undefined
undefined

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Mine zvane PSŽ i Napoli

Vreme čitanja: 4min | čet. 23.12.21. | 06:49

Pogledajte ko vam je 22. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

INTER - TORINO (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Nema boljeg domaćina od Intera u "ligama petice", retki su gosti koji mogu da se pohvale kako su se gostili na Đuzepe Meaci, a za kraj izvanredne 2021, u kojoj su Nerazuri vratili skudeto u svoje vitrine, supersonični holandski bek Denzel Damfris torpedovao je Torino. Džeko po zemlji, Brozović pokušava petom da odigra do Holanđanina i promašuje. Ali, nije to nimalo omelo Denzela Damfrisa. Zategao je i pogodio malu mrežicu. Kroz dva bloka. Za ogromnih plus sedam u odnosu na Milan i Napoli, uz utakmicu više.

Opširnije OVDE.

EMPOLI - MILAN (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 2:4

S razlogom su drhtali na San Siru uoči puta u Toskanu. Nije im bilo lako protiv Empolija ni kad su imali mnogo jače ekipe na raspolaganju, a večerašnji okršaj dočekali su nakon eliminacije iz Evrope i sa samo bodom na kontu od mogućih šest iz poslednja dva ligaška susreta. S druge strane iza momaka Aurelija Andreacolija bio je jednomesečni niz bez poraza i u njemu trijumf na San Paolu protiv Napolija. Statistika i forma usmeravali su prognozu da će ovo biti neizvestan okršaj, međutim Milan je slavio prilično lako, po drugi put postigavši četiri gola na gostovanju ove sezone.

Opširnije OVDE.

BILBAO - REAL MADRID (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:2

Činjenica da Real Madrid, kao lider i najubojitiji napad španske Primere u prošlom kolu nije uspeo da slomi odbranu pretposlednjeg Kadiza čista je statistička greška. Kraljevski klub je uprkos maltene 40 udaraca ka golu prekinuo pobedničku seriju od devet mečeva, ali se na kolosek namenjen onima koji u vagone pakuju isključivo pakete od po tri boda vratio ekspresno, uz tri minuta inspiracije Karima Benzeme. Ne, Real nije odigrao savršen meč u Baskiji, ali je zahvaljujući prvo lepotici, pa rutinskoj egzekuciji francuskog asa srušio Atletik Bilbao koji je poslednjih godina i te kako umeo da mu otkida bodove.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ROMA - SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Roma je imala sve uslove da upiše treći vezani trijumf i još više se približi vrhu. Nakon sjajnog rezultata u Bergamu (4:1) navijači su se mobilisali, dobro ispunili tribine Olimpika i napravili pobednički ambijent. Mučila se Roma đavolski ne bi li došla do prednosti, uspela je to u 72. minutu preko Eljdora Šomurodova, ali se potom brže bolje potrudila da sve prospe...

GRANADA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Nešto je trulo na Vanda Metropolitanu... Madridski Atletiko je nanizao i četvrti poraz u Primeri. Posle Majorke, Reala i Sevilje, nije uspeo do bodova da dođe ni u Andaluziji protiv Granade. Povela je četa Dijega Simeona, pa se činilo da će odigrati još jedan karakterističan meč i čvrstom odbranom sačuvati višak, ali da nešto nije kako treba dokazali su golovima Darvin Maćis i iskusni Horhe Molina. Preokrenuo je domaćin i nastavi sa dobrim rezultatima, pritom produbivši agoniju aktuelnog šampiona Španije.

Opširnije OVDE.

LORIJAN - PSŽ (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Dočekao je Mauro Ikardi svojih pet minuta slave i priliku da delimično okaje grehe, ali i da postane spasilac Pari Sen Žermena. Nejmar povređen, Kilijan Mbape suspendovan, prisiljen je bio Maurisio Poketino da rehabilituje Ikardija i upari Argentince u napadu, a “devetka” mu se odužila golom Lorijanu, kojim su Sveci izbegli drugu prvenstveni poraz.

Opšrinije OVDE.

LION - MEC (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Serija neprijatnih iznenađenja večeras u Francuskoj, razočarao je i Lion. Stigao je do prednosti na Žerlanu preko Kastelja Lukebe, koji je u 56. minutu pogodio na asistenciju Rajana Šerkina. Ipak, samo tri minuta kasnije Bubakar Traore je poravnao rezultat. Dominirao je domaćin u nastavku, ali nije uspeo da dođe do novog gola...

NAPOLI - SPECIJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 0:1

Šta reći za ono što smo gledali na San Paolu? Događa se, istina je, ali verovatno jednom u pet-deset godina. Specija nije ozbiljno pripretila golu domaćina a uspela je da odnese sva tri boda iz Napulja. Nikakvog posla nije imao David Ospina. Njegove kolege iz navale uputile su čak 25 udaraca ka golu gostiju (sedam u okvir) i nisu uspeli da pogode metu. Ali zato se "posrećilo" Žoržu Žezusu. On je jedini zatresao mrežu. Pogrešnu, doduše...

Opširnije OVDE.

MARSELJ - REMS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Ne samo da Marselj nije slavio, već se jedva spasao poraza. Gosti su poveli u 75. minutu preko Iga Ekitikea, dok su u finišu imali i igrača više, s ozbirom da je Bamba Dijeng zaradio isključenje. U poslednjim sekundama sudijske nadoknade i Endru Gravolan na drugoj strani dobija crveni karton, Marselj dobija penal, koji u gol vredan boda pretvara Dimitri Paje.

LIVERPUL - LESTER (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 3:3 /penalima 5:4/

Liverpul je večeras bukvalno preživeo pad u provaliju! Sve što je mogao Lester je uradio kako bi stigao do pobede i prolaza u polufinale, dvaput imao po dva gola prednosti, ali se na kraju slavilo u gradu Bitlsa zahvaljujući pogotku Takumija Minamina u petom minutu nadoknade i bravuroznim odbranama Kvivina Kelehera ne samo u penal drami, već i tokom utakmice iako su ga saigrači neretko ostavljali na vetrometini... Liverpul je u penal seriji slavio sa 5:4, a Keleher je "skinuo" udarce Luka Tomasa u četvrtoj i Rajana Bertranda u poslednjoj, šestoj seriji.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzimerezzime danaklađenje rezzime tipovanjarezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara