""
""

REZZIME DANA: Prokleta Sparta i osam lakih komada...

Vreme čitanja: 3min | ned. 30.07.17. | 21:41

Pogledajte ko vam je 30. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

Mi smo u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA bili dosta uspešni...

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO:

OLIMPIJA - ALUMINIJ (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 4:0

Ispadanjem iz Evrope, Olimpija se fokusirala na domaće prvenstvo i za sada joj ide perfektno. Uspavanost Alumunija obilato je naplatila ljubljanska ekipa, pošto je sa tri pogotka do 20. minuta praktično rešila pitanje pobednika. Nastavak susreta bio je odrađivanje posla, mada ni u njemu gosti nisu prošli bez vađenja lopte iz mreže.

MIDTJILAND - RANDERS (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Uvodni kiks protiv Brondbija Midtjiland je "oprao" protiv Silkeborga,  a šesti bod u Superligi Danske osvojio je protiv Randersa koji i dalje ne zna za pobedu. Zanimljiv okršaj u Herningu pripao je domaćinu, a bez ustručavanja možemo da zaključimo da je jedinica potpuno zasluženo zaokružena.

RAD - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:2

Suvi kvalitet, rutina i na kraju - sreća. To je bio sastav Zvezdinog pobedničkog koktela na Banjici, dovoljan za drugu prvenstvenu pobedu bez primljenog gola. Tim Vladana Milojević je u dosadnoj predstavi došao do cilja pogotkom Damijana Le Taleka, a posle drugog gola Aleksandra Pešića u nadoknadi utakmice okrenuo se gostovanju u Pragu. A tamo će morati za dve nijanse brže, jače i bolje - ako želi da valorizuje odličnu predstavu od pre tri dana.

SOLIGORSK - GORODEJA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 4:0

Da li je na pomolu senzacija u Belorusiji? Soligorsk ne da BATE Borisovu da preuzme čelnu poziciju na tabeli. Čuva je dominantno, a poslednji kome je Šahtjor odrao kožu je Gorodeja. Poput Olimpije iz Ljubljane, ovaj kec štikliran

BAZEL - LUCERN (tip, 1, kvota 1,37) rezultat 3:1

Posle neuspeha na premijeri od Jang Bojsa, aktuelni šampion Švajcarske iskupio se trijumfom pred svojim navijačima. Susret na Sent Jakob Parku obeležio je Mohamed Eljunusi koji je zatresao protivničku, ali i sopstvenu mrežu. To, međutim, nije omelo Bazel da upiše prvu "trojku" u Superligi.

LOKOMOTIVA MOSKVA - ANŽI (tip, 1, kvota 1,55) rezultat 1:0

Zadržao je moskovski klub maksimalan učinak i posle trećeg kola Premijer lige, pošto je "minimalcem" savladao Anži iz Mahačkale na svom stadionu. Čovek odluke bio je Manuel Fernandes devet minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka na dodavanje Vladislava Ignjatijeva.

CIRIH - TUN (tip, 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Mučio se povratnik u elitno društvo tokom čitavog prvog poluvremena, bio prinuđen da juri deficit, što je na kraju i uspeo. Iz dva u jedan! Pogodak Matea Tosetija anulirao je Frej na startu drugog poluvremena, da bi petnaestak minuta pre kraja Nef odlično reagovao u protivničkom šesnaestercu i postavio konačnih 2:1.

BRONDBI - LINGBI (tip, 1, kvota 1,42) rezultat 5:3

Ludo, ludo, ludo! Tri gola u prvom, pet u drugom poluvremenu, promašen penal, crveni karton i - zaokružen kec. Navijači domaćih napustili su stadion u Bronbiju sa osmehom na licu, mada je posle prvog poluvremena razloga za brigu bilo na pretek. Put do trijumfa obezbedio je Jensen na startu drugog dela igre kada je zbog drugog žutog kartona ranije morao u svlačionicu. Brondbi je bacio Lingbi u nokdaun u 79. minutu, da bi u 84. poslednji udarac zadao Vigen zaokruživši blistavo izdanje (het-trik).

PRECRTANO:

SPARTA PRAG - BOHEMIJANS (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1

Posle očajnog izdanja u Beogradu protiv Crvene zvezde, Sparta je u Pragu navijačima priredila novo neprijatno iznenađenje. Skupocena četa Andree Stramaćonija "prosula" je bodove protiv Bohemijansa koji je do izjednačenja došao u 88. minutu preko Šmida. Bilo je kasno za vraćanje u život...

AIK - KALMAR (tip, 1, kvota 1,50) - rezultat 0:1

Ukoliko je bilo onih koji su videli AIK u borbi za titulu, sada ih više nema! Momci iz Stokholma kiksnuli su na Frends Areni, dozvolivši Malmeu i Sirijusu da se odlepe na 12, odnosno 10 bodova, uz meč više. Kalmar se muški suprotstavio, a hitac Halberga iz 73. minuta bio je nezaustavljiv za golmana Linera.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizakladioničarski danrezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara