REZZIME DANA (četvrtak): Liverpul harao, Čelsi razočarao

Vreme čitanja: 4min | čet. 16.12.21. | 23:29

Pogledajte ko vam je doneo novac 16. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - NJUKASL (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:1

Brišućim letom je pre dve sezone je nadmašio konkurenciju, u ovoj ostavlja sjajan utisak, u poslednjih mesec dana izgleda superiorno u svim takmičenjima i neutralni će reći da moćnom Liverpulu nije potrebna sudijska pomoć da bi se trkao sa Mančester Sitijem i Česijem za naslov prvaka, a baš ga je malkice pogurao Majk Din u 17. premijerligaškom kolu, za preokret nad Njukaslom.

Opširnije OVDE.

ANTVERPEN - EUPEN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 4:2

Prijala vam je goleada na severu Belgije. Antverpen je bio raspoloženiji i raspucaniji rival koji je na poluvreme otišao sa prednošću 2:1, a početak drugog dela iskoristio da se odlepi na plus dva i nagovesti pobedu. Prvljak je golom uneo malu neizvesnost, ali je trijumf potvrđen u sudijskoj nadoknadi.

TSC BAČKA TOPOLA - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 2:3

Crvena zvezda se ozbiljno namučila protiv TSC-a, ali došla do pobede koja nije smela da izostane kako bi ostala u šampionskoj trci. U dva navrata je zaostajala, ali se uspešno vraćala, a na kraju i preokrenula rezultat najviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Milanu Pavkovu.

Opširnije OVDE.

JONIKOS - AEK (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:1

Treća pobeda AEK-a u poslednje četiri utakmice i četvrti meč zaredom na kojem nije primio gol. Kako je delovao na terenu, atinski tim je mogao da slavi i ubedljivije budući da je uputio čak 17 udaraca ka golu rivala.

KARABAG - ZIRA (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:0

Rutinska pobeda Karabaga na domaćem terenu. Prvi favorit za titulu u Azerbejdžanu je sjajno birao momente za postizanje golova. Načeo je Ziru u šestom minutu, a u uvodnim minutima drugog dela Kurbanli je drugim pogotkom na meču otklonio sve sumnje oko pobednika.

HERENVEN - DE TREFERS (tip 1, kvota, kvota 1,15) – rezultat 2:0 (0:0)

Mučio se Herenven, bilo mu je potrebno vreme da probije bedem De Trefersa. Odolevali su gosti u prvom poluvremenu, zatvorili su sve prilaze golu, ali je brana pukla u nastavku. De Jong je zatresao mrežu na asistenciju Halilovića u 74. minutu, a trijumf i prolaz u narednu fazu potvrdio je Ferman.

PRECRTANO

ČELSI - EVERTON (
tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1

Titule se najčešće ne gube u derbijima, već u utakmicama u kojima su vam tri boda unapred upisana, a vi ih, ni sami ne znate kako, prokockate. Čelsi je na Stamford Bridžu imao najblaže rečeno zicer protiv Evertonovog rezervnog tima. Bolnica na Gudisonu dikirala je sastav Rafe Beniteza koji je uspeo da počne utakmicu sa svega četvoricom standardnih fudbalera. Ipak, fudbaleri koji su u normalnim uslovima grejači klupe uspeli su da šokiraju Plavce na njihovom domu i osvoje veliki bod.

Opširnije OVDE.

ARENTEIRO - VALENSIJA (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:3 (1:1, 1:0)

Ono što se u utorak veče desilo Alavesu i Levante, nije Valensiji. Ipak je u pitanju osmostruki osvajač Kupa Španije, mada je morao dobro da se preznoji kako bi osigurao mesto među 32 ekipe u takmičenju. Sastav sa Mestalje je preživeo gostovanje četvrtoligašu Arentieiru i tek posle produžetaka osigurao prolaz.

Opširnije OVDE.

TALAVERA - BETIS (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 4:2 (2:2, 1:1)

Posle velikog mučenja plasman u šesnestinu finala obezbedio je i Betis. Sjajni tim, koji je kolo pre kraja osigurao plasman u narednu fazu Lige Evrope, a u Primeri drži treće mesto, umalo da se obruka protiv četvrtoligaša Talavere. Na kraju je slavio 4:2. Možda zbog toga što je trener Manuel Pelegrini izveo šaren sastav, sa čak deset promena u odnosu na startere koji su minulog vikenda počistili Sosijedad. Samo je Gvido Rodrigez ostao u prvih 11, ali ga ostali nisu baš pratili, što je omogućilo autsajderu najpre da povede, potom pred kraj stigne do izjednačenja, gde je do izražaja došao suv kvalitet.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MANČA - GRANADA (tip 2, kvota 1,35) – rezultat 1:0 (1:0)

Jedno od najvećih iznenađenja u španskom Kupu kralja priredila je Manča. Španski niželigaš eliminisao je Granadu i kaznio Roberta Morena za “mešanje karata”. Hitac Hose Enrikea presudio je Granadi, koja je nastavila da niže slabe rezultate. Obrukala se u Kupu kralja, pa neće biti iznenađenje ako usledi i smena trenera.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara