REZZIME DANA (petak): Engleski fudbal je danas bio na svoju ruku

Vreme čitanja: 3min | pet. 29.03.24. | 23:53

Pročitajte ko vam je doneo novac 29. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

NORIČ - PLIMUT (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 2:1

Preokret domaćina je stigao u drugom delu drugog poluvremena preko Sardženta i nesretnog strelca autogola, Filipsa. Norič i dalje ima šanse za plej-of za Premijeršip, ali i Plimut da preživi.

PRESTON - ROTERAM (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Preston ne odustaje od potere za plej-ofom za Premijer ligu i koristi sve prilike, kao što je i ova protiv odavno prežaljenog Roterama.

BENFIKA - ŠAVES (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 1:0

Namučili su se lisabonski Orlovi protiv poslednjeplasiranog na tabeli Primeire. Ponovo su se, ovaj put zahvaljujući gola Žoaa Neveša, na kratko popeli na vrh. Titula je tako blizu, a tako i daleko...

TSC - VOŽDOVAC (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:0

Kada je delovalo da će Topolčani teško stići do trijumfa, u momentima kada su i mukom stizali do šanse, desio se blickrig i Voždovac je sao u samo tri minuta. Snalažljivost Miloša Vulića, a zatim i majstorija fudbalera koji ne staje ovog proleća, Aleksandra Ćirkovića, doneli su veoma bitna tri boda ekipi Žarka Lazetića pred niz teških utakmica.

Opširnije OVDE

E. AMADORA - SPORTING (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 1:2

Viktor Đekereš je jedan od igrača koji su obeležili dosadašnji deo sezone u Portugaliji, ali i Evropi generalno. Sjajni Šveđanin nemilosrdno trese mreže mesecima i malo je klubova koji su našli način da ga zaustave. Među retkima je od večeras Estrela kojoj rampa spuštena centarforu Sportinga ostaje tek kao utešna nagrada usled poraza (1:2).

Opširnije OVDE

PRECRTANO

BRISTOL S. - LESTER (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Ni po završetku reprezentativne pauze Enco Mareska nije konsolidovao tim, a Lester je porazom od Bristola Sitija (0:1) ozbiljno ugrozio povratak u Premijer ligu.

Pristalice Lisica posebno bi mogla da zaboli činjenica, da su njihovi ljubimci poraženi od (bar na papiru) jednog od najnezainteresovanijih ekipa u ligi

Opširnije OVDE

PITERBORO - KARLAJL (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:3

Piterboro je ovim porazom ugrozio poziciju koja vodi u plej-of za popunu Čempionšipa, a o direktnom plasmanu sada može samo da sanja. Poslednjeplasiranom Karlajlu ionako nema pomoći, ali je ipak slavio i srušio mnoge tikete.

SAUTEMPTON - MIDLZBRO (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 1:1

Na katolički Veliki petak, dan na koji se tradicionalno igraju utakmice nižih rangova engleskog fudbala, Late Lat, letošnja želja Crvene zvezde je u 90. minutu dao gol Sautemptonu i rastužio tridesetak hiljada navijača na stadionu Svete Marije.

Opširnije OVDE

BARNSLI - KEMBRIDŽ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:2

Barnsli se nepotrebno kocka sa plej-of pozicijom za povratak u Čempionšip, dok ekipa iz Kembridža pokušava da održi glavu iznad vode pošto je blizu opasne zone.

VOTFORD - LIDS (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 2:2

Lids kida da ostane na jednoj od prve dve pozicije koje vode direktno u Premijeršip, uz već poznate desetine miliona pride, ali je Votford voćna čudnovata.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara