utakmica da ode u tom smeru. Zadovoljan sam što smo ovakvom protivniku postigli dva gola i kreirali još tri, četiri vrhunske šanse. Igrači su pokazali zrelost i požrtvovanje. Umor je visio nad nama i igrači zaslužuju sve čestitke. Publika još veće čestitke od nas, bodrila nas je tokom cele sezone. Verujem da ćemo biti još bolji na proleće, da ćemo biti zreliji, uigraniji i spemniji i da ćemo još bolje odgovoriti izazovima u nastavku. Drago mi je da nemamo povreda, Jeličič ima problem sa ramenom, ali je to problem koji mu se ponavlja, verujem da će se uskoro vratiti”, rekao je Milan Rastavac, trener Lala.

Rastavac je dodao da je umor razlog nešto lošije igre njegove ekipe u prvom poluvremenu.

U prvom poluvremenu nismo dovoljno brzo spovodili ono što inače činimo. Za drugo poluvreme smo pripremili određene varijante koje su bolje funkcionisale. Nisam iznenađen time što su nas pritiskali visoko. Igrali smo nedavno i utakmicu u Kupu, koja je bila jako zahtevna, tako da nas je i zamor koštao bolje igre u prvom delu”.

Osvrnuo se trener Lala i na zimski prelazni rok.

“Verujem da ćemo tražiti određena rešenja, ali znamo svi da se u Srbiji živi i od prodaje igrača, tako da ćemo videti prvo koji će igrači napustiti klub, pa ćemo u skladu s tim reagovati i određene pozicije pojačati”, zaključio je Milan Rastavac.

 

Šef stručnog štaba Radničkog 1923 Dejan Joksimović zadovoljan je izdanjem svoje ekipe, ali žali za propuštenim šansama.

“Bila je ovo veoma kvalitetna utakmica, sa mnogo prilika na obe strane. Zadovoljan sam ovim delom sezone i čestitam momcima na igri koja nas je dovela do ovakvih rezultata. Mogla je utakmica da ode i u jednom i u drugom pravcu, ali Vojvodina je zasluženo pobedila. Desetak minuta početkom drugog poluvremena odredili su kranji rezultat. Pokušali smo još hrabrije u nastavku meča, ali nažalost nismo uspeli da iskoristimo svoje prilike, ali sam svakako zadovoljan prikazanom partijom”, poručio je trener Joksimović.



tagovi

Milan RastavacFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara