Petar Ratkov (©MN Press)
Petar Ratkov (©MN Press)

Rekordan posao TSC-a: Parma nudi 2.000.000 za Petra Ratkova?

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.23. | 10:22

Posle Anderlehta i italijanski klub se uključio u priču, piše Sport Klub

Četiri samo gola u Mozzart Bet Superligi uz ime Petra Ratkova, ali i višemilionske ponude za 19-godišnjeg napadača TSC-a. Posle Anderlehta u trku se uključila i slavna Parma, istina sada u Seriji B, i prema saznanjima Sport Kluba dostavila Topolskom sportskom klubu ponudu od čak 2.000.000 evra!

Istina, uz sve pripadajuće bonuse, ali prema istom izvoru oni su lakše ostvarivi. Svakako mnogo lakše nego oni koje je TSC-u predložio Anderleht, koji očajnički traži napadača, ali zbog finansijske krize ne može da ponudi uslove kao i Parma.

Izabrane vesti

Sport Klub piše: Belgijanci nude 1.500.000 evra. Sa svim bonusima. I to nam je potvrđeno.

Parma je dakle izdašnija, a pride spremna da Ratkova ostavi da se do kraja sezone kali u Topoli. Tek od leta bi se preselio u Italiju, videli bismo tek da li u Seriju A (teško će Parma direktno do promocije, ali je blizu baraža) ili u Seriju B.

Svakako slatke muke za TSC, koji je letos prvi put probio granicu od sedam cifara kada je Mihajla Banjca prodao Krasnodaru za 1.600.000 evra. Ratkov bi mogao da podigne letvicu. A TSC bi, ako ovako nastavi, vrlo brzo mogao da postane klub sposoban da se samofinansira.



tagovi

Petar RatkovZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara